Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najludniejszy serwer

krakers97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz już nie patrzy się na jakość tylko na to żeby było dużo ludzi? Wybierz ravię, oni kochają takich jak Ty. Nie pytaj o grywalność, masz grać bo są ludzie . :D

Opublikowano

EliteMT2 oraz PandoraMT2 najbardziej odwiedzane oraz najbardziej znane serwery, jeżeli chodzi  o Global zagraj na Samosie.­

­

Opublikowano

Nie wiem czy tak najwięcej - trzeba liczyć 2 konta na łeba ;p Wiec licznik i ilość shopów online nie pokażą gdzie gra najwięcej ludzi :) Po za tym virtual ma tendencję do utraty graczy ostatnimi czasy i jest to bardziej niż widoczne :) Więc licznik trzeba podzielić przez 2 bo na dungi trzeba mieć dwa konta :)

Atre ya - mniej niż 800 luda, tendencja spadkowa ( podobnie jak virtual) 

Najwięcej chyba na Elite, Balmorze, invorii s2. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wom, tutaj sporo ludzi. :D Praktycznie każdy serwer ma tendencję spadkową, także wiecie..

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie wiem czy tak najwięcej - trzeba liczyć 2 konta na łeba ;p Wiec licznik i ilość shopów online nie pokażą gdzie gra najwięcej ludzi :) Po za tym virtual ma tendencję do utraty graczy ostatnimi czasy i jest to bardziej niż widoczne :) Więc licznik trzeba podzielić przez 2 bo na dungi trzeba mieć dwa konta :)

Atre ya - mniej niż 800 luda, tendencja spadkowa ( podobnie jak virtual)

Najwięcej chyba na Elite, Balmorze, invorii s2.

Po czym wniskujesz, ze ''ma tendencje do utraty graczy'' ? Przed egzaminami fakt, bylo mniej osob ale to zrozumiale, zwlaszcza ze kazdy serwer mial podobna sytuacje w tym okresie.

Ponadto piszesz o tendencji spadkowej a wymieniasz invorie s2 na ktorej w ciagu kilku tyg liczba graczy spadla z 3k do 400 osob.

Nie zamierzam byc stronniczy natomiast na balmorze i elite nie gra duzo osob. Juz pandora ma wiecej graczy i szczerze powiedziawszy, jestem w stanie wyminic Tobie conajmniej 5 serwerow, ktore ciesza sie wieksza popularnoscia niz w/w przez Ciebie.

Srij9JT.png

Opublikowano

WOM - chyba najbardziej najludniejszy serwer z całego metina.

Serwer podchodzi pod pla czyli hard, problem jest wtedy kiedy nie znasz angielskiego bo większośc się tym jezykiem tam posługuje.

Jeśli chodzi o easy to ATREJA - około 2k, Invoria s2,

Hard; Thoria, Balmorka

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

EliteMT2 oraz PandoraMT2 najbardziej odwiedzane oraz najbardziej znane serwery, jeżeli chodzi  o Global zagraj na Samosie.­

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vlRm1nY.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam virtuala, masa dzieci i od 0 teraz nie da rady zaczac praktycznie bez IS

Masa dzieci? Jak na każdym innym serwerze :) Przypominam że Metin nie jest grą od 18 roku życia ( a szkoda )

Najbardziej zaludniony mimo swoich lat nadal jest Virtual.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

To w końcu gdzie najwięcej ludzi? Chce zacząć grę na jakimś easy/medium i nie wiem gdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...