Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majówkowa przygoda!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

897211430474512369478.png

Witam ;)

Wolny długi weekend, to dobra okazja żeby miło spędzić czas. Dlatego przygotowaliśmy dla Was niespodzianki :)

Poznajcie uroczą i słodką Różyczkę @Użytkowniczka oraz równie kwiecistego Żonkilka @Julietta

Oba kwiatuszki mają dla Was przygotowane specjalne konkursy i inne aktywności za które możecie otrzymać wyjątkowe nagrody. Sprawdźcie profile Różyczki i Żonkilka, aby dowiedzieć się więcej ;) W dziale Newsów jest też specjalne subforum z konkursami ;)

Oprócz tego mamy dla Was też coś specjalnego.

Majówka to idealny czas, aby odpocząć od codziennego życia i pozwolić na troszkę luzu. Każdy z Was na pewno ma plan na idealną majówkę, czy to majówkę gracza, czy majówkę pozwalającą złapać drugi oddech. Chcemy poznać Wasz pomysł na idealny długi weekend! 

Możecie zrobić to w formie opowiadania, zdjęcia, filmiku, czy nagrania dźwięku. Na zgłoszenia w tym temacie czekamy do 5 maja do godziny 23:59

Do wygrania dla najlepszych mamy nagrody:

Za 1. miejsce gra Arma III oraz koszulka oraz 10-AwardImgMaster-1361138042.png

Za 2. miejsce podkładka pod laptopa oraz koszulka oraz 8-AwardImgMaster-1361138012.png

Za 3. miejsce 9-AwardImgMaster-1361138078.png

Najkreatywniejsze osoby, mogą również liczyć na wyróżnienie :)

Dodatkowo, dla najaktywniejszej osoby, biorącej udział w eventach kwiatuszków przewidujemy nagrodę koszulkę MPCforum

Tyle przyjemności, a teraz troszkę formalności. Długo myślałem nad odpowiednimi kandydatami i dokonałem nominacji na ważną i odpowiedzialną funkcję na forum.

Miło mi poinformować, że szansę jako GMi otrzymują @Neoxyh oraz @tripipi

Powodzenia i gratuluję ;)

Pozdrawiam,

Makin

PS Tradycyjnie za grafikę do newsa dziękuję @Małpa

Kacki, Julietta, Małpa i 14 innych lubią to

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego nie możecie robić konkursów jak kiedyś, gdzie 2 globali robiło serię konkursów, a nie jakieś zjebane króliczki, koteczki, kwiatuszki itd.

Pamiętam konkurs u Gamusa i Marselo. Litera na 50 stronie metina - szukajcie, a teraz "o muj borze szłam se z koszyckiem literek i zgubiłam jednom na pierwszej stronie newsów w pierwszym temacie na pierwszej stronie"

Straszna dziecinada.

target się zmienił :P

graty

Makin, Blezur, Pan Neoś i 1 inny lubią to
76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...