Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL od FINN'a czyli największe GÓ**O !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odezwał się jeden z najinteligentniejszych na tym forum, który sam jest zapewne GIMBUSEM (każdy sądzi według siebie). Na twoim miejscu martwił bym się o ilość punktów jaką zdobędziesz z egzaminu trzecioklasisty, a nie na forum się udzielał. Pis Joł CIOTO!

­

tak jak mowilem gimbo, zarobilem na bolu wiecej niz tobie matka dala kieszonkowego w calym twoim marnym zyciu (nie liczac hajsu z praktyk) dzieki czemu wynajmuje sobie mieszkanie w holandii biedaku hehe

@Marcoly napisał post i wysyp lajków, to mi się podoba :D

Marcoly ma więcej hajsu niż ty zarobisz przez Twoje całe życie w Polsce xD

bo ja > on

Człowieku kto Cie prosił wgl o zdanie w tym temacie ? Co mnie obchodzi jakaś płotka, która większość swojego życia spędza na tym forum z dziećmi w przedziale wiekowym 12-15, których Ty jesteś najlepszym przykładem. To podaj Linka do tego twojego proo Evadeee, które jest niby takie wyśmienite. Bo ja testując ok 4 skryptów do unikania skillshotów śmiem stwierdzić iż każde jest o d*** rozbić i chyba mam prawo do swojego zdania ? :D

­

jak KUPISZ evadeee to mozemy zaczac rozmawiac, grasz na cracku jakiegos psa z nulled i cieszysz miche jakby bylo z czego

Opublikowano

Na chwile obecną wpadły mi w oko dwa skrypty (szkoda, że nie ma  w nich Last-Hit) 

A więc LeBlanc (od Totally Legit) oraz Ryze (Srexi Ryze by Srexi) 
Narazie te dwa skrypty cokolwiek zabijają (LB op to co chce to robi)  
Polecam :D 

Opublikowano

Na chwile obecną wpadły mi w oko dwa skrypty (szkoda, że nie ma  w nich Last-Hit) 

A więc LeBlanc (od Totally Legit) oraz Ryze (Srexi Ryze by Srexi) 

Narazie te dwa skrypty cokolwiek zabijają (LB op to co chce to robi)  

Polecam :D

pobierz Sac i masz last hity ;p 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Akurat crack Evadeee nie różni się niczym od oryginału(ominięty jest tylko bolauth). Jeśli ktoś nie czyta forum bola to informuję, że Evade Revolution jest zbugowane, zamiast tego polecam Dancing Shoes. Shadow Vayne jest przestarzałym skryptem, nie działa najlepiej. Polecam ustawić sobie Auto Condemn w SAC:R - działa wyśmienicie, nigdy się nie myli. 

Opublikowano

Akurat crack Evadeee nie różni się niczym od oryginału(ominięty jest tylko bolauth). Jeśli ktoś nie czyta forum bola to informuję, że Evade Revolution jest zbugowane, zamiast tego polecam Dancing Shoes. Shadow Vayne jest przestarzałym skryptem, nie działa najlepiej. Polecam ustawić sobie Auto Condemn w SAC:R - działa wyśmienicie, nigdy się nie myli. 

oryginalne evadeee > crack

Opublikowano

Zajmujesz się reverse engineringiem? Nie wydaje mi się

to niech ci sie zacznie wydawac

BHfsIKY.png

ale co wy mozecie wiedziec skoro jestescie 2014/2015 noobami, ja bylem przy tworzeniu evade juz w 2013 bo weee znam od 2 lat

Opublikowano

BHfsIKY.png

ale co wy mozecie wiedziec skoro jestescie 2014/2015 noobami, ja bylem przy tworzeniu evade juz w 2013 bo weee znam od 2 lat

Nie skomentuje tego nawet xD XD

Opublikowano

Nie skomentuje tego nawet xD xD

bo pewnie nie wiesz co to baza cpp do csa pajacu, na c**j mam dekompilowac evadeee dla jakiegos noname z mpc?

Opublikowano

bo pewnie nie wiesz co to baza cpp do csa pajacu, na c**j mam dekompilowac evadeee dla jakiegos noname z mpc?

Natomiast jestem pewien że ty nie masz o tym pojęcia. Nawet nie wiesz do czego był ten screen i zapewniam cie, nie miał on nic wspólnego z BoL'em. Następnym razem szukaj lepiej screenów na google. Pozdrawiam

Opublikowano

Natomiast jestem pewien że ty nie masz o tym pojęcia. Nawet nie wiesz do czego był ten screen i zapewniam cie, nie miał on nic wspólnego z BoL'em. Następnym razem szukaj lepiej screenów na google. Pozdrawiam

mowie ci skonczony idioto - baza z CSGO czaisz? nie pozdrawiam psow

skoncz pierdolic laku, tego nigdzie nie znajdziesz

u16Z8cX.png

nawet ci przewinalem liste do weee kretynie

Opublikowano

Już Ci coś napisałem i nie zamierzam się powtarzać. Kończę konwersacje z Tobą nie będzie mnie ktoś taki jak Ty obrażał. Żegnam

Opublikowano

Już Ci coś napisałem i nie zamierzam się powtarzać. Kończę konwersacje z Tobą nie będzie mnie ktoś taki jak Ty obrażał. Żegnam

bo jestes low i jedyne czego uzywasz to gotowcow z nulleda? nawet nie jest mi cie zal, pokazalem ci screen z bazy do cs a ty mi pierdolisz ze nie wiem co to jest xDDD

gdybys mial iq > 90 to bys sie domyslil jaki mam tu nick

Opublikowano

bo jestes low i jedyne czego uzywasz to gotowcow z nulleda? nawet nie jest mi cie zal, pokazalem ci screen z bazy do cs a ty mi pierdolisz ze nie wiem co to jest xDDD

gdybys mial iq > 90 to bys sie domyslil jaki mam tu nick

zaczyna sie na m a konczy na y?

Opublikowano

Działa ten syf w ogóle komuś ? Bo mi poprawie działają może 2-3 skrypty a jest ich może jakieś 100000000. Przegrałem przez to ścierwo już ok 10 gier. Chyba jednak wydam te 15$ na L# bo z BoLem to już raczej nic się nie da ugrać praktycznie żaden skrypt nie działa.

mi jakoś działa każdy :(

Opublikowano

tak jak mowilem gimbo, zarobilem na bolu wiecej niz tobie matka dala kieszonkowego w calym twoim marnym zyciu (nie liczac hajsu z praktyk) dzieki czemu wynajmuje sobie mieszkanie w holandii biedaku hehe

bo ja > on

jak KUPISZ evadeee to mozemy zaczac rozmawiac, grasz na cracku jakiegos psa z nulled i cieszysz miche jakby bylo z czego

Co za p********y pajac. K***a człowieku masz downa czy tylko udajesz ? Na c**j się czepiasz człowieka przyjebie z tego zjebanego furum p********y łaku. Nikt Cię tutaj o zdanie nie prosił i wiesz co ? Dam Lubię to, a wiesz dlaczego k***o ? A otuż odpowiem Ci śmieciu :D po to dziwko żeby dać "NIE LUBIĘ TEGO" frajerze. I spierdalaj do tych swoich narkomanów jebanych z Holandi gdzie pewnie razem ćpacie i sadzicie kurwa pomidory <lol>.

Nie ma to jak dopierdalać się do kogoś uważając się za kogoś wielkiego, a sam jesteś kupą :)

Opublikowano

Co za p********y pajac. K***a człowieku masz downa czy tylko udajesz ? Na c**j się czepiasz człowieka przyjebie z tego zjebanego furum p********y łaku. Nikt Cię tutaj o zdanie nie prosił i wiesz co ? Dam Lubię to, a wiesz dlaczego k***o ? A otuż odpowiem Ci śmieciu :D po to dziwko żeby dać "NIE LUBIĘ TEGO" frajerze. I spierdalaj do tych swoich narkomanów j****ych z Holandi gdzie pewnie razem ćpacie i sadzicie k***a pomidory <lol>.

Nie ma to jak dopierdalać się do kogoś uważając się za kogoś wielkiego, a sam jesteś kupą :)

sadzimy twoja mamusie w dupsko 24/7, upalajac sie amnesia j****y cwelu, nie wiesz co to ? przykrosc w polsce bedziesz mogl sobie zapalic majeranek polski psie i smieciu. jak smutny teraz jestes? bardzo wiem k***o

otuż? k***a moze skonczylbys ta podstawowke i sie spinal w internecie bo tam nigdy nic nie zapalisz cwelu, do holandii nie wyemigrujesz bo to trzeba miec $$$ ty co najwyzej masz to 20 cebulionow rocznie od starych

best regards

Opublikowano

To nie wina cracka (w ogóle narzekanie na coś za darmo, lol), tylko tego, że nie potrafisz nawet przetestować skryptów na customie.

BHfsIKY.png

Jako odpowiedź na pytanie o znajomość RE dajesz kod jakiegoś gotowca do CS:GO? Co się dzieje z tym forum xD
Opublikowano

To nie wina cracka (w ogóle narzekanie na coś za darmo, lol), tylko tego, że nie potrafisz nawet przetestować skryptów na customie.

Jako odpowiedź na pytanie o znajomość RE dajesz kod jakiegoś gotowca do CS:GO? Co się dzieje z tym forum xD

nastepny k***a idiota, szymon spierdalaj uczyc sie na maturke bo 97 rocznik chyba jestes, jutro matma podstawowa

a jak myslales, ze potwierdzajac znajomosc RE dam temu psu cos sensownego to chyba od tej smiesznej elity pojebalo ci sie w mozgownicy

btw myslalem ze masz iq > 70 i skapniesz sie o co chodzi

rqHMaIr.png

macie psy kawalek source randomowego skryptu nintendo (wiem zwierzaki ze was nie stac)

creditsy: superx (ktorego nigdy nie poznacie bo psow wyrzuca ze skype) za pomysl dekompilacji razem z komentarzami i tabami (not for polacks tho)

Opublikowano

nastepny k***a idiota, szymon spierdalaj uczyc sie na maturke bo 97 rocznik chyba jestes, jutro matma podstawowa

a jak myslales, ze potwierdzajac znajomosc RE dam temu psu cos sensownego to chyba od tej smiesznej elity pojebalo ci sie w mozgownicy

rqHMaIr.png

macie psy kawalek source randomowego skryptu nintendo (wiem zwierzaki ze was nie stac)

creditsy: superx (ktorego nigdy nie poznacie bo psow wyrzuca ze skype) za pomysl dekompilacji razem z komentarzami i tabami (not for polacks tho)

Przecież szyfrowanie skryptów w BoLu to zabawka, zwłaszcza, że klucze latały gdzieś po internecie :p

Opublikowano

rqHMaIr.png

> unluac

profit

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...