Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się podzielić z wami moimi Analizami. Obstawianiem meczy zajmuję się od jakiś 8 miesięcy może więcej, więc mam takowe pojęcie o drużynach . Często obstawiam jakieś 10-20% z czego moja skuteczność spada ale tak można łatwo zarobić. Mam nadzieję ze moje analizy będą trafne, pomocne dla was oraz miło przyjmiecie takową serię. Było już wiele takich tematów które padały po paru bądź parunastu dniach, ja postaram się utrzymać ten Temat przez długi czas. Jeśli któregoś dnia nie zamieszczę meczy to znaczy że albo nie obstawiam albo mnie nie ma.

Moja Skuteczność 0/0/0%  - Tylko po co to komu? Często obstawiam niskie % przez co skuteczność 

by mocno spadła. Osoba która by to zobaczyła szybko by się zniechęciła.

Skróty:

Full - Stawiam wszystko co mam ( najlepsze itemy )

Mid - Stawiam jakieś 50% wartości moich skinów.

Low - Zazwyczaj jest to od 1 do 5 euro.

Bo1 - Rozegrana jest jedna mapa, aby zwyciężyć należy ją wygrać.

Bo2 - Zostają rozegrane 2 mapy, aby zwyciężyć należy wygrać 2 mapy. W przypadku

1:1 w mapach mecz zostaje uznany jako remis.

Bo3 - Zostają rozegrane 2 mapy, aby zwyciężyć należy wygrać 2 mapy.

Dlaczego stawiam na niskie % ?? - Odpowiedź jest prosta, zdarza się że niskie % często wygrywa przez co można się ładnie obłowić.

Podam przykład, ostatnio bym mecz Penta vs G2. W tym meczu G2 miało 32% zagrałem na nich tylko już nie pamiętam ile :P Chodzi

o to że G2 wygrało a ja dostałem 140 euro.

Pamiętaj !!! To są tylko i wyłącznie moje przypuszczenia, nie musisz się nimi sugerować bo jak każda osoba mogę się mylić.

Jeśli przegrasz jakieś cenne skiny to nie miej do mnie za to pretensji, moje Analizy twój wybór.

Jeśli masz coś do wypowiedzenia lub jakieś pytanie to pisz śmiało w temacie lub na PW.

Opublikowano

Czekam na pierwsze analizy :))

Niespodzianka

<

Opublikowano

Dziś jest wiele meczy, z czego większość to jest spora różnica %. Dziś postawie po pare euro na te pare %. Jeśli nie jesteś pewny co do mojej opiny skipuj mecz albo pytaj się innych.

Giant5 vs neXtP ( Bo1 ) - Aktualnie Giant5 ma niski % dlatego postawie na nich 5euro.

GFNS vs G2 ( Bo3 ) - Lecę Full na G2.

HR vs LGB ( Bo2 ) - Według mnie ciężka decyzja, obie drużyny ostatnio ładnie się prezentują. W tym meczy postawię jednak Mid na HR.

HSBG vs Giant5 ( Bo1 )- Tutaj zaryzykuje i 15 euro na HSBG. 

RB vs HSBG ( Bo1) - Zobaczę jak pójdzie gra HSBG vs Giant5 jeśli wygrają to 15 euro na HSBG jeśli nie to Low na RB.

Dignitas vs CW ( Bo3 ) - Wczoraj obie drużynie nie popisały się niczym szczególnym, dziś Low na CW.

HSBG vs GPlay ( Bo1 ) - Full na GPlay.

Property vs G2 ( Bo2 ) - Full na G2. 

Jeśli czegoś nie rozumiesz wróć do strony głównej tego Tematu.

Opublikowano

Oby Gplay z HSBG wygralo postawiłem 30 euro

Trochę zaszalałeś ale miejmy nadzieje. Postawiłem jakoś 70 euro.

Opublikowano

Fnatic vs VP ( Bo3 ) - Mid na Fnatic.

nEophyte vs F3 ( Bo3 ) - Full na F3.

LGB vs Property ( Bo2 ) - Full LGB lub Low na Property.

F3 vs HR ( Bo2 ) Full na F3.

EnVyUs vs HR ( Bo3 ) - Full na EnVyUs.

Titan vs Publiclir ( Bo2 ) - Full na Titan.

C9 vs Paradox ( Bo2 ) - Full na C9.

Liquid vs Paradox ( Bo2 ) - Full na Liquid.

Opublikowano

Leci full na tytanów

Niespodzianka

<

Opublikowano

Prowadź % wygranych -.- Ile wygranych ile przegranych

Jeśli stawiasz jakies 0,24$ to pisz, ze nie liczy się do statystyk i tyle..

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

ciekawe czemu :D

ile loss na f3?

Dla mnie to troche dziwne... ostatnie 2 mecze jakie grali z z tamtym team to win 2:0 a w tym dostali 2:0. Jakieś 80 euro to nie dużo ale zawsze 80 ;d

Opublikowano

F3 grało tak podobnie w meczu z LGB, momentami mam wrażenie że ,,oddają'' mecz.. albo mają gorszy dzień.

graphic.png

Opublikowano

F3 grało tak podobnie w meczu z LGB, momentami mam wrażenie że ,,oddają'' mecz.. albo mają gorszy dzień.

Oby "oddali" mecz z HR :D

sygnatura.png

Opublikowano

Dla mnie to troche dziwne... ostatnie 2 mecze jakie grali z z tamtym team to win 2:0 a w tym dostali 2:0. Jakieś 80 euro to nie dużo ale zawsze 80 ;d

Tak się chwalisz stawkami to może wrzucaj screeny dla potwierdzenia. Z pewnościa ożywiłyby temat.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Coś mnie się wydaje,że gdy będą mecze F3 vs ktoś tam, to albo będzie skipperro, albo low na przeciwną drużynę..Bo to co wczoraj i generalnie przez ostatni czas ta drużyna robi to masakra....

graphic.png

Opublikowano

HR vs Na'Vi ( Bo2 ) - Dziś proponuje postawić na Na'Vi, HR dobrze wczoraj zagrali ale Na'Vi jest od nich lepsze.

VP vs CPlay ( Bo3 ) - W tym meczu powinni wygrać VP ale ja postawie LoW na CPlay ze względu na %.

G2 vs AT ( Bo3 ) - Stawiam Full na G2.

Penta vs GPlay ( Bo3 ) - Hmm... stawiam na Pente chociaż mogą przegrać to spotkanie.

VP vs X6tence ( Bo2 ) - Lecę full na VP.

Titan vs HR ( Bo3 ) - Full Titan. 

EnVyUs vs Fnatic  ( Bo1 ) - Spotkanie powinno należeć do Fnatic ale ja postawie LoW na EnVyUs. 

LDLC vs SpaceS ( Bo1 ) - Mid na LDLC.

LDLC vs CAZ ( Bo1 ) - Mid na LDLC.

G2 vs VP ( Bo2 ) - Starcie polskich drużyn, w tym meczu postawie na G2 ze względu na niski %.

CLG vs Liquid ( Bo2 ) - Mid na CLG.

Opublikowano

HR vs Na'Vi ( Bo2 ) - Dziś proponuje postawić na Na'Vi, HR dobrze wczoraj zagrali ale Na'Vi jest od nich lepsze.

VP vs CPlay ( Bo3 ) - W tym meczu powinni wygrać VP ale ja postawie LoW na CPlay ze względu na %.

G2 vs AT ( Bo3 ) - Stawiam Full na G2.

Penta vs GPlay ( Bo3 ) - Hmm... stawiam na Pente chociaż mogą przegrać to spotkanie.

VP vs X6tence ( Bo2 ) - Lecę full na VP.

Titan vs HR ( Bo3 ) - Full Titan. 

EnVyUs vs Fnatic  ( Bo1 ) - Spotkanie powinno należeć do Fnatic ale ja postawie LoW na EnVyUs. 

LDLC vs SpaceS ( Bo1 ) - Mid na LDLC.

LDLC vs CAZ ( Bo1 ) - Mid na LDLC.

G2 vs VP ( Bo2 ) - Starcie polskich drużyn, w tym meczu postawie na G2 ze względu na niski %.

CLG vs Liquid ( Bo2 ) - Mid na CLG.

Na jakiej podstawie twierdzisz, żeby postawić full na Titan? Przecież dopiero co wrócili z wakacji, z czego zawsze Titan nie jest w formie, jeśli już to 2-3 zawodników. HR jest teraz na bootcampie w Kijowie, i myślę że mają lepszą sytuację. Więc, czyym się kierowałeś twierdząc że full na Titan?

27zhoat.png

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz, żeby postawić full na Titan? Przecież dopiero co wrócili z wakacji, z czego zawsze Titan nie jest w formie, jeśli już to 2-3 zawodników. HR jest teraz na bootcampie w Kijowie, i myślę że mają lepszą sytuację. Więc, czyym się kierowałeś twierdząc że full na Titan?

Nie odbierz tego źle ale powiem ci tak, nie mam zamiaru się rozpisywać dlaczego wybrałem to a dlaczego tamto. Podaję moje typy więc jeśli się z nimi nie zgadzasz zawsze możesz postawić inaczej.

Opublikowano

Zapisuj lepiej czy twoje obstawienia były prawidłowe i które były trafne, bo samym pisaniem na kogo obstawiasz nic nie zdziałasz bo po pierwsze mało to kogo interesuje a po drugie trudno ocenić twoją skuteczność i wiedze.

Opublikowano

Zapisuj lepiej czy twoje obstawienia były prawidłowe i które były trafne, bo samym pisaniem na kogo obstawiasz nic nie zdziałasz bo po pierwsze mało to kogo interesuje a po drugie trudno ocenić twoją skuteczność i wiedze.

Jeśli to miało by pomóc to spoko. Jutro poprawię temat jak wrócę do domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...