Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7sway Vs Piter ( Bo3 ) - Mecz należy do Piter. Ostatnie 5 meczy mają wygrane 2:1 lub 2:0. Tego nie można powiedzieć o 7sway. Piter są do tego w formie co świadczy o tym że powinni spokojnie poradzić sobie z takim przeciwnikiem. Ogólnie nie polecam obstawiać tego meczu na Piter ponieważ na lounge jest zbyt wysoki % na nich. Jeśli chcecie to możecie postawić LoW na 7sway.

Tricked Vs  RB ( Bo1 ) - Tego meczu nie polecam obstawiać, według mnie jedna wielka niewiadoma.

RB Vs Giant5 ( Bo1 ) - Postawił bym na RB. Lepsza znajomość map, oraz lepsza drużyna. 

Lunatik Vs AceG ( Bo5 ) - Według mnie faworytem jest Lunatik. Forma, zgranie, dobry Team. Swoje ostatnie mecze rozegrali ładnie, dobre wyniki niestety inaczej jest z AceG.

Mam nadzieje że bardziej podobają się takie Analizy meczy niż poprzednie.

Opublikowano

Przez najbliższy tydzień bądź dwa nie dodam niczego. Laptop idzie na reklamację a dokładnie będę sie domagał nowego sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...