Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 pierwszych gier na unranked.

ProMix1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam pytanie odnośnie tych 10 początkowych mixów.Kupiłem sobie nowe konto i zaczałem grać mixy, było całkiem w porządku lecz pod koniec patrze a tu od razu gold 4 w przeciwnym teamie, teraz mi daje po kałachy i wgl i mam takie pytanie do was.Czy jak będe miał dosyć dobre staty to wyląduje w silverze?Czy gdzieś wyżej.
Dodam, że gram sam gdyż nie mam oblokowanej możliwości dodania znajomych gdyż csa kupilem przez internet.

Opublikowano

Skoro losuje Ci dobrych graczy to znak, że możesz awansować na jakiegoś golda+ pomijając silvery.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie tych 10 początkowych mixów.Kupiłem sobie nowe konto i zaczałem grać mixy, było całkiem w porządku lecz pod koniec patrze a tu od razu gold 4 w przeciwnym teamie, teraz mi daje po kałachy i wgl i mam takie pytanie do was.Czy jak będe miał dosyć dobre staty to wyląduje w silverze?Czy gdzieś wyżej.

Dodam, że gram sam gdyż nie mam oblokowanej możliwości dodania znajomych gdyż csa kupilem przez internet.

Jak będziesz grał na poziomie tych goldów, kałachów to dostaniesz tą rangę skoro dobiera Ci ich na MMach.

Opublikowano

Ja jestem nowy ogólnie po 10 wygranych dostałem 2 kałachy (Master guardian elite). Dzisiaj dostałem reporty za to że mam 40h przegrane w cs i w 1 rundzie zabiłem 3typów w biegu zdobywając 3hs'y...(oni mają po 1200h spędzone przed tą grą). Zauważyłem że na początku od razu dostawałem przeciwników rangi nie mniejszej niż MG1. Ranga nie zależy od stat tylko od MVP i stosunek przewagi wygranych rund nad przeciwną drużyną. Podkładaj bomby i rozbrajaj jak najczęściej możesz.

Masło maślane wiem o tym ale się spieszę. Pozdrawiam.

Edit kolejny: Ktoś wyzywa Ciebie od cziterów i tak dalej zgłoś go o nadużywanie czatu lub głosu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...