Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obraz się buguje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w syserr masz coś? 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Syserr? Tzn.? 

Plik w kliencie gdzie wszystkie problemy wyskakują.

Główny folder  :) 

Przykładzik, zobaczyłem teraz że tam 50mb nawalone  xD  xD 

33059016502033042546.png 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Takie akcje miałeś wcześniej? Jeśli nie spróbuj wgrać starsze sterowniki.

Opublikowano

Na początku było ok, a po jakimś czasie tak się działo i cały czas tak jest. Stare stery nie pomogły. Przywróciłem nawet ustawienia fabryczne i nic ;c

Opublikowano

Być może masz niekompletnego clienta, tzn. mogło Ci czegoś nie pobrać czy też nie wypakować bo plik został uszkodzony. ­

Opublikowano

Czasami mnie dobijają odpowiedzi niektórych użytkowników, próbując pomóc a piszą takie "bzdury" jak kolega wyżej. Pobrałem ok. 5 clientów różnych serwerów i wszystkie miały być "niekompletne"? A jak jest plik uszkodzony to odrazu pojawia się komunikat w winrar. Udzieli ktoś jeszcze pomocy? c;

Opublikowano

Możesz spróbować aktualizacji biosu, co również jest jakimś wyjściem, niektórym osobom pomaga. Wcześniej jednak spróbuj użyć ccleanera i przeskanować komputer adwcleanerem i malwaresem.

Opublikowano

Directx najnowszy, czyściłem lapka ccleaner'em i adwleaner'em, a nawet przywróciłem ustawienia fabryczne i nie pomogło. Powiem tylko tyle że jestem zielony jeśli chodzi o BIOS i nie wiem jak się go aktualizuje. Czy trzeba w nim grzebać, czy pobrać jakąś instalkę która będzie sama aktualizować. Help ;d

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiscie mialem taki problem na poprzednim laptopie... Pasek ladowania sie rozjezdzal , buttony itp.... A po tygodniu kleknela mi karta graficzna:) Yoł

Opublikowano

Mam windows 8.1 . Metin działał normalnie i nagle to się stało. Zauważyłem też, że kilka dni temu wszystkie gry zaczęły się ścinać i planuję formata na jutro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...