Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 sek. przed wybuchem bomby.

Spikeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem: Kiedyś gdy zostawało 10 sek do wybuchu bomby włączała się muzyczka. Teraz gdy zrestartowałem ustawienia ona się nie pojawia. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Chodzi Ci o serwer? Zobacz, czy ten plugin się załadował -> sm plugins list

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Chodzi Ci o serwer? Zobacz, czy ten plugin się załadował -> sm plugins list

Chodzi mi po prostu o turniejowe gry.

Opublikowano

Na turniejowych grach muzyka i odliczenie paki? Wątpię :D

Musiał to być "serwer społecznościowy".

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Chodzi mi po prostu o turniejowe gry.

To nie mógł być mecz turniejowy, muzyka była wgrana na servie... Teraz pewnie grasz na innym servie na którym tej muzyki po prostu nie ma.  : )))

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

To nie mógł być mecz turniejowy, muzyka była wgrana na servie... Teraz pewnie grasz na innym servie na którym tej muzyki po prostu nie ma.  : )))

Gdy grałem mecze turniejowe, gdy ktoś podłożył bombę i ona tak pikała i pikała i gdy zostało 10 sek do wybuchu bomby odpalała się jakaś muzyka. Muzyka w sensie nie jakaś rap czy pop tylko zwykła melodia.

Opublikowano

Wiem o co ci chodzi, taka muzyczka ciszej i co raz głosniej tak, to weż ustaw w Ustawieniach Audio Głosnosć Muzyki na ile tam chcesz, jak będziesz miał muzykę w Menu to i obok paki tak samo :)

Opublikowano

Weź w ekwipunku ustaw sobie zestaw utworów CS:GO (w ekwipunku tylko wyłącz domyślne przedmioty). I powinna być muzyczka :)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jemu chodzi o te muzyke z 10 sekund ostrzezenia przed wybuchem bomby chyba.

Wtedy wiadomo czy dasz rade zdefowac czy nie.

W opcjach audio masz glosnosc te muzyki.

Opublikowano

Tak czytam i myślę, że autorowi chodzi o muzykę która odpala się przed wybuchem bomby, taka przyśpieszona, zwiększająca podatność na sugestie ;d

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jemu chodzi o te muzyke z 10 sekund ostrzezenia przed wybuchem bomby chyba.

Wtedy wiadomo czy dasz rade zdefowac czy nie.

W opcjach audio masz glosnosc te muzyki.

Tak czytam i myślę, że autorowi chodzi o muzykę która odpala się przed wybuchem bomby, taka przyśpieszona, zwiększająca podatność na sugestie ;d

Dokładnie o tą muzykę mi chodzi. 

Opublikowano

­W eq znajdź domyślny zestaw utworów i załóż go czy coś takiego i w ustawieniach audio masz 10-sekundowe coś tam to zobacz czy nie masz na 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...