Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 Nowych formacji dronów.

HyperSonic0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są aktualne wartości dronów, informuje że te wartości mogą się zmienić!

7 Nowych formacji dronów.
Dome (???)
+ 100% Tarcza absorpcji(???) oraz + 10% Osłon. -25% Prędkości statku.

Wiertło
+ 50% obrażeń, laserów -50% Siły osłon.
1510055_855155524549693_1811053983192805
Weteran
+ 50% Honor -20% obrażeń laseru, osłon, hp.
11008546_855155504549695_333463256486395
Koło
+ 10% Prędkości statku, -15% obrażeń laseru.
11391743_855155444549701_422978412961303
Pierścień
+ 180% osłon, -50% obrażeń laseru.

X
+ 100% obrażenia rakiet (także hellstorm), -30% HP.

11377256_855155491216363_525431869205793

Falista
"Drony wiedzą, jak poruszać się" (???)

10177866_855155381216374_696490912983670

DMG TEST! :)
https://www.youtube.com/watch?v=fryYi1Sn3MY

siema! :D

Opublikowano

W końcu pojawiły się formacje na prędkość statku, co jest długo oczekiwanym pomysłem. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

W końcu pojawiły się formacje na prędkość statku, co jest długo oczekiwanym pomysłem. ­

Bez sensu jak teraz można uciekać, gdy ktoś lata na kole ?

Te 50% dmg to chyba jakieś zmyślone, czy coś - będzie można wycisnąć 300k dmg, przy czym jakiś na prawdę słaby golec padnie na 1 hit.

Z resztą niech i tak będzie, bo zawsze jakiś ,, geniusz '' zapłaci na DO, bo przecież ,, to est tagie faine !!! ''.

pyhvh7E.png

Opublikowano

+50%dmg? HAHAHAHAHAHHAHAHA z białki ~~130k   :D Goliath pęka na 2 strzaly, nie no, na 100% nie wejdą takie formacje.

Skąd takie info?

Opublikowano

Trochę przesada z tym dmg.

Teraz walki w zasadzie trawają kilka sekund, a jak wiertło ma dać +50% - to chyba tylko na tym będę latał :D

Z jednej strony fajnie ale po pierwszym szale pewnie będzie nudno, bo jeszcze więcej ludzi odejdzie z gry - szczególnie tych słabszych - bo oni to już nie pograją.

Sumując - fajnie, że coś robią, ale to chyba strzał w nogę.

Ja bym w ataku między graczami, czy w obronie  zbytnio nic nie zmieniał, za to dmg do alienów by się przydało - najlepiej zróżnicowane.

Np. formacja na kubika specjalna, czy na eventy itp.

Nowe alieny, mapy itp. - szedłbym w tą stronę.

Opublikowano

Jak to wprowadzą - kończę z tą grą. Dają do zrozumienia, żeby mieć szanse trzeba ładować kasę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

no to teraz solowka bedzie trwala 5 minut a nie minute haha 

wgl to tak jakby zamiana starych formacji na nowe :D 

Opublikowano

Eee tam, dla mnie bzudra to wszystko. Te formacje jakieś wymyślone w 5 minut. Chyba nie wierzycie że takie formacje dodzadzą, huh?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem to samo na niemiecki forum, tyle tylko, że wydawało mi się, że te formacje stworzył ktoś sam dla siebie (na własnym serwerze) for fun, ale mogę się mylić..

Wyobraźcie też sobie te 50% więcej dmg... nawet ten -50% osłon pomijają fakt o statkach, to wyobraźcie sobie farmienie na kubikach z x2 po 40k ;) i po co komu osłony?

Opublikowano

Autor filmu o tych formacjach, prosi, żebyśmy napisali ŁADNIE do BP, że nie chcemy takich atrybutów formacji (tzn. zamiast +50% szkód np. 10%).

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...