Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raptr-co to za program?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej, co to jest? Znalazlem to na dysku i nie przypominam sobie zebym to instalowal wczesniej. W sieci wyczytalem, ze zawiera to nagrywarke tylko dla kart AMD a ja posiadam grafike tej firmy, mozliwe ze ten program zainstalowal sie po jakiejs aktualizacji sterownikow?

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

Też go posiadam, mam amd. Tak możliwe.

On optymalizuje gry itd.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

nie wyłączaj w tym programie zbierasz punkty które wymieniasz na nagrody ja od października do maja uzbierałem 5,5k a za 35k masz grafe r7 260x 

Opublikowano

nie wyłączaj w tym programie zbierasz punkty które wymieniasz na nagrody ja od października do maja uzbierałem 5,5k a za 35k masz grafe r7 260x 

...?  :O  Kolejny zaśmiecacz miejsca, pamięci i mocnych nerwów. Insta Uninstall

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Raptr to także trackowanie czasu grania, achievementów i tak dalej - rozwinął się od X-Fire tak naprawdę, sam używałem od samego startu projektu, ale ostatnio zrezygnowałem. Nie dość, że skupiają się na pierdołach, interfejs community jest mocno średni, to jeszcze apka po jednej z aktualizacji zaczęła robić konfilkty z innymi programami.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...