Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewykrywalne, platne, cheaty.

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje jakies strony z dobrymi cheatami do csa, platnymi ale zeby byly w 100% NIEWYKRYWALNE!. Obowiązkowo musi byc trigger, i by cena byla jakas w miare dobra. Daje + za dobre polecenie :) no i oczywiscie zeby byly w miare tanie

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Mam strone gdzie mozesz pobrac odziwo darmowe cheaty ;] Nie bede tutaj reklamowal aby nie dostac bana 

Generalnie caly pliczek od nich przechowujesz na Pendrive lub dysku przenosnym . Co akutalizacje Vaca jest rowniez aktualizacja hacka cheat jest niewykrywalny sam na 2-gim koncie korzystam  od ok. 2 miesiecy ;) i nie zostalem zbanowany. Jak bedziesz gral typowo jak hacker to za reporty mozesz dostac overwatcha ;) Linku do strony nie moge podac ale dam film ;] 

https://www.youtube.com/watch?v=VYgfuekWV2g

Opublikowano

Jeszcze moze ktos cos? :v

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Reszta panow to jakies nol nejmy z haxami z chomikuja

Wez hexui, high minded. Dlugo juz UD

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Reszta panow to jakies nol nejmy z haxami z chomikuja

Wez hexui, high minded. Dlugo juz UD

oh my god, przepraszam ze mam bana na main konto.

Opublikowano

Zainteresowało mnie to externalcheats. A ktos cos jeszcze? Dla mnie najwazniejszy jest trigger. Zapytam jeszcze. Jak sie bede kryl z aimem, to jest DUZA szansa na bana? Bo np jak ogladalem izaka to on robil 25 % tępa na overwatchu i bylo widać golym okiem aima.

Opublikowano

Zainteresowało mnie to externalcheats. A ktos cos jeszcze? Dla mnie najwazniejszy jest trigger. Zapytam jeszcze. Jak sie bede kryl z aimem, to jest DUZA szansa na bana? Bo np jak ogladalem izaka to on robil 25 % tępa na overwatchu i bylo widać golym okiem aima.

Jak masz dobrze ustawionego tego aima i nie jest to typu rage czy salice aimbot, to masz mala szanse na bana z OW.

Opublikowano

A ktos jeszcze cos? 

Opublikowano

Poczytaj sobie opinie na tym forum ich.

Opublikowano

jebane k***y na chetach psujecie chuje jebane gre, czlowiek chce normalnie pograc to co w 2 grze jakies scierwo z paroma h lub priv profil, jebie was k***y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...