Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy design do vegi "PUSAT"

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polatałem dym designem i jest dobry moim zdaniem (graficy powinni dostać po ryjach bo tekstura odpicowana nie jest ) 12 slotów na generatory czyni go obecnie najszybszym statkiem w grze (nie licząc police ship tzn. Statek admina/moderatora) jest doskonały na palke,no dobra doskonały to nie ale dobry a 16 dział robi wrażenie i można bić kilka k więcej. Podsumowywując design dobry na pościgi na prawdziwe walki lub arene beznadziejny a o ubijaniu bazy to nie pisze nawet a wy jak go oceniacie ? Ps niech wypowiadają sie ludzie którzy posiadają design a nie jakies flaksy którym to nie odpowiada bo będą szybciej pękać bez obrazy oczywiście.

"16 dział robi wrazenie" na srającym kocie na deszczu,pękają ładnie te vegi z nowym dreskiem.Jak na arene i "prawdziwe walki" beznadziejny to po co w.yjebales 250k uri? Do bicia na zylecie kolesi pod kubikiem??widac,ze flaks jestes(bez obrazy oczywiscie) :P

Opublikowano

i co z tego ze 6 laserow więcej? zolta ma 5% bonus na dmg,wiec jak to się zsumuje nie wiele więcej bijesz pusatem...ja to liczyłem na mojej ilości lf4 i wyszlo 4k dmg więce pusatem,czy warto 250kuri wywaliC to już twoja sprawa...    6lf3 x150=900dmg + 60% seprom=540+900=1440dmg + 20% ekstras na dmg=288+ 1440=1728dmg :huh:  ...a z dodatkowymi 6 lf4 sam se policz :P duzo wiecej nie wyjdzie ;)

Obliczyłeś dmg jedynie z 6 LF4, jak masz 16 to wyjdzie Ci zupełnie inny wynik, bo procentów tak się nie oblicza.

Dmg z 16 LF4 = 6144

Dmg z 10 LF4 = 3840

Wynik obliczaj łącznie, nie oddzielnie, bo Ci wyjdą jakieś wygibasy, a te 1728 to będziesz miał TYLKO z 6 LF3.

"16 dział robi wrazenie" na srającym kocie na deszczu,pękają ładnie te vegi z nowym dreskiem.Jak na arene i "prawdziwe walki" beznadziejny to po co w.yjebales 250k uri? Do bicia na zylecie kolesi pod kubikiem??widac,ze flaks jestes(bez obrazy oczywiscie)  :P

o.O  o.O  o.O

Pobij się z porządną vegą z podobnym sprzętem to gwarantuję, że zarówno te z pusatem jak i te normalne nie będą tak ładnie pękać.

pyhvh7E.png

Opublikowano

policzylem Ci dmg z 6 dodatkowych lf3 laserow,wiec z czego bys chcial jeszcze wiecej dmg wyciagnac,z tego ze razem polaczysz 16 laserow?żółta ma 5% dmg na wszystkie lf-y (drony+statek) wiec tak wiele wiecej nie bije sie pusatem...6144-3840=2304dmg wiecej(z fulką lf4).warto kupic? spoko :D

Opublikowano

policzylem Ci dmg z 6 dodatkowych lf3 laserow,wiec z czego bys chcial jeszcze wiecej dmg wyciagnac,z tego ze razem polaczysz 16 laserow?żółta ma 5% dmg na wszystkie lf-y (drony+statek) wiec tak wiele wiecej nie bije sie pusatem...6144-3840=2304dmg wiecej(z fulką lf4).warto kupic? spoko :D

Przy białce różnica rośnie jeszcze bardziej, cóż jeżeli miałbym bić 150.000k a 200.000k wybrałbym to drugie (to tylko przykład). Z resztą dmg ciągle nie do końca dobrze obliczone, bo trzeba jeszcze dodać drony (tutaj różnica będzie już znacznie większa) z resztą jeszcze te % za lvl. dronów i różnica między 10 LF4 a 16 LF4 rośnie jeszcze bardziej. I nie policzyłeś mi dodatkowego dmg z 6 LF3 TYLKO same dmg z 6 LF3. Przeczytaj jeszcze raz to co Ci pisałem o procentach. Żółta da mi 4416 (oczywiście bez dronów i ich lvl.) i trochę przeceniłeś lighting (co nie zmienia faktu, że jest z*******y na polowania).

pyhvh7E.png

Opublikowano

Przy białce różnica rośnie jeszcze bardziej, cóż jeżeli miałbym bić 150.000k a 200.000k wybrałbym to drugie (to tylko przykład). Z resztą dmg ciągle nie do końca dobrze obliczone, bo trzeba jeszcze dodać drony (tutaj różnica będzie już znacznie większa) z resztą jeszcze te % za lvl. dronów i różnica między 10 LF4 a 16 LF4 rośnie jeszcze bardziej. I nie policzyłeś mi dodatkowego dmg z 6 LF3 TYLKO same dmg z 6 LF3. Przeczytaj jeszcze raz to co Ci pisałem o procentach. Żółta da mi 4416 (oczywiście bez dronów i ich lvl.) i trochę przeceniłeś lighting (co nie zmienia faktu, że jest z*******y na polowania).

kolego,nie wiem o czym Ty piszesz...bialka 150k? fiu fiu :D o jakich dodatkowych % za lvl w  dronach gadasz? 6 dodatkowych slotow masz na statek a nie na drony :P  jakie masz dodatkowy bonus dmg za więcej slotow w statku?nie ma! :P w tym desingu liczysz tylko dodatkowe 6 slotow na lasery!!!!!! z gówna bicza nie ukrecisz...jprdl...jutro Ci policze te same vegi ,jedna będzie mieć 16 laserow lf4 na statku a druga 10laserow lf4 + 5%dmg ,w dronach obu statkow 20 lf4

Opublikowano

Co oni robia z ta gra ;/ az sie plakac chce :D.Kiedy byly lf4 bez tych jebanych ulepszaczy biles sie z 10=20 sec a teraz :D?  bialka rsb i koles pada albo schodzi mu polowa hp jebane bp niszczy ta gre ;/Pewnie to tylko kwestia czasu jak vega bedzie bic po 500k a goles po1kkk :D a oslony po 50 milionow :D 

Opublikowano

Nie rozumiem.

bo c*****o to policzyles i tyle,vega lighting bije jakies 74.000 a pizdusat z biedą do 80.000 z x4-wszystko na max lf4 16lvl,havoki itp.i zeby tyle bic trzeba miec full konto ,a jak ty policzyles na 6lvl. apis,zeus to pewnie daleko ci do fulki,wiec z lf3 ta roznica dmg ci spadnie :) hp ma 80k mniej wiec pvp wyjdzie podobnie co lighting..jeden bije troche mocniej,drugi ma troche wiecej HP.. design zrobiony zeby kasy sie pozbyc i tyle :P krurwwa do zbierania palladium design zrobili :angry: górna półka na JPA tym gównem nie poleci,kiblasty design,miesiac sie nim pojarac i powrot do golca czy aegisa B)

Opublikowano

bo c*****o to policzyles i tyle,vega lighting bije jakies 74.000 a pizdusat z biedą do 80.000 z x4-wszystko na max lf4 16lvl,havoki itp.i zeby tyle bic trzeba miec full konto ,a jak ty policzyles na 6lvl. apis,zeus to pewnie daleko ci do fulki,wiec z lf3 ta roznica dmg ci spadnie :) hp ma 80k mniej wiec pvp wyjdzie podobnie co lighting..jeden bije troche mocniej,drugi ma troche wiecej HP.. design zrobiony zeby kasy sie pozbyc i tyle :P krurwwa do zbierania palladium design zrobili :angry: górna półka na JPA tym gównem nie poleci,kiblasty design,miesiac sie nim pojarac i powrot do golca czy aegisa B)

Nie policzyłem havoców, bo mi się nie chciało i innych dupereli, które są mnożnikiem podstawy (to co poobiliczałem).  B)

Design jest o tyle wkurzający, że leci tyle co mój Spearhead. Wleci taki Pusi na 5-3 i nie ma kto zbierać palki potem.  :huh:

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...