Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory 2 | Season 8 EP 3 | Exp: x300 | Drop: 40 % | START 16.05.2015 |

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo na start bardzo ciężko uzbierać. Wreszcie merytoryczna odpowiedz, a nie od razu z założenia że GRAMSAM nie chce grac i tylko atakuje. Co do publikacji nie cofam co szkodziło prawdę napisać i nadal na forum w tych do publikacji nie zmieniles. Przecież już all Mu donate. Napisz prawdziwą to po 25 maja rozreklamuję !!! A może zrobić taniej ale bez gwarancji ?

PS

Nie mogłeś wcześniej troszkę seniora poczytać? Nie pisali byśmy teraz tu tylko od dawna na gmail lub nawet tam gdzie ja Ciebie znam a Ty nie wiesz kto ja !!!

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Seniorze, idz pan krowy doic bo tyle potrafisz. Skoncz juz pisac te glupoty bo smutek mnie ogarnia jak czytam te wypociny.

trochę to dziwne że tu piszemy zamiast na forum serwera. To nie moje wina (Glory się obraził za Tweet mojego syna :) Glory block ip itp to ostateczność (nie dziw się że napisał do mnie,  bywa żę retorsja czasem bardzo groźna jest :) I może być groźna !!! co innego szczeniak co innego wnerwiony Tatuś :). Marcin napisał Ci prawdę - chyba że nie mam racji -też pisałem Ci chyba parę lat temu "Glorasek" na pm że za łatwo za tanio i za długo. Bez free graczy może serwer istnieć ale słabo :)

PS

daj Glory na forum reklame z tymi VIP i GOLD prawdziwymi to pomogę rozpropaguję gdzie tylko mnie znają (niestety muszę prawdę reklamować może to starość ale nie lubię kłamać) zaraz jak wrócę.

Opublikowano

Seniorze, idz pan krowy doic bo tyle potrafisz. Skoncz juz pisac te glupoty bo smutek mnie ogarnia jak czytam te wypociny.

A Ty widziałaś(eś) krowę chociaż? Poza ZOO?

I tak będziesz TOP tylko mam nadzieję że na na serwie z większą ilością graczy online niż na 30 :) Podrośniesz w MU to napisz :)

PS

a odpowiedz była jak się domyślasz nie do Ciebie tylko do Glorego(Glorasek) kliknęło się nie to :) !!! Tobie daleko do Niego - a do mnie jeszcze dalej :)+

Opublikowano

To moze skoncz gadac jak to zaczniesz szkodzic serwerowi, a tym bardziej IGCN i to zrob? Bo cos mi sie wydaje, ze pisac potrafisz, a cos zrobic to inna sprawa.

Dla mnie mozesz byc i Top1 w rankingu na globalu, ale co z tego jak byle kto zjedzie Cie w pvp jak ostatnia ciamajde :C

Opublikowano

Arek potwierdzam  - milo sie expi , ludzie sa Ok- o czym zreszta wiedzielismy skoro to w czesci stara ekipa Wog-a

Zapraszam :)

Opublikowano

Ostatnie nowosci na serwerze:

1. Zamiana 3 spotow na arenie na mobki CC kordy:

69x74 , 98x88 , 94x111

2. /post czyli chat na dany sub cena 1000000 zen !

/gpost czyli chat na wszystkie suby cena 1000000 zen !

3. System off-trade jest to system handlu w momencie gdy gracz jest offline.

System ten zadziała tylko wtedy gdy będziemy w DEVIAS na subie PVP.

Instrukcja używania systemu off-trade:

Umieszczamy item który chcemy sprzedać w prywatnym sklepie (Personal Store) i go wyceniamy, w rubryce ZEN wpisujemy wartosc (cena za którą wystawimy przedmiot będzie w walucie W Coin C).

Następnie otwieramy (uruchamiamy) nasz sklep i zamykamy inventory po czym wpisujemy komendę /offtrade a po jej wpisaniu czekamy aż gra sama da nam disconnect.

W momencie kiedy dostajemy Disconnect nasza postać zostaje w grze dopóki nie sprzeda wszystkich itemów ze sklepu lub dopóki gracz się ponownie nie zaloguje.

4.Happy Hour bedzie na serwerze w godzinach 07.00-09.00 oraz 19.00-21.00, w tym czasie exp bedzie wiekszy o 50x, master o 50x, drop o 5%, exe o 2%

Opublikowano

Poczekaj na max staty :) A to już nie tak dużo czasu  :) Po max statach powoli zacznie spadać online - jak zwykle zostaną sami donate na dwa konta. Bo free bez GR i premii za GR nie mają szans z nimi !!!

Pozdrawiam 

Opublikowano

Poczekaj na max staty :) A to już nie tak dużo czasu  :) Po max statach powoli zacznie spadać online - jak zwykle zostaną sami donate na dwa konta. Bo free bez GR i premii za GR nie mają szans z nimi !!!

Pozdrawiam 

Za kazdy rr masz 6pkt do WebShopa, dodatkowo dostajesz goblin pkt za czas online, dostajesz pkt do XS za eventy typu BC/DS/IT itp za ktore mozesz kupic wingi/bizu. Ty dalej bedziesz pi.erdolil, ze gracz bez donate nie ma szans.

Opublikowano

Senior zrób bumbum i będzie po serwerze,tak jak za dawnych czasów z kolega Koreańczykiem,wysadzaliście wszystko w powietrze,haxiory wy :|

Opublikowano

Nie ma mnie w kraju miałem wrócić na wybory ale na prezydenta mogę zagłosować i tu gdzie jestem to wracam później , a bumbum sam Glory zrobi tak samo jak poprzednio (jak doskonale wiedział o tym,  że LOW serwer załatwi załatwi serwer medium:) (ponieważ ma stałych donate którzy dają mu jakoś utrzymać serwer a oni w 100% poszli na LOW :) Po prostu oceniam i tyle. Oczywiscie mam konto na serwie i mógłbym pokazać co piszecie tylko zaraz ban by syn dostał. Te 6pkt do WS to śmiech: skoro żeby expic w przyzwoitym tempie potrzeba 650 crd na pande i seala. Kupowanie na 1 dzień mija się z celem :)

Pozdrawiam i życzę długiej edycji !!! Jeśli udana to potrwa ponad 3 miesiące. Niestety po tym ile kto ma RR widzę że ze 2 - 3 CS zostaną sami donate !!!

PS

Można spokojnie napisać GLORY ma stały elektorat (graczy donate) - jak PIS - na moje oko po tych paru edycjach około 30 graczy + ich klony :) Pisłem Gloremu że pomogę w ustawieniach nie expa !!! ale proporcji między Donate, a Free - na forum serwera olał to a czasem warto Seniorów przynajmniej poczytać :) Biedak nawet nie wie że Helper to staroć. Mogę 24/24 bić i mój "Helper" się nie wyłączy i nie będzie to hack(nie trawię hack i przesadnych afk ) :) Nie chce ktoś pomocy a za krytykę daje ban na IP to nie ma sensu pomagać :)

Opublikowano

Witam,

może ja jestem dziwny ale czy nie możesz sam założyć serwera skoro taki "dobry" jesteś - najlepiej free.

Glory robi tyle ile potrafi lub chce - wolno Mu.

Nie widziałem nigdzie namolnego namawiania na grę. Ja jak widze coś takiego poprostu nie wchodze.

To że nie chce Twojej pomocy nie powinno uprawniać Cię do takich komentarzy lub ataków na serwer.

Nie jestem jakimś "fanem specjalnym" serwera bo mógłby być lepszy.

Jeszcze raz proponuję: zrób dobry serwer - może wtedy ktoś lepszy od Ciebie wpadnie, coś Mu się

nie spodoba i rozwali całą robotę. Może to nawet być zwolennik PIS.

Opublikowano

Cimi przecież u mnie stoi 4 MU serwery :) (wada że tylko jeden PL) Jeszcze się nie zorientowałeś, że raczej zwiedzam i się nabijam? Krytykuję ale zawsze z propozycją pomocy!!! Glory dał block IP(śmiech) & ban all konta za krytyke na Tweet . Mi to zwisa ma farta że ja nie jestem od kasowania naszych gorszych MU(Łotwa, Litwa nie wspomnę o Ruskich sa w MU 100x dalej) Mało serwerów polskich na plikach do których ma dostęp Glory i ja też tyle że dokładniej :). U niego ciągle zła proporcja free a donate. Zapytaj Go na TS ile razy Senior proponował pomoc nie za GOLD lub PLZ. Nie potrzeba porad Seniora. Bez graczy Free nie ma serwa. PROPORCJE  WAŻNE !!!

Opublikowano

Nabijać sie ze słabszych.... - a fe!!!

Nie chce pomocy - po co od razu pisać takie rzeczy i zniechecac tych co Mu chca płacić.

Dla mnie troche żenada.

Opublikowano

Nabijać sie ze słabszych.... - a fe!!!

Nie chce pomocy - po co od razu pisać takie rzeczy i zniechecac tych co Mu chca płacić.

Dla mnie troche żenada.

Ma stale płacących ok. 30 szt. i chyba mu to starcza do utrzymania serwera, bo jak widzisz rad "dziadków" w MU i w realu nie chce słuchać :) Glorego !!! i ew. przyszłych graczy strata !!! nie moja nooba - w MU

Ma znajomych, czas i możliwości do konkurowania np:. fest..s ok.: 1k online (ale trzeba nie uważać się za jedynego mądrego i czasem przyjąć krytykę i pomoc nawet od niby obcego) Co innego teksty w grze co innego na forum, zupełnie co innego PW najłatwiej się obrazić :) 

Pozdrawiam - uda się zdobyć więcej graczy, to tylko się ucieszę (może w grze szczególnie na GRAMSAM zauważyliście ciężko mnie obrazić łatwiej ubić :) lubię MU a szczególnie Polskie serwery

Opublikowano

Najgorsza edycja z all do tej pory !!! Nuda na serwie !!! Nawet na forum serwa nuda!!! Brakuje chyba free Cyborga :) Glory gratulacje !!!

PS

Tak nudno, że nawet na avi nie ma na co patrzeć. Expią i paru donate się obraża. Już Glory możesz blokować IP GULIWER. Nieudany pomysł serwa !!! Na poprzednich wersjach przynajmniej wrogość byłą i walka :) Najbardziej udana wersja to ta gdzie Kanapy donate walczyły z niby @free :) Pisałem jako noob mniejszy exp = donate większa przewaga nad free. Ale po avi widać i po forum że takiej nudy dawno nie bylo  na WOG!!! MIAŁEM CHYBA RACJĘ ?

Blokowanie IP to nie metoda, czasem lepiej poczytać na forum serwa WOG i przynajmniej odpowiedzieć. Glory masz farta dobrze się bawiłem parę edycji nie będę działał na anty. Źle zaplanowałeś Twoja wpadka :) Zbanuj konto GULIWER Avi zrobione, a może jeszcze block IP (ma 1rr ale avi zrobił jaka nuda na serwie) to się pobawimy :) w blokowanko  nie tylko IP i ban kont :)

Opublikowano

Te 6pkt do WS to śmiech: skoro żeby expic w przyzwoitym tempie potrzeba 650 crd na pande i seala. Kupowanie na 1 dzień mija się z celem :)

Na serwerze nie ma ani pandy ani seala ;)

Opublikowano

Widziałem tylko avi z serwera sorry nie sprawdzałem co zmieniłeś. Jakoś nie mam ochoty włazić. Robię Ci tu reklamę - odświeżam temat :) Stara zasada:  nie ważne jak piszą - ważne żeby pisali :)

Tyle że nudno nawet mało się wyzywają na tym low, może post przy tym expie za drogi? Bez postów serw jakiś taki "trupi"

PS

co do 1rr nie mam zamiaru grać na low(syn wisi na jakimś dziadowskim spocie z tym helperem co to niby sie wyłącza szybko :), przecież nawet jak wrócę to mam ban na all konta no i na IP tragedia !!! nie poradzę sobie z tym :) ), afkowaliście nawet na tzw. medium to na low 90% wisi afk :) zapewne to dodatkowa przyczyna "TAKIEJ CISZY NA POST"

pozdrawiam

Opublikowano

Glory jeśli wznowisz medium na podobnych ustawieniach jak poprzednio. To low serwer zaraz padnie. Propozycja - może medium z podobnymi ustawieniami ale wszędzie pvp(vip gold) poza nopvp gdzie exp 50% lub nawet mniej ale za to sprawdzany przez GM czasem. Wystarczy ze będzie exp drop % pralki inny na VIP i Gold, pralka 100% jest nie do przyjęcia. Masz sporo graczy "bogatszych" i to już od dawna !!! Mają i dobre "maszyny i łącza" (spokojnie uruchomię 12 MU z mojego jak wróce do kraju niestety troszkę mi się pobyt przedłużył). Może dalibyśmy radę utrzymać low jako zupełnie free serwer ? Gdzie byśmy siedzieli i sprawdzali nasze prawdziwe umiejętności expienia i ubierania się pod postać. Wada że musi być GR z jakąś nawet małą nagrodą po to żeby ten free gracz miał nagrodę za online. Chyba się zorientowałeś że stać mnie i na gold tylko po co skoro tam nie wolno było ubić lub ksuć noba w MU(bo zapłacił) zaraz skarga i ban. Na serwie PVP to bez sensu !!! Przemyśl to. Jeśli czegoś nie zmienisz to tak będzie w kółko - pada medium uruchamiam low - pada low uruchamiam medium :) dobra metoda ale graczom się znudzi :) Zapomniałem dodać zostawiłeś ceny all jak na medium przy innym expie i premi za GR w WS i X - Syn dobije max i sobie kupi może jakieś buty dziadowskie :) Serwer gdzie nawet skarg nie ma to nie serwer !!!

Pozdrawiam Senior

PS

Nie traktuj mnie jak wroga :) radze sobie u Litwinów, Łotyszy, Koreańczykówi i Rosjan jako game master(dziw oni sluchają rad staruszka),  niestety mnie na siłę uczyli ruskiego taki mam wiek (oni słabo po angielsku) Chciałbym żeby chociaż parę serwerów Polskich MU miało ich poziom i ilość graczy 1k !!!

Opublikowano

Wracam do MU po wielkiej przerwie . Warto tutaj zagrać ? Zachęca mnie liczba osób bo to sie ceni ale mam problem z waszym pobieraniem ;> Niestety wczoraj 3 razy mi przerwało pobieranie i musiałem od nowa . Internet miałem przez cały czas bo byłem przy komputerze więc prosze nie mówić że ja mam problem , kolega pobierał wczoraj razem ze mną bo jak grać to nie samemu i miał ten sam problem . Może coś z tym hostingiem ? 

Ponawiam pytanie ! Warto tutaj zagrać ?

Jak by to nie był problem zapraszam do mnie na ts . Ts3.thel.pl kanał7 vip 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...