Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Prywatny Server Clientowy

GODRaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i oczywiscie jak zawsze zlote gory obiecuja il dupa pryt :/

to juz powoli zaczyna sie stawac tradycja mpc forum :D

wyobrazcie sobie forum z tradycja w ktorej jakies gimby obiecuja i robia w ch\/ja xD

tak na serio to juz powoli staje sie plaga ehh ;/

Nazywanie ludzi "gimbami" na tym forum też już staje się tradycją ;) Co do servera to od razu było wiadome że będzie niewypał.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ale podalem przyklad i wiesz co ci powiem ze wiekszosc tych co tak obiecali to wlasnie gimbaza a mniejszosc to podstawowka
zapytasz skad to wiem?
a otoz podam przyklad
jak mial powstac serwer w mc to juz chyba z rok temu jakos tak wtedy dopiero zaczynalem "przygode" :D z mpc forum
i mial powstac serwer real life (mial sie nazywac real craft czy cos takiego) wiesz taki wymarzony przez wiekszosc graczy mc kazdy zadowolony wyswietlen ten temat mial od c**ja i komentarzy tez sporo
zrobili opcje zeby tam wplacac jakas drobna kwote kto ile zechce aby sie szybciej serwer rozwinal i takie tam pierdoly
oczywiscie jak mozna sie domyslec sporo ludu powplacalo jakies tam pieniadze nie wiem ile nie interesowalem sie tym

no i tam powplacali wszystko ladnie pieknie pytali sie co by gracze chcieli jakie pluginy ankiet robili pelno tego kazdy wtedy myslal ze wow oni naprawde sie tym interesuja i cos robia z serwerem
no ale koniec koncow wyszla z tego kupa czyli nic nawet startu nie mial ten serwer :D
oczywiscie te osoby co wplacili kase to byli wsciekli ale tam zaraz zaczeli sie wykrecac ze cos tam nie da rady jakies problemy maja dawali nadziej i pozniej ze jeden z ekipy cos tam z forum zrobil ukradl pliki czy tam usunal niby ze wszystko stracone bo jeden z ekipy tam ich zdradzil itp ze konkurencja to zrobila i takie tram pierdol/enie

inny przypadek jest taki ze mial powstac serwer w klimatach gta vice city  vice craft tam maily byc jakies wojny gangow o terytoria mialy byc dwa gangi tam prace samochody mapa odwzorowana dokladnie tak jak w vice city do kazdego budynku moznabylo wejsc zawody itd.
no ale jak zwykle co wyszlo z tego? a wielki c**j ;/

i jest tego o wiele wiele wiecej ale zbyt duzo pisania :D
wiec takie cos nauczylo mnie i innych uzytkownikow mpc forum ze jak ktos obiecuje cos fajnego zajebistego czy innowacyjnego czegos czego nigdy nie bylo itp itp

to zawsze dupa z tego wyjdzie (no moze nie zawsze ale tak w 99% dupa z tego wychodzi)
no to by bylo na tyle z mojej strony

@Edit zapomnialem dodac pozniej wyszlo ze to typki z podstawowki bez pojecia co robia xD (chodzi o ten serwer real craft)

DZIEKUJE DOBRANOC ;D

76561198125755300.png

Opublikowano

Podołasz zadaniu to wiele osób zagra :v 

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedy dasz jakąś informację(filmik albo ss) na jakim jesteś etapie? bo powoli trochę wątpię że to nie wyjdzie :)

już wkrótce zostanie dodany.

Od jakiegoś czasu nie ma żadnego nowego info. Powiedz, pracujesz jeszcze nad serwerem?

tak

I tyle bylo, do zamkniecia. Oddalam ten temat

a ty jesteś autorem tematu? żeby decydować.

studiuję nie siedzę tylko w domu.Nad projektem spędzam od 1h do 5h jeżeli mam czas.

proszę o wyrozumiałość 

wszystko w  swoim czasie :)

Opublikowano

Już widać po tym durnym temacie i po tym jak piszesz że to jeden wielki blef i farmazon. Jeśli jednak będzie cud i coś powstanie, z chęcią sprawdzę.

EDIT: "Margonem Prywatny Server Clientowy" - Jak To W Ogule Bżmi  o.O

apple.png

Opublikowano

Jeśli to coś wystartuje, to "twórca" będzie miał kłopoty.

Garmory zastrzeża sobie praw do korzystania z ich grafik, nazw itp.

jaki zakaż do grafik gdzie to masz niby? nie strasz ani nie liż im dupy 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

i co nic juz sie autor n ie odzywa, głupi cwel

po co od razu wyzywać.z tego co pamietam przestał to robić bo za mało było chętnych + duzo roboty napisz do niego na gg: 53429072

i sie dogadaj może zrobi chociaż z samymi grafikami avatarow czy coś zawsze coś innego było by niż to margonem które jest teraz albo niech odpali margatrona zrobi reje i zobaczymy jak to wygladać będzie może by też ogarnol margatron to byśmy sobie popykali ale z tego co wiem jeżeli by chciał zarobić by musiał sprzedawać tylko własne grafiki tych z garmory nie może bez zezwolenia.

mam nadzieje ze pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...