Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero Private Project by Gilu & Eptun

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy go ,, Wypuścicie '' :D ?

Jak już pisaliśmy dopiero piszemy pliki. Chciałbyś serwer na którym działałyby jedynie misje i sklep ? :)

Aktualnie pracuje nad dodawaniem statystyk :D Na poważnie zabierzemy się za to pod koniec czerwca.

Mam prośbę jeśli miałby ktoś dać konto na hz byle jakie ze zwierzakiem to pw ;) Potrzebne mi w celu dodania zwierzaków na serwer :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byście mogli udostępnić wersję alpha do przeglądu i do tego że jak znalazł by się jakiś błąd to ktoś by mógł o nim wam opisać.

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Byście mogli udostępnić wersję alpha do przeglądu i do tego że jak znalazł by się jakiś błąd to ktoś by mógł o nim wam opisać.

Nie nie mogli,nigdy nie udostępnimy nic o tym nie pisaliśmy :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przedstawić Wam projekt mój i Eptuna.

W ramach zabawy postanowiliśmy napisać pliki do gry przeglądarkowej Hero Zero.

Nie jest to dość proste, gdyż tak jak Shakes&Fidget,

Hero Zero korzysta z gównianych struktur i tego typu podobnych,

niepotrzebnych śmieci.

Pliki robimy cały czas, czasami siedzimy nad tym po 5-10min. dziennie, a czasami nawet po 12h.

Jest to tylko zabawa i próba nauczenia się czegoś nowego.

Istnieje dość spora szansa, że pliki zostaną udostępnione,

gdy większość funkcji będzie już działać.

[DZIAŁAJĄCE]

- Logowanie

- Wylogowywanie

[GALERIA]

9760014318048081130967.jpeg

Udostępnisz Pliki? :) 

Chcę coś sprawdzić - Będę ci dawać lajka przez miesiąc B)

Opublikowano

Udostępnisz Pliki? :)

Chcę coś sprawdzić - Będę ci dawać lajka przez miesiąc B)

Ty naprawde jesteś ślepy ? Nic nie udostepnimy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale to ja z Gilu robie te pliki co moze ci on to potwierdzić i nie zostaną one udostępnione.

Już je mam. Wystarczyło ładnie poprosić na epvp. Tylko taki ciemny typ jak ty, za raz złapie podnietę że takie coś dorwał, potem pisze że udostępni pliki. Ale jednak nie udostępni. To po diabła to piszesz?

Start. Zobaczymy kto pierwszy zrobi serwer :)

Opublikowano

@Heliors

To ja i Eptun jesteśmy pierwotnymi autorami plików, więc to my o nich decydujemy. Skoro ktoś udostępnił coś podobnego na e**p, to ten projekt także udostępnimy. Ja aktualnie nie mam zamiaru robić serwera, Eptun także, więc po co mamy trzymać pliki? Robienie plików to

tylko próba nauczenia się czegoś nowego.

Opublikowano

@Heliors

To ja i Eptun jesteśmy pierwotnymi autorami plików, więc to my o nich decydujemy. Skoro ktoś udostępnił coś podobnego na e**p, to ten projekt także udostępnimy. Ja aktualnie nie mam zamiaru robić serwera, Eptun także, więc po co mamy trzymać pliki? Robienie plików to

tylko próba nauczenia się czegoś nowego.

Dobrze miszczu dobrze, bez dobrej grafiki własnej i tak nie ma szans na postawienie serwera bez problemów, a że jest to gra którą łatwo przerobić :D

Nie chcę nic mówić, ale warto je robić. Tym bardziej że będzie dla kogo :P

Dobrze, powodzenia.. I tak wątpię byście od tak za friko je udostępnili. to żyła złota :)

Opublikowano

Dobrze miszczu dobrze, bez dobrej grafiki własnej i tak nie ma szans na postawienie serwera bez problemów, a że jest to gra którą łatwo przerobić :D

Dobrze, powodzenia.. I tak wątpię byście od tak za friko je udostępnili. to żyła złota :)

Kolejny.. Nie ma żadnych problemów z grafiką, czy wy kiedyś to zrozumiecie?

Dlaczego miałby nikt nie udostępniać? Istnieję jeszcze ludzie, którzy robią coś bezinteresownie.

Dlaczego miałby nikt nie udostępniać? Istnieję jeszcze ludzie, którzy robią coś bezinteresownie.

Opublikowano

Człowiek ale nie złość się bo złość piękności szkodzi <3  Mówię serio, nie ma szans by postawić serwer i wykorzystać oryginalną grafikę.

Życzę wam na prawdę powodzenia, ja teraz nie mam czasu bo robię server do metina. Także, sami rozumiecie :P 

Dużo zmieniać nie trzeba. Zobaczcie te pliczki, jak coś to proszę o pw. Na hamachi zawsze możemy się pobawić a długo w to nie grałem.. Czasu brak. :unsure:  Strzałeczka! B)

Opublikowano

Człowiek ale nie złość się bo złość piękności szkodzi <3  Mówię serio, nie ma szans by postawić serwer i wykorzystać oryginalną grafikę.

Życzę wam na prawdę powodzenia, ja teraz nie mam czasu bo robię server do metina. Także, sami rozumiecie :P

Dużo zmieniać nie trzeba. Zobaczcie te pliczki, jak coś to proszę o pw. Na hamachi zawsze możemy się pobawić a długo w to nie grałem.. Czasu brak. :unsure:  Strzałeczka! B)

Z Sfgame też były problemy ... no iii już ich nie ma ;d

Zapewne Będziecie chcieli sprzedawać te pliki jestem ciekawy jak tyle pracy za darmo chcecie wystawić .

­

Like it +

Opublikowano

Wydaje mi się, że cześć osób z tego działu naprawdę jest jakaś niedorozwinięta. Ile można tłumaczyć tej ciemnej masie, że nie ma żadnych problemów z grafiką. Jeśli chcecie się upewnić to przeczytajcie owh, ich politykę prywatności i resztę gówna, którego nikt nigdy nie czyta. Dopiero po przeczytaniu tego możecie się wypowiadać, a gadanie, że nie można używać ich grafiki to bzdura.

Z Sfgame też były problemy ... no iii już ich nie ma ;d

Zapewne Będziecie chcieli sprzedawać te pliki jestem ciekawy jak tyle pracy za darmo chcecie wystawić .

­

Nie było żadnych problemów.

Skąd wiesz co będziemy z nimi robić? Projekt nawet nie jest skończony, dla mnie to tylko zabawa, W hz nigdy długo nie grałem, serwera nie będę robił więc po co mam trzymać pliki na dysku?

Opublikowano

Wydaje mi się, że cześć osób z tego działu naprawdę jest jakaś niedorozwinięta. Ile można tłumaczyć tej ciemnej masie, że nie ma żadnych problemów z grafiką. Jeśli chcecie się upewnić to przeczytajcie owh, ich politykę prywatności i resztę gówna, którego nikt nigdy nie czyta. Dopiero po przeczytaniu tego możecie się wypowiadać, a gadanie, że nie można używać ich grafiki to bzdura.

Skąd wiesz co będziemy z nimi robić? Projekt nawet nie jest skończony, dla mnie to tylko zabawa, W hz nigdy długo nie grałem, serwera nie będę robił więc po co mam trzymać pliki na dysku?

xD

Ty rób te pliczki a nie gwiazdorzysz panie intelekcie xD

Co będziesz z nimi robić wiemy, cała armia gimbazy z całego świata wleci na twój "prywatny serwer" to trochę hajsów naczepiesz.

Swoją drogą, jak już stoicie z projektem?

Opublikowano

xD

Ty rób te pliczki a nie gwiazdorzysz panie intelekcie xD

Co będziesz z nimi robić wiemy, cała armia gimbazy z całego świata wleci na twój "prywatny serwer" to trochę hajsów naczepiesz.

Swoją drogą, jak już stoicie z projektem?

Podajcie Jakiś Stan % ;d

­

Like it +

Opublikowano

Projekt raczej porzucony ale nie ma pewności gdyż wzieliśmy się za shakes fidget ale na nowej wersji z odświeżoną grafiką itd ale sam swf tu nie pomoże i trzeba pisac od nowa cały request :0

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­"Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.

Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.

Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolności."

Miłej odsiadki Panowie

Opublikowano

Projekt raczej porzucony ale nie ma pewności gdyż wzieliśmy się za shakes fidget ale na nowej wersji z odświeżoną grafiką itd ale sam swf tu nie pomoże i trzeba pisac od nowa cały request :0

Któż tam odpowiedzialny, niech da PW.

Dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...