Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero Private Project by Gilu & Eptun

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Verlis

Masz zamiar cos robic czy rzuciles projekt?

W wakacje nie brałem udziału w żadnym projekcie, aktualnie mam zamiar wziąć się za sf, co już nawet zacząłem. Do hz możliwe, że wrócę, ale nie wcześniej niż w 2016.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@GILUxDILU

Kiedy wydasz już swój projekt? :)

Sprzęt na którym pracuje :)

PŁYTA GŁÓWNA ASRock Z87 Extreme3 PROCESOR Intel CORE I5-4670K 3.4GHz KARTA GRAFICZNA Gigabyte GeForce GTX770 KARTA DŹWIĘKOWA Creative XFI Titanium HD CHŁODZENIE SilentiumPC Fortis HE1225 ZASILACZ Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W
PAMIĘĆ RAM Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 DYSK SSD Plextor M5 Pro 2,5'' 128GB DYSK HDD Seagate 1 TB Barracuda ST1000DM003 NAPĘD DVD SAMSUNG S224BB OBUDOWA SilentiumPC Regnum L50 Pure Black SYSTEM OPERACYJNY Windows 7 Professional

Opublikowano

Pisałem wyżej, że nie chce mi się tego robić. Mam inne projekty na głowie, może kiedyś wrócę go hero zero.

No co?? Plis dokończ projekt. Dużo osób na niego czeka ! :(

PŁYTA GŁÓWNA ASRock Z87 Extreme3 PROCESOR Intel CORE I5-4670K 3.4GHz KARTA GRAFICZNA Gigabyte GeForce GTX770 KARTA DŹWIĘKOWA Creative XFI Titanium HD CHŁODZENIE SilentiumPC Fortis HE1225 ZASILACZ Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W
PAMIĘĆ RAM Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 DYSK SSD Plextor M5 Pro 2,5'' 128GB DYSK HDD Seagate 1 TB Barracuda ST1000DM003 NAPĘD DVD SAMSUNG S224BB OBUDOWA SilentiumPC Regnum L50 Pure Black SYSTEM OPERACYJNY Windows 7 Professional

Opublikowano

Aktualnie zajmuję się shakes&fidget i nie mam czasu na herozero.

Kiedy będziesz miał czas?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To się zazwyczaj tak kończy, najpierw się afiszują a potem nici z planu :)

Nie chwaliliśmy się naszym projektem, liczyliśmy na jakiś odzew i pomoc w pisaniu. Skrypt rejestracji/logowania jak i cały szablon głównego pliku jest zrobiony. Wystarczy dopisać resztę funkcji, jednakże nie mam na to czasu, bo zajmuję się czymś innym. Nie wykluczam, że kiedyś wrócę do tego projektu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokoncz hero zero lub daj pliki prosze :D

Odpowiem za kolege.

Nie udostępni plików a ukończy je być może gdy skończy robić shakes fidget.

Koniec tematu nie spamic ciągle o tym samym

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To zamknij temat, bo nabijasz tylko zbędny spam.

Masz projekt ale się nim nie zajmujesz i nie zamierzasz. Więc temat bez sensu. 

#Wrócisz do projektu, otwórz. 

Opublikowano

To zamknij temat, bo nabijasz tylko zbędny spam.

Masz projekt ale się nim nie zajmujesz i nie zamierzasz. Więc temat bez sensu. 

#Wrócisz do projektu, otwórz. 

Spokojnie, niech temat będzie otwarty. Może zgłosi się godny następna, który skończy projekt za mnie lub mi w nim pomoże.

Plikami zamierzam się zająć, ale nie teraz.

Opublikowano

Jasne, to napisz jasno czego potrzebujecie, jakie postępy etc. Kiedyś pamiętam chciałem kupić je od ciebie, później zapomniałem, no i olałem. 

Sądzę że tutaj konkretny programista się przyda. 

W ilu procentach oceniasz sprawność, bo rozumiem że silnik sprawny? 

Zawsze można coś zakosić z oficjalnego. heheh..

Myślę, że ktoś może to przejąć. Projekt warty jakieś kilka tysięcy euro. (o ile uda wam się wyprzedzić innych i postawić pierwszy prywatny serwer tej gry) Dołożycie multi-języczną wersję to i kilkadziesiąt tyś rocznie. O ile będzie dobry. 

Także konkretny programista fachowiec, najlepiej ryzykant, który nie weźmie grosza, lecz poczeka na gotowy projekt i kasę z niego. 

Grafiką bym się najmniej martwił. :)

To napisz konkretnie co potrzebujesz, co szukasz i jakie postępy. Podepnij wyżej ten post i już :) Wiadomo o co chodzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GILU robi sfgame i poczekajcie aż skończy sfgame a potem się zajmie herozero jak będzie chciał człowiek to nie robot cierpliwośći zrozumcie jego .

35223511037872134049.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...