Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20$ na steam

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 20$ na steam i teraz pytanie. Wydać to na skiny po 1 euro i obstawiać, czy lepiej kupić item za 20 euro i go wymieniać na lepsze?

73685633822473628956.png

Opublikowano

Druga opcja o wiele bardziej bezpieczna. Obstawianie jednak ma to do siebie że możesz szybciej zarobić (ale też dużo stracić)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Ja bym trade'ował. Zresztą tak robię cały czas. Obstawianie przynosi większy zysk, ale musisz dobrze ogarniać mecze i drużyny żeby obstawiać - co zajmuje dużo czasu.

Opublikowano

Ogólnie mam wykupioną subskrybcje u Niemcziego. :P A ile około zarabia się na jednym trade jak ma sie item warty 20e?

73685633822473628956.png

Opublikowano

To zależy. Bywa że zarobisz 50 centów na 1 trade, bywa że więcej (ja najwięcej zarobiłem 9 euro na skinie wartym 25 wymieniłem go za warty 34). Im większa cena skina to możesz więcej zarobić (chociaż i z tym różnie bywa).

Opublikowano

Radzę Ci wymieniać, czasami mało jest efektu ale w końcu się zarobi, do tego musisz patrzeć ceny na rynku steam gdyż czasami te ceny potrafią tak gwałtownie wzrosnąć albo zmaleć :P

Opublikowano

Kup 4x po 5 euro. Po 1 euro to raczej nie ma sensu, a za 20 euro to za dużo ryzyko, że odrazu przegrasz.

yy, aha?

73685633822473628956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...