Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 1300 | Drop: 30 | NOWY START 22.05!

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START 22 Maj   Godz: 18.00!

post-1352542-0-30923800-1432191712.png

SkyMU PVP

post-1352542-0-85546100-1432191750_thumb.jpg

DOWNLOAD: ON

*NOWOŚCI*

- Koszt rr: 1 Jewel of Bless, 1 Jewel of Soul, 1 Jewel of Chaos, Jewel of Life, Jewel of Creation 

- Koszt GR: 10 Jewel of Bless, 10 Jewel of Soul, 10 Jewel of Chaos,10 Jewel of Life, 10 Jewel of Creation

GR Wykonujemy na 150rr: nagroda w postaci kredytów do WebShop

Okrojony WebShop

Loteria Sky: Do wygrania kredyty

SubServer  Happy

Handel(licytacje) item na stronie za kamienie lub kredyty( w trakcie przygotowań)

Pierwsza osoba, która wbije 1 GR otrzymuje 50zł, 10GR 150zł

Zmiany jakie nastąpiły: Dodanie spotów, podwyższony drop jeveli, Dozwolone jest używanie botów, minimalizerów itp..

Priorytetem servera jest, miły lekki exp, zaś ciężki drop

W razie pytań zapraszamy na forum

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie...:

To ma dzialac? Jezeli tak to nazwa "SkyMU PVP" jest troche naciagana a sama mozliwosc zmiany klasy jest zwyczajnie bez sensu i zabija jakakolwiek roznorodnosc.

"Class Changer

Choose Character

"

@down

no to zes mnie uspokoil :D jeszcze 30 min i GOGGOGOG

Opublikowano

Sorry przypadek że przeczytałem tą publikację - mam akurat troszkę czasu, mam nadzieję że te PLZ to nie na konto tylko do wydania na serwie?

Opublikowano

Nie namawiam nie zniechęcam, 25+ online

Czas pokaże 

Pozdrawiam!

Opublikowano

w porywach jest 50 ;] aczkolwiek to dopiero poczatek, o resta nie jest wbrew pozorm tak latwo bo trzeba zebrac kamole.

Sky ja mam inno sprawe, kazdy dzwiek(sound) jaki sciagam i wrzucam do klienta sprawia ze po 10 min mam dc mozesz uploadowac klienta z dwiekiem ew sam dzwiek ktory nie bedzie wywalal?

ps.moze troszke zwiekszyc drop blessa? Ew dodac dw bo pomimo ze jest inf o nim nie widac go ;]

Opublikowano
ps.moze troszke zwiekszyc drop blessa? Ew dodac dw bo pomimo ze jest inf o nim nie widac go ;]

tak rowniez podpisuje sie pod ta prosba  slabiutko troszke z blesem , dodatkowo jest on potrzebny do rr.

Pozdrawiam.

Opublikowano

w porywach jest 50 ;] aczkolwiek to dopiero poczatek, o resta nie jest wbrew pozorm tak latwo bo trzeba zebrac kamole.

Sky ja mam inno sprawe, kazdy dzwiek(sound) jaki sciagam i wrzucam do klienta sprawia ze po 10 min mam dc mozesz uploadowac klienta z dwiekiem ew sam dzwiek ktory nie bedzie wywalal?

marakuja upne Ci sound jutro, bo dzis niestety nie dam rady/czasu

Drop bless'a będzie zwiększony, około 2 w nocy

Pozdrawiam!

Opublikowano

Druga sprawa to _ niewiem co zrobiles ale po dzisiejszym restarcie serva mamy ogromne problemy z wejsciem na niego, graniczy to niemal z cudem_ogarnij to

Opublikowano
Druga sprawa to _ niewiem co zrobiles ale po dzisiejszym restarcie serva mamy ogromne problemy z wejsciem na niego, graniczy to niemal z cudem_ogarnij to

I

zawias servera ... Jakiś restarcik??

GS sie zwiesil :) , trzeba czekac za Adminem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...