Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak tabeli / Brak dźwięku? -WCHODŹ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zdarzyło się Wam że włączcie grę, wchodzicie na serwer i po naciśnięciu TAB, nie wyświetla się tabela? - Mi nie raz! :D

Jak to "naprawić"?

Wchodzimy w pomoc i opcje > ustawienia wideo > rozdzielczość i zmieniamy z aktualnej, na najmniejszą i akceptujemy zmiany. 

Następnie zmieniamy z najmniejszej, na taką, na której graliśmy!

Tyle! Nasza tabelka będzie się już pojawiać! (możesz być połączony z serwerem)

A może było tak że zminimalizowaliście CSa i po powrocie do gry, nie było dźwięku?

Wchodzimy w pomoc i opcje > ustawienia audio i jako szóstą opcję będziemy mieli "Odtwarzaj dźwięki, gdy gra jest w tle".

Nie ważne jaką opcję mieliśmy ... zmieniamy na tą, która NIE BYŁA ustawiona. Akceptujemy zmiany.

Tyle! Dźwięki w grze będą już odtwarzane! :)

Piąteczka. :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Sality - Ogólnie wiedzieć to to można, lecz możesz też wspomnieć że jeżeli mamy zmienianą klawiature na klawisze ang/pl (alt i ctrl) to na ang nie działa tab, a na polskim juz tak 

Ogólnie miałem z tym problem co piszesz i myślę ze mi pomogłeś :) Także lajk no i bravo dla cb.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Hehe ten temat mógłby być nawet podpięty albo zamieszczony w najważniejszych tematach z tego poddziału.

Nie raz tak miałem ale na szczęście wykombinowałem to jakoś po swojemu. 

Plusik i "lubię to" dla Ciebie!

Opublikowano

Dzięki, dzięki. 

Sam tego nie wiedziałem, miałem problem i zapytałem na serwerze podczas gry. :D

Jako że nie raz mi się tak zdarzyło, to pomyślałem o tym że może nie tylko mi. Dlatego zamieściłem poradnik. ;)

Miłej gry i wysokich rang! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...