Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze się upewnie, rozumiem że jak kupię za 4dni to normalnie jakbym teraz kupił? taka różnica że za 4dni będzie operacja tańsza ale także skiny też tańsze wiec wyjdzie można powiedzieć na to samo?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, dokladnie tak. 

Przepraszam, kolega UP ma racje. 3 skrzynki, badz skiny. Co do x2 nie jestem pewny.

okej, ale z rankedów tak samo jo?

moge kupic operacje jak mam kase na nią lecz nie mam odblokowanego rynku?

Opublikowano

Jeszcze się upewnie, rozumiem że jak kupię za 4dni to normalnie jakbym teraz kupił? taka różnica że za 4dni będzie operacja tańsza ale także skiny też tańsze wiec wyjdzie można powiedzieć na to samo?

Na to samo niestety nie wyjdzie, operacja raczej tańsza w najbliższym czasie nie będzie. Najczęściej jest przeceniona miesiąc przed końcem operacji.

Opublikowano

A to jeszcze się spytam bo jak chcę rozegrać misję w operacji, klikam tam na misje i rozegraj misje i pisze mi taki oto błąd:

Nie udało się zrelizować żądania. Spróbuj ponownie pózniej a mam jeszcze dostepne 2 misje

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ktoś ogarnia jak to jest z tym dziennym dropem skinów teraz?

Jest więcej niż 2 rzeczy jak ma się operację? Bo od 19 nic nie leci .. Tylko 2 rzeczy dropło ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

okej, ale z rankedów tak samo jo?moge kupic operacje jak mam kase na nią lecz nie mam odblokowanego rynku?

Z rankedów limit dropu jest ten sam, operację można kupić od razu w grze bez rynku.

Opublikowano

a za co jest exp? wie ktos juz cos?

Exp jest za misje oraz za grę na serwerach od valve.

Pojawił się pasek exp'a, jak wbijesz lv to dostaniesz skina, mi dropnął awp sun in leo fn.

Ktoś ogarnia jak to jest z tym dziennym dropem skinów teraz?

Jest więcej niż 2 rzeczy jak ma się operację? Bo od 19 nic nie leci .. Tylko 2 rzeczy dropło ..

Słyszałem, że x2 jeśli posiadasz operacje czy to prawda nie wiem.

A to jeszcze się spytam bo jak chcę rozegrać misję w operacji, klikam tam na misje i rozegraj misje i pisze mi taki oto błąd:

Nie udało się zrelizować żądania. Spróbuj ponownie pózniej a mam jeszcze dostepne 2 misje

Zrób restart cs'a / kompa, albo wpisz w necie ten błąd.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czyli rozumiem, że za misje jest tylko exp a skrzynki/skiny lecą dalej randomowo?

Nie do końca. Misje = Exp

Co tydzień za rankup dostajesz skina z nowej kolekcji, a inni nie mając wykupionej misji dostają inne.

Skrzynki lecą randomowo tak jak zawsze.

Opublikowano

Co znaczy nic? Nie rozumiem Twojej odpowiedzi. Nic znaczy, że w przyszłym tygodniu i tak dostaniemy za to skina czy nic, że w przyszłym tygodniu będziemy musieli wbijać kolejny lvl, żeby dostać drop za poziom?

Opublikowano

Co znaczy nic? Nie rozumiem Twojej odpowiedzi. Nic znaczy, że w przyszłym tygodniu i tak dostaniemy za to skina czy nic, że w przyszłym tygodniu będziemy musieli wbijać kolejny lvl, żeby dostać drop za poziom?

Nic - oznacza nic, czyli nic się nie stanie jak wbije teraz kolejny lvl. Bo w następnym tygodniu i tak będzie musiał wbić kolejny, żeby otrzymać skina.

Opublikowano

Czyli najlepiej nie wbijać dwóch poziomów w jeden tydzień?

No to przez tydzień nie mógłbyś grać mixów, czy też normali. Wbijaj śmiało, 2-3 mixy i masz kolejny poziom.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus

Czym wyższy poziom, tym lepszy skin dropi?

"za grę na oficjalnych serwerach Valve oraz wykonywanie misji otrzymuje się punkty doświadczenia, w teorii polepszające szansę, a także sam drop."

Na chłopski rozum, można wywnioskować że tak

Opublikowano

Swoją drogą - ten lvl jest tylko na czas operacji?

Tak.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Haha specjalnie dodałeś o godzinie 13:37?  xD

Nie

Jak wbije 2 lvle jednego dnia to dostanę dwa skiny czy jeden?

1 skin na tydzień, wbijesz lepszy lv dostaniesz lepszego skina.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...