Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak to wygląda z tym zarabianiem expa, bo wiem, że dużo leci z mm'ów (oczywiście jak się wygra). A czy grając np. tyle samo czasu co jeden mix na DM z dobrym kda jestem w stanie podobną ilość expa zarobić?

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Czy jest jakiś max tych nowych private ranków?

2. Czy opłaca się wbijać te ranki jak najszybciej? 

Opublikowano

może kupię, operacja mi się podoba, misję widziałem fajna.

Opublikowano

A jak to wygląda z tym zarabianiem expa, bo wiem, że dużo leci z mm'ów (oczywiście jak się wygra). A czy grając np. tyle samo czasu co jeden mix na DM z dobrym kda jestem w stanie podobną ilość expa zarobić?

Raczej tak, jak się ma operacje to na wyścigu zbrojeń ~30-40 fragów dostaje się około 400 expa, a to około 8 min, z misją oczywiście więcej.

1. Czy jest jakiś max tych nowych private ranków?

2. Czy opłaca się wbijać te ranki jak najszybciej? 

1. Pewnie jest, ale nie wiem jaki

2. Tak, większy rank = lepszy drop

może kupię, operacja mi się podoba, misję widziałem fajna.

Kupuj, kupuj bo tygodnie lecą ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mam pytanie za robienie misji dostaje sie gwiazdki.A co sie pozniej robi z gwiazdkami? Na cos wymienia?

Opublikowano

mi się zwróciła pierwszy dzień, bo dropnąłem skrzynkę jak chodziła po 3 euro, później five-sevena za rank upa za 2 euro z groszami,

Jak kupisz w piątek/sobotę to pewnie dłużej sie będzie zwracać, bo wiadomo, że skrzynki tanieją, ale operacja trwa tyle czasu, że na pewno Ci się zwróci, choćby jakimś ciekawym skinem.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Mam pytanie za robienie misji dostaje sie gwiazdki.A co sie pozniej robi z gwiazdkami? Na cos wymienia?

Chyba za 3 gwiazdki masz srebrny żeton, za 5 gwiazdek złoty. "CHYBA" albo trzeba więcej, tak było na vanguardzie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ja jak wbiłem rank 2, drugi lvl, to dostałem pustynnego bizona, czyli gówno... ale jak wrócę z treningi to dobije 3 lvl i ciekawe czy coś lepszego będzie :P 

btw. nie wykupiłem operacji może dlatego taki skin a nie inny 

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Chyba 9 gwiazdek na ulepszenie żetonu, a te misje naprawde ciężkie, 10 killi z AWP ponad 4h męczyłem. Mam kupioną operacje a za rankup gównianego skina o wartości 0,04€ trafiłem nie związanego z operacją. :(

Opublikowano

ja jak wbiłem rank 2, drugi lvl, to dostałem pustynnego bizona, czyli gówno... ale jak wrócę z treningi to dobije 3 lvl i ciekawe czy coś lepszego będzie :P

btw. nie wykupiłem operacji może dlatego taki skin a nie inny 

Drop jest tylko raz na tydzień z tych poziomów.

­

Opublikowano

Jakiś sposób na szybkie wbijanie lvli?

Mam wykupioną operacje i za dm leci mi po 100, a z wyścigu zbrojeń na którym rzekomo najwięcej leci dostaje po 60.

Operacja mi się zwróciła już wczoraj gdy ją kupiłem, ale chce coś zarobić.

Opublikowano

Ja też mam pewne pytanie, wczoraj gdy jeszcze nie miałem hajsu na koncie żeby kupic operacje chcialem wbic sobie lvl. Gdy brakowało mi 14 xp zagralem jeszcze jeden mecz ale po nim nic mi nie dropnelo, nie widac bylo rameczki awansu a w menu dalej byłem 1 poziomem. Natomiast dzisiaj gdy kupiłem operację, jestem lvl 2 ale itemu dalej nie mam. Jest to coś dziwnego ? Przeczytałem wasze wypowiedzi ale nic podobnego nie zauważyłem chyba że jestem ślepy :P Co mam z tym zrobić, bo jednak chciałbym jakiegoś skina :D

Opublikowano

A operacja zwiększa tygodniowy drop tak jak to zawsze było ???

Ktoś tam mi mówił, że tak, ale czy to na 100% tego nie wiem.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano
12 godz. undefined i undefined undefined do rozpoczęcia nowej misji

wie ktoś o co chodzi? mam taki komunikat jak chcę robić z 4 misje xD

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...