Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się spytam jak już mi wydropi jakiś skin z kolekcji nowej, to lepiej odrazu sprzedać czy poczekać może zdrożeje?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się spytam jak już mi wydropi jakiś skin z kolekcji nowej, to lepiej odrazu sprzedać czy poczekać może zdrożeje?

Szczerze to zależy od skina.

Niska półka sprzedawaj od razu.

Wyższa to zależy też od skina, ale ja to bym wymieniał :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Potrzymaj pewnie znow cena skoczy.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam już wodę z mózgu. Czyli jest szansa na drop skina na koniec meczu bez wbijania lvl? Bo póki co 2 skrzynki mi dropły + jakieś 2 śmieciowe skiny za lvl.

Opublikowano

Ale który AUG? Ten za 300 ojro? :O

Jak dropnął to 30 eurocentów, teraz 25

AUG | Daedalus - Zewnętrze: Przetestowana w boju, The Gods and Monsters Collection

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam już wodę z mózgu. Czyli jest szansa na drop skina na koniec meczu bez wbijania lvl? Bo póki co 2 skrzynki mi dropły + jakieś 2 śmieciowe skiny za lvl.

Mi się wydaje, że teraz za gre to tylko skrzynki, a za lvl skiny.

Bo też tylko 4 skrzynki 2x falcon i 2x phoenix i 2 skiny za lvl

MAL

Opublikowano

skiny dostaje się nie tylko dzięki lvup. właśnie po meczyku wyleciał mi tec za 9e, więc operacja się zwróciła już 2x ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

skiny dostaje się nie tylko dzięki lvup. właśnie po meczyku wyleciał mi tec za 9e, więc operacja się zwróciła już 2x ;d

To musiałbyć drop za mecz, a nie z operacji, bo z operacji dropi tylko raz na tydzień.

Polecam nową operację :D. Kolega dropnął z misji :Dhttp://imgur.com/6IO4n3J

lvl up*

­

Opublikowano

To jeszcze skiny nie za lvl up leca? To nawet nie wiedziałem bo nei widziałem jezscze nikogo komu wyleciał skin nei za lvl up

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

To jeszcze skiny nie za lvl up leca? To nawet nie wiedziałem bo nei widziałem jezscze nikogo komu wyleciał skin nei za lvl up

Przecież za normalną grę też może ci wylecieć. 

­

Opublikowano

Witam. Kupilem operacje dzien po wydaniu, tego samego dnia wbilem lvl dostalem skina za 0.05, wczoraj minal drugi tydzien, wbilem lvl 7 i nic nie dropi, dlaczego? skoro drop jest raz na tydzien? 

Opublikowano

Witam. Kupilem operacje dzien po wydaniu, tego samego dnia wbilem lvl dostalem skina za 0.05, wczoraj minal drugi tydzien, wbilem lvl 7 i nic nie dropi, dlaczego? skoro drop jest raz na tydzien? 

Bo reset jest tydzien od wprowadzenia operacji, także licz od 27 maja godziny chyba 23:00

Opublikowano

Wy silverki macie szczęście, też mi w s2 podczas misji vanguard dropnal deagle blaze(ale to było dawno)

A co ma ranga do dropu? - nic . I tyle w temacie

Liczy się tylko szczęście

Opublikowano

A co ma ranga do dropu? - nic . I tyle w temacie

Liczy się tylko szczęście

Teoretycznie nic, ale też mam to odczucie, że silverki mają lepsze dropy -,-

Odkąd gold 3 nie miałem żadnego dobrego dropa, a za czasów silvera miałem aż 2x m4a1 nitro ...

Btw. ktoś ogarnia jak wygląda ta misja co-op?

MAL

Opublikowano

Odkąd gold 3 nie miałem żadnego dobrego dropa, a za czasów silvera miałem aż 2x m4a1 nitro ...

Co-op wygląda tak że w dwie osoby trzeba wybić boty z danej giwery. Są na rożnych mapach (ja robiłem akurat na Dust i Cobblestone) i jest na modły fal wrogów.

Mniej więcej tak:

jx4GoJi.jpg

KjXzuMN.jpg

uDVkECQ.jpg

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

A ja miałem dokładnie na odwrót . Jak widać bywa z tym różnie. Btw. zawsze można wrócić do silvera :)

Opublikowano

Ja za to mam pewien problem, mianowicie za obojętnie jaki mecz (DM, MM, WZ) dostaje od 5-80expa + misja (200, 300), moi koledzy zgarniają po 1000expa bez robienia misji, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...