Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja za to mam pewien problem, mianowicie za obojętnie jaki mecz (DM, MM, WZ) dostaje od 5-80expa + misja (200, 300), moi koledzy zgarniają po 1000expa bez robienia misji, czy ktoś byłby w stanie mi pomóc?

A jakie miałeś kda? A może już wykorzystałeś już bonus weekly w stosunku do twoich kolegów . Trzy dni po resecie ja też nie dostaje za dużo punktów.

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zacząć taką misje co-op z znajomym ?

Trzeba do niej dotrzeć w tych księgach, gdy to się robi odpalasz ją i zapraszasz znajomego tak jak do MM'a.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Siema, mam pytanie

Czy po zrobieniu tych około 60 misji dostaje się za to jakąś nagordę? Jak to dokładnie działa? Dzięki z góry za odpowiedzi :)

Dostaniesz uścisk dłoni prezesa :) ,  a tak naprawdę to tylko złotą odznakę po zdobyciu 18 gwiazdek ( 8 gwiazdek - srebro) i oczywiście weekly drop .

Opublikowano

No Panowie poratujcie, bo nie mam bladego pojęcia o co chodzi. Od wczoraj mój exp za turnieje wynosi od 16 do 50xp. Wszystkim moim znajomym leci po 500-1500 a mi 16xp. Nie ważne czy wygram, czy jestem pierwszy, czy ostatni i czy mam 8MPV czy 0.. Kompletnie nie wiem co poradzić. 

http://prntscr.com/7eymk1- screen z gry

Opublikowano

No Panowie poratujcie, bo nie mam bladego pojęcia o co chodzi. Od wczoraj mój exp za turnieje wynosi od 16 do 50xp. Wszystkim moim znajomym leci po 500-1500 a mi 16xp. Nie ważne czy wygram, czy jestem pierwszy, czy ostatni i czy mam 8MPV czy 0.. Kompletnie nie wiem co poradzić. 

http://prntscr.com/7eymk1- screen z gry

Nie tylko ty tak masz , poczekaj na reset który będzie jutro , wtedy będziesz miał więcej Xp , a co do kolegów może oni nie wykorzystali weekly bonus w stosunku do ciebie. 

Opublikowano

Ta szansa na drop to jest aż tak mała że udało mi się wbić kaprala - poziom 4 i dropło mi tylko tylko jakiegoś skina za 2 centy przez tyle awansów (po 1 awansie gdy dropło kupiłem operacje) i nawet specjalnie nie wbijałem poziomu przez tydzień (ostatni wbity poziom 1 czerwca coś koło 16).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@badowski

Drop jest raz na tydzień , a nie co awans .

Tak wiem więc chyba napisałem nie zupełnie jasno pod koniec ale przed ostatni awans miałem 1 czerwca w południe a dziś w południe był kolejny czyli nawet 1 dzień więcej niż tydzień. Bo szansa na drop jest 100% ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niechodzi o to ze dropi jeden skin na tydzien tylko przy kazdym wbiciu lvl'a dostajesz skina, jednakze limitem dropu z lvla jest 1

Opublikowano

Nie tylko ty tak masz , poczekaj na reset który będzie jutro , wtedy będziesz miał więcej Xp , a co do kolegów może oni nie wykorzystali weekly bonus w stosunku do ciebie. 

W mm liczą się zdobyte rundy, a nie twój wynik.

A jak wbilem jakis tam lvl, to znajde tego skina w ekwipunku czy musze zagrac gre?

Skin dropi po awansie, a żeby awansować, musisz zagrać. 

­

Opublikowano

dodanie tych rang dropu było największą pomyłką volvo, skoro leci samo gówno to chociaż zwiększyli by limit dropu na tydzień...

Opublikowano

Witam pytanko, jesli mam kupiono operacje i chciałbym by ten loot co tydzien byl tam zwiekszony z tej operacji, czyli tam z jakiejsc kolekcji wypadlo. To musze zagrac cobble,cache? Jak zagram inne mapy w czasie dropu to wypadnie inny item?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Witam pytanko, jesli mam kupiono operacje i chciałbym by ten loot co tydzien byl tam zwiekszony z tej operacji, czyli tam z jakiejsc kolekcji wypadlo. To musze zagrac cobble,cache? Jak zagram inne mapy w czasie dropu to wypadnie inny item?

Grasz jakie chcesz mapy, itemki dostajesz z losowej kolekcji, możesz na dd2 dostać cobblestone itp.

Opublikowano

Akurat to zależy od szczęścia ten drop lvl. Za pierwszym s**t za 0.04, potem Mac-10 Indygo za 0.06. Dzisiaj beretki z nowej operacji(chop) za 6 Euro. Wszystko zależy od szczęścia. Jednak, ten stary drop za misje był lepszy.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Właśnie warto kupić tą operacje ?

Szczerze? Nie, nie dropi nic dobrego (same skiny za 0.04) i na dodatek drop masz tylko co tydzień. Ogólnie najgorsza operacja jaka kiedykolwiek wyszła.

Opublikowano

Szczerze? Nie, nie dropi nic dobrego (same skiny za 0.04) i na dodatek drop masz tylko co tydzień. Ogólnie najgorsza operacja jaka kiedykolwiek wyszła.

Operacje to się tylko na początku opłaca kupić, by się zwrócił koszt za pomocą skrzynek.

Wgl operacja 3 tydzień dopiero i już jest "najgorsza" bo dropią skiny za 4 centy....

Ojejku co teraz? Przypominam, że operacja trwa do końca wakacji, więc 3 kiepskie dropy za lvl to tak naprawdę nic ...

Gdyby każdemu dropiło coś po kilka dolarów to RIP z rynkiem ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...