Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3103014373898811393390.jpeg

Jak już jesteśmy w kolekcji cobblestone , to też się pochwalę :P Co prawda nie jest to dragon lore , ale i tak się cieszę

Opublikowano

A ja odradzam. Kupowanie 10 dni przed przeceną mija się z celem. Podobno 2 msc przed końcem czytaj 30 lipca przecena 50% i miesiąc przed końcem czytaj 30 sierpnia przecena 75% i na to czekam. W ciągu 10 dni raczej nie nadropisz więcej, a po co przepłacać.

Opublikowano

A ja odradzam. Kupowanie 10 dni przed przeceną mija się z celem. Podobno 2 msc przed końcem czytaj 30 lipca przecena 50% i miesiąc przed końcem czytaj 30 sierpnia przecena 75% i na to czekam. W ciągu 10 dni raczej nie nadropisz więcej, a po co przepłacać.

2x drop z operacji. Nie, wcale

Opublikowano

w zasadzie to 1,5 tyg więc kolejny drop już się zalicza na poczet dropu po przecenie. Rzeczywiście 40 centów za skrzynkę i prawdopodobnie skin za 3 centy jest warty przepłacania.

Opublikowano

Jaka jest szansa że poleci coś fajnego ? :D 
Jak na razie nic ciekawego oprócz skrzynek. 

Opublikowano

Nikt nie wie jaka jest szansa ale powiem ci ,że rzadko coś fajnego mi jedynie dropła ta awp sin in leo czy jakoś tak to był mój najlepszy skin z tego.

Opublikowano

3103014373898811393390.jpeg

Jak już jesteśmy w kolekcji cobblestone , to też się pochwalę :P Co prawda nie jest to dragon lore , ale i tak się cieszę

Nagroda za misje czy zwyczajny drop?

­

Opublikowano

@Polski Sebek

Nagroda po awansie rangi profilu . Nagrody za misje w tej operacji niestety nie ma .

Wow. Nie wiedziałem, że takie nagrody lecą. Chyba się skuszę i kupię operacje (ale dopiero następną) 

­

Opublikowano

Wow. Nie wiedziałem, że takie nagrody lecą. Chyba się skuszę i kupię operacje (ale dopiero następną) 

­

Pewnie coś w grudniu będzie ;-)

Moje dwa pierwsze dropy były dobre ~20 ojro a teraz same gówna po 0.04-0.10$.

A jak Wam idzie?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Pytanie lepiej kupić 3 czy operację, bo się zastanawiam co przyniesie lepszy profit, mam już chyba 16 lvl dropu, jest jakiś max?

40 lvl expa jest.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Opłaci sie kupić przepustki ze zniżką i sprzedać po czasie (kilka miesiecy) ??

czy to nie zadziała ?

Hejo

Opublikowano

Hehe, operacja okej. Zwróciła mi się zaraz po zakupie (po meczu skrzynka która była warta wtedy 6,3Euro) i później dwa skiny za ~5Euro. Całkiem spoko biznes.

Opublikowano

czy to nie zadziała ?

nie

Opublikowano

czy to nie zadziała ?

Nie, nie zadziała ;)

Pamiętaj, że to nie każdemu tak dropi ;)

Opublikowano

Potwierdzone info?

b6b78815.png

Opublikowano

Potwierdzone info?

Będzie tak, ale dużo skinów przegapisz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeśli nie zakupie operacji to mogę wydropić  skrzynkę? 

Nie wydropisz skrzynki, jeśli nie kupisz operacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...