Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie tak, ale dużo skinów przegapisz.

mamy 26. Do promocji 4 dni. Przegapi jednego skina więc raczej nie jest to "dużo skinów" Chyba że miałeś na myśli czekanie do drugiej promocji wtedy to się mija z celem.

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dostałem jeszcze dropu z tamtego tygodnia i raczej nie wbije lvl do środy czy będę mógł w następnym tygodniu zdobyć dwa dropy?

Opublikowano

Nie dostałem jeszcze dropu z tamtego tygodnia i raczej nie wbije lvl do środy czy będę mógł w następnym tygodniu zdobyć dwa dropy?

nie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Niekoniecznie, może pojawić się 1 sierpnia jako że to jest początek 2 miesięcy przed końcem operacji. Bez paniki ludzie.

Opublikowano

prawie 3 euro co tam, że możesz za to trafic kose, za obniżkę możesz kupić 1 kluczyk dodatkowo

hah, hah, hah. U stupid nooob. Idąc twoim tokiem rozumowania: tracąc o 3 E więcej ( kupując przed obniżką) mogłeś trafić 9 awp dragon lore albo meduz, ale co tam. 

Myśl czasami;)

Opublikowano

nope, dragon lore nie trafisz z randomowej skrzynki jak byś nie wiedział, a co do myślenia oświeć proszę mnie jak za zakup operacji za 5,40 euro trafisz 9 itemów bo mnie to ciekawi.

Co do operacji jak ktoś wie że niema farta to się nie opłaca teraz wydawać na to kasy

b6b78815.png

Opublikowano

nope, dragon lore nie trafisz z randomowej skrzynki jak byś nie wiedział, a co do myślenia oświeć proszę mnie jak za zakup operacji za 5,40 euro trafisz 9 itemów bo mnie to ciekawi.

Co do operacji jak ktoś wie że niema farta to się nie opłaca teraz wydawać na to kasy

LOL facepalm etc. etc. Nie trafisz z randomowej skrzynki tylko mozesz ja trafic dzieki kupieniu operacji...

Odnosnie kwestii szczescia: jesli ktos wie, ze nie ma szczescia to niech nie kupuje skrzynek ani operacji...

Logika, ach ta logika...

Opublikowano

Kupiłem operacje w dniu premiery i jedyne co widziałem że skinow z nowej kolekcji to jeden wielki penis ułożony z mag 7 Storm i dual berret jakichś tam. Ten drop jest z*****a

z*****a.

Opublikowano

Witam ja pisze natomiast z zapytaniem ostatni lvl z możliwością dropniecia broni wbiłem 25 lipca i do tej pory nie pojawiła mi sie opcjia przy wbijaniu lvl, że mogę dostać jakaś broń możecie mi powiedzieć dlaczego tak jest.

P.S W zeszłym tygodniu przez cały tydzien nie miałem nawet przez chwile week bonusu oraz posiadam przepustke. Pozdrawiam

Opublikowano

Teraz to się operacja zwróciła. Szkoda, że bez tłumika ;(. Jakoś factory new. 

Q_0Zc_S3g.png

Opublikowano

Dzisiaj kolejny fantastyczny drop a mianowicie Scar-20 | Wojskowy połysk za 5 centów ;) Mój fart w csie jest ogromny. Już tyle straciłem na to pieniędzy a nic ciekawego nie miałem ;/

Opublikowano

I wydaje mi się że nic nie ma do jakości dropu level rangi osobistej.Bo ktoś wstawiał ss jak mu dropnął jakiś drogi skin a miał 12 level a ja mam 24 i leci sam s**t

Opublikowano

szansa że teraz odrobisz operację jest niższa niż wygranie na jackpot z najmniejsza sumą, więc teraz lepiej zostawić sobię kasę na nową operację niż ją brać

b6b78815.png

Opublikowano

Dzisiaj kolejny fantastyczny drop a mianowicie Scar-20 | Wojskowy połysk za 5 centów ;) Mój fart w csie jest ogromny. Już tyle straciłem na to pieniędzy a nic ciekawego nie miałem ;/

Ja otwarłem 5 skrzynek i najlepszy przedmiot to pistolet za 25 centów xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlatego operacje kupuje się od razu po wyjściu, gdzie sama skrzynka jest warta przynajmniej połowę ceny przepustki.

Mi też sam s**t dropi, odkąd wyszła ta operacja nie dostałem nic wartego więcej niż 15 centów, ogólnie raczej nie będę już kupował następnych operacji bo bawić się w to dla samego żetonu mi się nie chce. Było fajnie kiedy dostawało się drop po wykonaniu misji to musieli to zjebać poziomami które gówno dają. 

Opublikowano

Dlatego operacje kupuje się od razu po wyjściu, gdzie sama skrzynka jest warta przynajmniej połowę ceny przepustki.

Mi też sam s**t dropi, odkąd wyszła ta operacja nie dostałem nic wartego więcej niż 15 centów, ogólnie raczej nie będę już kupował następnych operacji bo bawić się w to dla samego żetonu mi się nie chce. Było fajnie kiedy dostawało się drop po wykonaniu misji to musieli to zjebać poziomami które gówno dają. 

Skoro kupiłeś jak dopiero wyszła to powinno Ci się zwrócić za same skrzynki? Ja gdyby cofnąć czas kupiłbym operacje od razu. Teraz czekam na promocje żeby ją kupić bo pełna cena raczej się nie zwróci a przeceny ni widu ni słychu powinna być 1 sierpnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...