Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro kupiłeś jak dopiero wyszła to powinno Ci się zwrócić za same skrzynki? Ja gdyby cofnąć czas kupiłbym operacje od razu. Teraz czekam na promocje żeby ją kupić bo pełna cena raczej się nie zwróci a przeceny ni widu ni słychu powinna być 1 sierpnia.

No zwróciła się ale to nie zmienia faktu że poza zwrotem to wiele z tego zysku nie ma.

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy każdej misji jest napisane Missiion reward: 100XP (czasem więcej) ale chodzi mi o to czy mogę dropnąć skrzynkę? Czy ten limit do 5 skinów na tyddzień wlicza się w robienie misji operacji?

Co tydzień, dokładnie w środe albo w czwartek nie pamietam teraz, mozna dropnąć broń z różnych kolekcji po wbiciu nowego lvl'a (za XP które zdobywamy podczas misji, grania itp.) skrzynka dropi tak samo tylko nie trzeba wbijać lvl.

m94uuu.jpg

Opublikowano

Najlepiej mieli ci (w tym ja) którzy akurat zarywali nockę kiedy wyszła operacja ^^, Kupiłem kilka minut po wyjściu, po jakichś 15 minutach dropła mi skrzynka i z tego co pamiętam to za ponad 7 juro sprzedałem.

Opublikowano

Mi wypadł ss008 objazd ft z kolekcji overpass warty 1,6€ więc jak do tej pory najlepszy drop w mojej karierze, nie licząc skrzynek po 2-3€

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Ja właśnie żałuję że tak późno kupiłem operację, tec warty 2 euro wypadł i sprzedany więc operacja już w połowie się zwróciła a 2 dropy tylko były

Jak ktoś chętny to teraz jest przecena operacji o 50%

b6b78815.png

Opublikowano

Czy to prawda ze jak wejdzie nowa operacja to będzie zmieniona mapa de_nuke? 

Ps. jesli tak to pojebalo ich traina zjebali juz nie przypomina 1.6 teraz zjebia reszte map GG WP

Opublikowano

Ps. jesli tak to pojebalo ich traina zjebali juz nie przypomina 1.6 teraz zjebia reszte map GG WP

Nie wiem czy to prawda lecz jest to całkiem prawdopodobne gdyż de_nuke został wycofany z oficjalnych map ponieważ był źle zbalansowany.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nuke jest ok. Train był gówniany, a teraz jest ok i spełnia realia cs:go. Goldzikowi jak Ty to i tak jedno. Jutro ostatni drop. Będzie dragon lor?

Opublikowano

nuke jest ok. Train był gówniany, a teraz jest ok i spełnia realia cs:go. Goldzikowi jak Ty to i tak jedno. Jutro ostatni drop. Będzie dragon lor?

goldzikowi? to wyskocz synku czekam na link do profilu 

ps jak ty srales w pieluchy to ja juz gralem w 1,0

a co do traina to w ogole nie przypomina starszych wersji gry i tamten byl lepszy niz ten 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...