Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam czekam na promocje a wie ktos w ogole kiedy bedzie? :>

Prawdopodobnie miesiąc przed końcem operacji.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmienia się tylko wygląd żetonu.

I moim zdaniem się nie opłaca kupować ciężko się zwraca, ale dużo zależy od szczęścia.

Opublikowano

I moim zdaniem się nie opłaca kupować ciężko się zwraca, ale dużo zależy od szczęścia.

Ja kupiłem 1 dnia i już dawno się zwróciła  <3

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak ktoś czeka na promocje to się nie opłaca. Lepiej było kupić od razu i by się już ze dwa razy zwróciła.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja kupiłem 2 czerwca i chyba jestem z tych pechowców bo jeszcze nawet 4 euro nie zwróciło (3,51 dokładnie). Więc moim zdaniem nawet kupienie teraz i liczenie na zwrot graniczy z cudem :) .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak mogło wam się nie zwrócić jak za same dropy skrzynek (jest 100% że 1 falchion w tygodniu dropnie) się zwróciła dawno .... Poza tym operacja będzie jeszcze przez 3 miesiące i będzie kupe dropów.

Ja aktualnie jestem 10eur na + choć nic fajnego mi jeszcze nie dropneło tak na prawdę(13eur za skrzynki + 3eur za skiny). 

EDIT: Mam pytanie: Co się stanie z nowymi kolekcjami po zakończeniu operacji ? Będą dropiły normalnie w grze czy tych skinów nie będzie można już zdobyć? 

Opublikowano

Ta misja z tymi zakładnikami jest przejebana...2 dni ją robiłem, wreszcie skończyłem. Jeśli Valve dało tą mape dało do misji żeby ludzie zagrali na niej isię do niej przekonali, to efekt chyba wyszedł odwrotny. Trafiłem dzisiaj tylko na +/- 6 polaków i każdy miał podobne zdanie. Albo padniesz, albo nie zdążysz zabrać zakładnika...

Opublikowano

Ta misja z tymi zakładnikami jest przejebana...2 dni ją robiłem, wreszcie skończyłem. Jeśli Valve dało tą mape dało do misji żeby ludzie zagrali na niej isię do niej przekonali, to efekt chyba wyszedł odwrotny. Trafiłem dzisiaj tylko na +/- 6 polaków i każdy miał podobne zdanie. Albo padniesz, albo nie zdążysz zabrać zakładnika...

Lepsza misja, gdzie musisz zarobić i wydać milion na uproszczonym.

­

Opublikowano
UMP-45 | Popiół

Super drop volvo, oczywiście operacja jest.

Operację kupiłem w pierwszy dzień, jak na razie z dropu jakieś 0,60 Ojro...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak na razie z dropu operacji (skiny + skrzynki) 24,09€ na operacje wydałem 11,38€ (operacja na dwóch kontach) czyli 12,71€ profitu , zobaczymy jak będzie później.

Opublikowano

Racja wczoraj kumpel z dropa jakieś ump dostał ... 7-10 euro MW -,-

A taki ja najdroższy drop to były jakieś nowe baretki za 30 centów (yay)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To wszystko zależy od szczęścia. Jednemu się zwróci a drugiemu nie.

Mi się jeszcze nie zwróciła mimo że mam od początku.

Opublikowano

Prędzej czy później zwróci się.

Mi nic szczególnego nie wydropiło. Max. chyba 0.50 centów, ale średni drop + skrzynki i wyszedłem już na +.

Opublikowano

U mnie póki co dobrze, na skrzynkach ok. 6 euro, a na skinach 4,69.

Sprzedałem Mac-10 Gradient FN za 5,4; a po paru dniach do 8 euro zdrożał  :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...