Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dostałem mac 10 fn tylko sprzedałem za 8.5 ojro ;-)

Ja 2 dobre itemy ~ 20ojro

3 słabe ~30 centów

Kolega w tym tygodniu dostał mac 10 fade mw, a dropiło mu g****o.

Pewnie też w końcu dostaniesz dobrego ;-)

Dostałem z jakieś 5-6 przedmiotów po ~~50 centów, były dwie skrzynki po 1,5 ojro a tak to same poniżej 30c. Nie ma co narzekać :)

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie. Czy po skonczeniu operacji nadal bedzie mozna zdobyc skiny ktore mozna zdobyc z nowych map czy juz to bedzie nie mozliwe?

Opublikowano

Reset jest co srode i wtedy za lv dostaniesz bron.

a nie we wtorek?

@topic

Dual berety- 13.50 ojro, minus prowizja. 11.75 moje :D

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Siemanko mam pytanie? Czy obecnie opłaca się kupić jeszcze operacje? Czy początkującemu graczowi opłaca się kupić operacje? Czy to prawda że im większy lvl tym lepszy drop? Kiedy kończy się operacja? Czy bardziej opłaca kupić się operacje na promocji miesiąc przed zakończeniem operacji?

Opublikowano

Siemanko mam pytanie? Czy obecnie opłaca się kupić jeszcze operacje? Czy początkującemu graczowi opłaca się kupić operacje? Czy to prawda że im większy lvl tym lepszy drop? Kiedy kończy się operacja? Czy bardziej opłaca kupić się operacje na promocji miesiąc przed zakończeniem operacji?

Niby się zwróci ze skrzynek, ale ja bym poczekał na przecenę i wtedy kupił - wtedy masz pewność. Nie ma znaczenie jaki masz lvl, drop jest losowy. Z tego co mi wiadomo operacja trwa do 30 września, aczkolwiek mogą ją przedłużyć.

Opublikowano

Im większy lvl tym większy drop, tak jest i tak było ostatnio jak czytałem gdzieś napisane. Po za tym tak powinno być.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Im większy lvl tym większy drop, tak jest i tak było ostatnio jak czytałem gdzieś napisane. Po za tym tak powinno być.

Ale tak nie jest.

Opublikowano

Powiedźcie mi czy warto jeszcze kupować operację? Jest 11 lipca a podobno kończy się na koniec wakacji. Zwróci mi się te 5 ojro?

dddtly.jpg

Opublikowano

Powiedźcie mi czy warto jeszcze kupować operację? Jest 11 lipca a podobno kończy się na koniec wakacji. Zwróci mi się te 5 ojro?

Powinna się zwrócić. A operacje pewnie i tak przedłużą więc czas będziesz miał na dropienie skinów/skrzynek falcjon :)

Opublikowano

Teraz bez farta nie licz że ci się zwróci. Operacje kupuje się na początku bo wtedy jak dropniesz skrzynkę to jesteś jakieś 2,5 euro do przodu + skiny świeżo po wyjściu są jeszcze droższe.

Opublikowano

Może Ci coś fajnego wydropić ;-)

Pewnie przedłużą i tak więc opłaca się.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ciekawy jestem co mi dropnie. Pewnie Gunwo za 0.30 ojro :P

btw

jaki jest najdroższy skin z nowej operacji?

AWP Medusa - o ile dobrze pamiętam coś koło 350E za FN

Awp dragon lore :)

Opublikowano

Awp dragon lore :)

Z NOWEJ OPERACJI NAPISAŁ, a teraz wypierdalaj do lola.

Jak kupię teraz operację (tak, dziś), to będzie więcej expa lecieć? Bonusu tygodniowego już nie mam. 

­

Opublikowano

Co do zwracania się, myślę że zwróci się w 90%, jak nie w tym tygodniu, to w następnym itp.

Mi np. przez pierwsze pare tygodni dropały trashe po 3 centy, a przed chwilą wyleciał AWP | Sun in Leo FN warty 7,40 ojro, czyli zwrot operacji + parę eurosów. Da się? Da się.

Polecam kupno :P 

Co ciekawe nie chce mi się tych misji robić, kupiłem ją chyba tylko dla skinów :p

Jeszcze AWP Medusa poprosze  xD

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Co tydzień miałem drop (od początku) i ciągle tylko za kilka centów, zresztą - te misje są tak pojebane, że porażka, jeszcze gra na tych serwerach od Valve... Czekam, aż poleci jakiś skin za 0,20 :/ 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...