Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 14h będziesz mógł zrobić nową misję zapewne.

też się domyśliłem xD ale chodzi o to czemu taki komunikat wyskoczył? jest jakiś limit na robienie tych misji?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm napewno nie na 24h jest misja ... bo o 15 wypelnilem misje a juz moglem o 11 robic nastepna wiec ...

i pytanie mozna aktywowac te starsze operacje ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

hmm napewno nie na 24h jest misja ... bo o 15 wypelnilem misje a juz moglem o 11 robic nastepna wiec ...

i pytanie mozna aktywowac te starsze operacje ?

1 na dzień, jeżeli kupiłeś operacje zaraz jak wyszła (nie licząc tych 3 pierwszych misji), jeśli kupiłeś później to chyba możesz zrobić szybciej zaległe misje.

Aktywacja starszej operacji da Ci tylko żeton, nie będziesz mógł wykonywać misji, które były na niej dostępne.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ile XP dostanę za rozegranie turnieju na mapach Czynnej Służby (np. Dust II) z posiadaną operacją?

Bo wiem, że za DM z operacji dostaję około 300+ XP. Ciekawi mnie więc ile za turniej się dostaje mniej więcej.

76561198093573641.png

Opublikowano

Ile XP dostanę za rozegranie turnieju na mapach Czynnej Służby (np. Dust II) z posiadaną operacją?

Bo wiem, że za DM z operacji dostaję około 300+ XP. Ciekawi mnie więc ile za turniej się dostaje mniej więcej.

Różnie, przed chwilką dostałem -> 556825b0c4579.png

Opublikowano

exp za turniejowe jest zalezny od tego ile zabijesz i zginiesz .. dzis dostalem 520 za powyzej 40 skili ...

1 na dzień, jeżeli kupiłeś operacje zaraz jak wyszła (nie licząc tych 3 pierwszych misji), jeśli kupiłeś później to chyba możesz zrobić szybciej zaległe misje.

Aktywacja starszej operacji da Ci tylko żeton, nie będziesz mógł wykonywać misji, które były na niej dostępne.

aktywowalem od razu i szybciej rano moglem zrobic ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Dostajesz skina za wbicie lv'a, jak posiadasz operacje.

Możesz wydropić

Po 2 msc -75% jak zostanie 1msc -75%

j.w

Nie wlicza się, ale skrzynek max 3 dziennie

j.w

Admin counter strike jest debilem? Skrzynek nie mozesz wydropic jak nie masz wykupionej operacji, Za wbicie lvla nie dostaje sie zawsze skinow... nie znsz sie to sie nie wypowiadaj

exp za turniejowe jest zalezny od tego ile zabijesz i zginiesz .. dzis dostalem 520 za powyzej 40 skili ...

Nie jest zalezny od tego ile zabijesz i zginiesz tylko za wygrane rundy... sami idioci tutaj sie wypowiadaja widze co z angielskiego w szkole maja 2/3

Opublikowano

Admin counter strike jest debilem? Skrzynek nie mozesz wydropic jak nie masz wykupionej operacji, Za wbicie lvla nie dostaje sie zawsze skinow... nie znsz sie to sie nie wypowiadaj

Nie jest zalezny od tego ile zabijesz i zginiesz tylko za wygrane rundy... sami idioci tutaj sie wypowiadaja widze co z angielskiego w szkole maja 2/3

Proszę nie obrażać ;)

Admin hehe, potem zmieniłem ton wypowiedzi tzn. 1 tydzień = 1 skin.

Zawsze jak się nie miało operacji to dropiła skrzynka czyżby to zmienili?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś pokrótce jakie korzyści wynikają z zakupu tej operacji ?

Wiem, wykonuje misje i dostaje za to skrzynki, ale to jest wszystko?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś pokrótce jakie korzyści wynikają z zakupu tej operacji ?

Wiem, wykonuje misje i dostaje za to skrzynki, ale to jest wszystko?

Dropią skiny z kolekcji, dla graczy bez operacji nie.

Jak napisałeś misje za exp, żeton, "drop skrzynek", "lepszy drop" przynajmniej mi się tak wydaje, ale czy to prawda, dzienniczek i chyba tyle.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dropią skiny z kolekcji, dla graczy bez operacji nie.

Jak napisałeś misje za exp, żeton, "drop skrzynek", "lepszy drop" przynajmniej mi się tak wydaje, ale czy to prawda, dzienniczek i chyba tyle.

Ceny tych skrzynek z operacji zapewne idą w dół? 

W takim razie jeżeli mam zablokowany rynek na okres 10 dni a operacje zakupiłbym dziś to czy zwróci mi się to jeżeli zostawie te skrzynki sobie w ekwipunku i sprzedam je za 10 dni? 

­

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ceny tych skrzynek z operacji zapewne idą w dół? 

W takim razie jeżeli mam zablokowany rynek na okres 10 dni a operacje zakupiłbym dziś to czy zwróci mi się to jeżeli zostawie te skrzynki sobie w ekwipunku i sprzedam je za 10 dni? 

­

Ta idą w dół, już kosztują mniej niż 2 ojro.

No nie wiem, zależy ile dropnie, ale warto liczyć na dobre skiny.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jedną sprawe ? :D
Więc jest tak, że za wbicie lvl raz w tygodniu dostaje się skina i im większy lvl, tym większy skin tak?
To skoro tylko przy wbiciu lvl dostaje się tego skina to ktoś, kto gra częściej dostanie tych skinów mniej ?
Na przykład ktoś w tygodniu mało gra i wbije tylko jedną rangę w tygodniu i co tydzień dostaje skin a ktoś kto gra więcej i w tygodniu wbije 5 rang dostanie tych skinów sporo mniej ? Czy nawet jak sie wbije maksymalną range to skiny i tak raz w tygodniu polecą ?  <_< 

Opublikowano

Proszę nie obrażać ;)

Admin hehe, potem zmieniłem ton wypowiedzi tzn. 1 tydzień = 1 skin.

Zawsze jak się nie miało operacji to dropiła skrzynka czyżby to zmienili?

Drop skrzynek z operacji jest dostępny dla wszystkich dopiero po zakończeniu operacji, z każdą tak było i jest.

mam Ci pogratulować czy bić brawo?

następne misje są 1 na dzień

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ja mam pytanie, otóż:

Wbijac bodajze 1 lvl, bo chyba na poczatku jest zerowy, albo od 1 do 2, no nie wazne, wbilem lvl dostalem skrzynke, dlaczego jak wbilem 3 lvl nie dostalem zadnego skina? Nic kompletnie? Prosze o wytlumaczenie.

Opublikowano

Ja mam pytanie, otóż:

Wbijac bodajze 1 lvl, bo chyba na poczatku jest zerowy, albo od 1 do 2, no nie wazne, wbilem lvl dostalem skrzynke, dlaczego jak wbilem 3 lvl nie dostalem zadnego skina? Nic kompletnie? Prosze o wytlumaczenie.

Jedna nagroda za lvl up w ciągu tygodnia.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak wykupić operację i za lvl up dostać p90 burza xDDD

Czy na serwerach idle z wykupioną operacją dropnę nową skrzynkę?

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...