Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ile jest rang w tym nowym systemie XP (Private,  Corporal) itp? Bo skoro jest 1 drop za awansowanie rangą w ciągu tygodnia to lepiej czekać tydzień z każdym awansowaniem żeby mieć dropa przy każdym awansie czy po prostu normalnie awansować? Jeśli jest mała liczba tych rang to chyba lepiej poczekać, a jak większa ilość to nie. Dlatego moje pytanie brzmi: Ile jest tych rang w tym nowym systemie?

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedna nagroda za lvl up w ciągu tygodnia.

Nie rozumiem, to znaczy ze jak znowu dostane lvl up to nie bedzie dropa? Co zatem zyskam? Wieksza szanse na lepszy drop? 

ALE KAPPA.

Opublikowano

Witam mam pytanie ile jest rang w tym nowym systemie XP (Private,  Corporal) itp? Bo skoro jest 1 drop za awansowanie rangą w ciągu tygodnia to lepiej czekać tydzień z każdym awansowaniem żeby mieć dropa przy każdym awansie czy po prostu normalnie awansować? Jeśli jest mała liczba tych rang to chyba lepiej poczekać, a jak większa ilość to nie. Dlatego moje pytanie brzmi: Ile jest tych rang w tym nowym systemie?

Też długo szukałem informacji na ten temat i wpadłem na coś takiego:

http://www.counter-strike.net/operationbloodhound/

Można przeczytać:

"Is there a limit to the number of times I can increase my Profile Rank?
There is no limit. Regardless of how much you play, you can always continue to gain XP toward a new Rank."

Z tego co rozumiem jest niograniczona liczba tych rang.
Opublikowano

Mój kolega wbił lvl wczoraj i dostał jakiś szit, dziś wbił lvl i też dostał. Szit oczywiście.

To w końcu Empi coś źle mówi czy co? Pogubiłem się :(

Opublikowano

Mój kolega wbił lvl wczoraj i dostał jakiś szit, dziś wbił lvl i też dostał. Szit oczywiście.

to był randomowy drop taki jak normalnie się dostaje, przypadek

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ja nie wiem, raz mi dropła skrzynka, raz Scar-20 Burza, potem kolejny lvl nic nie droplo. Teraz mam juz 75% do 4. Wiec nie wiem czy wbijac nie wiedzac czy dostane jakis skin, czy poczekac jednak do nastepnego tygodnia jak twierdzi Empi.

@Edit 

Chyba że np mam cały czas wbijać lvl + Z Misji, i większe lvl'e i faktycznie za tydzien cos lepszego dropnie niz Burza.

Opublikowano

Przy pierwszym upranku w każdym tygodniu zawodnik otrzymuje ‚drop specjalny’ – z jednej z map (de_cache, de_overpass lub de_cobblestione); jeśli gracz posiada przepustkę do operacji – otrzymuje drop z jednej z trzech nowych kolekcji wykończeń broni.

Początek zdania

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngEmpi.

No tylko że, ja posiadam ową operację i dostałem broń z Cobblestone.

Brakuje tam słowa dodatkowo :) Przy kupnie operacji mamy 6 kolekcji z których może nam dropnąć skin :)  

Opublikowano

Więc mam rozumieć, że musze czekać do kolejnego tygodnia zeby mi cos droplo? A to ze wbijam range wyzej daje mi wieksza szanse na drop czegos lepszego? Czy tylko na range ? xD

Opublikowano

Więc mam rozumieć, że musze czekać do kolejnego tygodnia zeby mi cos droplo? A to ze wbijam range wyzej daje mi wieksza szanse na drop czegos lepszego? Czy tylko na range ? xD

Było pisane już wcześniej teoretycznie tak a praktycznie nie wiadomo czy dropnie ci lepszy item.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dzienny drop skrzynek z operacją? Bo nie wiem ile mogę dropić na dzień/tydzień i w jakich trybach. 

Opublikowano

JA to ten lvl wbijam szybko, bo chcę mieć powyżej 14, bo fajnie wyglądają znaczki xD

btw. Od wczoraj zero dropa wtf ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dlaczego dostaje po 80 expa za mm'a? mam operacje. 

To zależy od wyniku drużynowego i własnego.

Dla przykładu - mam 3 level, prawie 4, posiadam kałacha, grałem z orłami, zamykałem ze statami 18/18 (+/-), ale wygraliśmy 16:10 (mam operację) i dostałem bodajże około 100 expa. 

­

Opublikowano

JA to ten lvl wbijam szybko, bo chcę mieć powyżej 14, bo fajnie wyglądają znaczki xD

btw. Od wczoraj zero dropa wtf ...

ja tez tylko za 1 lvl dostalem . Mi sie wydaje ze co tydzien sie dostaje skina im wiekszy lvl tym lepszy skin . Tak czytalem 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jakie wrażenia macie z tej operacji ?

Warto kupić ?

Czy lepiej wziąć sobie operacje Breakout ?

Jak kupisz operacje breakout to dostaniesz tylko brązowy żeton bez możliwości robienia misji.

Co do bloodhound'a, uważam, że warto. Zwróci się na pewno , a może coś fajnego dropnąć.

Opublikowano

To jest bez sensu. 30 XP za przegranego mm'a a 80XP  za wygranego. Mój kolega dostaje po 400XP... Gdzie logika. I nie zależy od fragów, bo jak mam więcej fragów, mvp to i tak dostaje max 80.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...