Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już lepiej grajcie sobie na Demolce,Wyścigu Zbrojeń,Deatmatchu... Zaoszczędzicie sobie czasu... Przykładowo na DM za staty bodajze 40-50 (Killi) dostajesz okolo 110 expa. Więc dla mnie to jak najbardziej na plus, a jeśli chcecie jeszcze szybciej, to polecam wyścig zbrojeń. :D

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dupa a nie wyścig zbrojeń. Przed chwilą zrobiłem na nim 34 fragi i wygrałem, a i tak 12XP. 

gg valve

Możliwe, dlatego, że nie dostaje tego bonusu, ktoś wie dlaczego? 

Opublikowano

Dupa a nie wyścig zbrojeń. Przed chwilą zrobiłem na nim 34 fragi i wygrałem, a i tak 12XP. 

gg valve

Możliwe, dlatego, że nie dostaje tego bonusu, ktoś wie dlaczego? 

co ty gadasz za wina masz 100 expa ~

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mam pytanie koledzy,wczoraj wykupiłem tą nową operacje a w piątek wbiłem 2lvl i nic nie dostałem :) z operacji wbiłem 3lvl nic nie dostałem a zrobiłem 1-wsze  kilka misji i nic :) tylko ta skrzynka najnowsza ;) a po za tym 0 skinów,

Opublikowano

mam pytanie koledzy,wczoraj wykupiłem tą nową operacje a w piątek wbiłem 2lvl i nic nie dostałem :) z operacji wbiłem 3lvl nic nie dostałem a zrobiłem 1-wsze  kilka misji i nic :) tylko ta skrzynka najnowsza ;) a po za tym 0 skinów,

Dostałeś skina jak wbiłeś 1 lvl gdy nie miałeś jeszcze operacji, tylko pewnie poleciał ci jakiś śmieć za 0,03 i się nie połapałeś ;P 

Opublikowano

A jak z dropem skrzynek? Albo ja mam pecha, albo spier***** cs-a. Nie licząc tego, że leci mi po 50XP to od 3 dni nie dostałem ani jednej skrzynki. Nawet siedziałem całą noc na idlu i lipa. 

Opublikowano

Mam to samo jak wiekszość, expa dostaje 30-90 i jak nawet jestem 1 czy tam 2 w tabeli. A jak ogladałem Izaka to dostał raz nawet 1300 expa z misja :D Także nie wiem jak juz to działa.

A skrzynki też mi nie dropią wgl :/

Opublikowano

Operacja fajna, nie powiem .

Rozmyślam nad jej kupnem .

Dla was lepiej kupić tą operacje, czy może Breakout'a, bądź Phoenix'a ?

Przecierz te operacje sie skończyły
Opublikowano

Jak to jest z tymi skrzynkami? 2 dni temu wydropiłem 3 skrzynki, mam operacje bloodhound i od 2 dni nie poleciała ani jedna. Jaki jest limit z operacją?

Opublikowano

Jak to jest z tymi skrzynkami? 2 dni temu wydropiłem 3 skrzynki, mam operacje bloodhound i od 2 dni nie poleciała ani jedna. Jaki jest limit z operacją?

Niektórzy mówią że jest 2x większy, ale nie ma na to dowoďów :)
Opublikowano

Podobno jest normalnie limit dropu dziennie 2 a tygodniowo 4 ale nie jest to potwierdzone.

Opublikowano

Moim zdaniem, po aktualizacjach które nastąpiły po operacji. Zmniejszyli ilość otrzymywania expa, bo naprawdę w pierwszych dniach operacji. To exp leciał strasznie dużo. Po prostu zmniejszyli, by ludzie pod koniec czerwca nie mieli największego lvl i nie dostawali zaj#bistego dropu, bo Gaben'owi ekonomia na rynku siądzie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Moim zdaniem, po aktualizacjach które nastąpiły po operacji. Zmniejszyli ilość otrzymywania expa, bo naprawdę w pierwszych dniach operacji. To exp leciał strasznie dużo. Po prostu zmniejszyli, by ludzie pod koniec czerwca nie mieli największego lvl i nie dostawali zaj#bistego dropu, bo Gaben'owi ekonomia na rynku siądzie.

Nie ma bonusa expa, wtedy był, to wszystko

Opublikowano

Z tego co wiem to chyba w czwartki jest reset dropa

Na 99% nie jest w czwartek bo dostałem skina w środę i drugi w czwartek nie dropnął.

Reset jest w poniedziałek albo w środę ;)

Opublikowano

Wbiłem dokładnie kilka minut po 00:00 4 lvl, a ze skina nici, ktoś wie co jest?

co tydzień jeden skin, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy reset

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...