Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj podobno reset dropu tak ze chwalcie sie co dostaliscie i o ile wgl cos dostaliscie bo ja nie wiem czy na 100% dzisiaj jest

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak dziś jest reset dropu. Na dodatek znów jest weekly exp bonus czyli 960 expa za rankedy  B)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

5 poziom wbity i co? gówno po raz drugi 2 berety za 0.1 euro. Przykro, że kupujesz operacje a tu same szare skiny. Płace to powinny chociaż niebieskie lecieć j**** volvo.

Opublikowano

Pisało, że po awansie dostanę bloodhound drop, a dostałem maga burze o co chodzi z tą operacją ;x?

No i dostałeś bloodhound drop, chyba z kolekcji overpass . Pamiętaj że nie ma dropu z skrzynki falchion , tak jak niektórzy uważają.

Opublikowano

MAg jest z kolekcji overpass

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

M3tro, a różnica w cenie spora.

Dopiero 15 będę miał odblokowany rynek, mam nadzieję że nie spadnie dużo z ceny, jak myślicie?

I6uiDut.jpg

Opublikowano

M3tro, a różnica w cenie spora.

Dopiero 15 będę miał odblokowany rynek, mam nadzieję że nie spadnie dużo z ceny, jak myślicie?

Ja od razu wystawiłem na rynek , ceny niedługo mocno zaczną spadać 

Opublikowano

Czemu na lounge'u nie wykrywa mi tego dgla aby wykonać oferte trade (a jak zrobie refresh i akceptuje to pisze ze nie mam tego przedmiotu), a przy betach wgle mi nie wykrywa dgla?

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Czemu na lounge'u nie wykrywa mi tego dgla aby wykonać oferte trade (a jak zrobie refresh i akceptuje to pisze ze nie mam tego przedmiotu), a przy betach wgle mi nie wykrywa dgla?

Może dlatego że masz zablokowany rynek. Wymieniać się możesz ?. Bo jak tak to daj znajomemu niech tobie sprzeda.

Opublikowano

Moge sie wymieniac, jak i w przeszlosci obstawialem/wymieialem sie na tym koncie juz na lounge. Dlatego sie dziwie ze nie wykrywa mi tego skina.

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Ja miałem tak samo jak kupiłem nowego gnata na rynku i dopiero po tygodniu mogłem nim obstawiać. Może przy zablokowanym rynku jest tak samo , niech się wypowie może ktoś kto zna się lepiej , ja nie wiem 

Opublikowano

Hmm zastanawiam się czy znów będzie taka sama sytuacja z tymi nowymi skrzynkami ...

Jak myślicie warto ją potrzymać 6 dni i wystawić xD?

MAL

Opublikowano

Hmm zastanawiam się czy znów będzie taka sama sytuacja z tymi nowymi skrzynkami ...

Jak myślicie warto ją potrzymać 6 dni i wystawić xD?

Sprzedawaj od razu , nie pamiętam żeby tydzień po premierze cena skrzynek rosła . Jeszcze wczoraj chodziły za 4 € dzisiaj już 2€

Opublikowano

Sprzedawaj od razu , nie pamiętam żeby tydzień po premierze cena skrzynek rosła . Jeszcze wczoraj chodziły za 4 € dzisiaj już 2€

No właśnie rosła 2-3 dni po przemierze były po 1.5 czy tam po 2 euro a wczoraj po 4 euro, bo przestaly dropic po kilku dniach ...

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...