Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on Steroids

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest na patch 5.14 ? i niewykrywalny ?

@edit: widze ze jest na 5.14 

czy dostane bana za np. samego auto last hita  ?

Pewnie że tak. Nawet powiem ci że dostaniesz bana na IP i nigdy nie będziesz mógł już założyć konta. 

Chyba że zmienisz IP -,- 

bPF1HEU.png

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że ten program nie jest bezpieczny. Najbezpieczniejszy jest obcenie bez wątpienia L#.

tak L# na ktory jako pierwszy sie wyjebal i pobanowali konta

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pewnie że tak. Nawet powiem ci że dostaniesz bana na IP i nigdy nie będziesz mógł już założyć konta. 

Chyba że zmienisz IP -,- 

Jakiego bana na ip? Ktoś wogóle kiedyś dostał bana na ip w lolu?

Opublikowano

tak L# na ktory jako pierwszy sie wyjebal i pobanowali konta

No cóż wtedy był free. Teraz jestem skłonny uwierzyć że mają sposób na ominięcie anit-cheata. GoS jest niestety c*****y w porównaniu do BoLa i L#. GoS szybkie apdejty że kiedy L# team i BoL team męczyli się z długą aktualizacją w patchu 5.13, bodajże przez zmiany kodowania skill-shotów, to oni już dawno wypuścili aktualizację. Prędzej czy później to się skończy ban wavem dla użytkowników tego oprogramowania.

Opublikowano

No cóż wtedy był free. Teraz jestem skłonny uwierzyć że mają sposób na ominięcie anit-cheata. GoS jest niestety c*****y w porównaniu do BoLa i L#. GoS szybkie apdejty że kiedy L# team i BoL team męczyli się z długą aktualizacją w patchu 5.13, bodajże przez zmiany kodowania skill-shotów, to oni już dawno wypuścili aktualizację. Prędzej czy później to się skończy ban wavem dla użytkowników tego oprogramowania.

Właśnie że ostatnio gracze z Wietnamu itp co mają swój serwer jakiś gar.. mieli banwave i user który używał gos nie dostał bana a za bola i l# dostał wiec? :) 

Wystarczy popisać z userami z witenamu na temat gos'a :) 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Właśnie że ostatnio gracze z Wietnamu itp co mają swój serwer jakiś gar.. mieli banwave i user który używał gos nie dostał bana a za bola i l# dostał wiec? :) 

Wystarczy popisać z userami z witenamu na temat gos'a :)

Garena to serwer z 2-tygodniowym opóżnieniem z patchami, Riot coś tam dodał, w co joduska miał wyjebane bo tam gra bardzo mało ludzi.

Opublikowano

Gos od 5.9 nie miał banwave :)

Dokładnie miał grałem na nim i jakoś ja ani 40tyś osób bana nie dostało. 

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...