Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie filmików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam zamiar zacząć nagrywać filmiki z Hots'a, a moje pytania sa takie :D:

-jakim programem nagrywać

-jakim programem obrabiać filmiki

to tyle :P

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Coś tam nagrałem z 15fpsami frapsem :D Wiem że mam słabego kompa, ale czy jest program, który powoduje mniejszy spadek fps podczas nagrywania niż fraps?

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Do nagrywanie polecam Ci program Action nie obniża on FPS a na dodatek nagrywa w 60 FPS do obrabiania Sony Vegas pro 13 sam mam te programy i można w nich tworzyć świetne materiały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Action, sam używam. Jest chyba najtańszy a potęga w nagrywaniu tu na pewnie będziesz zadowolony, a jeśli chodzi o program do obróbki to taki dla początkujących chyba Camtasia zdaje się być najwygodniejsza, ale to tylko kwestia tutoriali i tzw. dupo godzin wysiedzianych przed kompem haha.

Pozdrawiam ;)

sowicz.jpg< click 

Opublikowano

Tak jak wszyscy wyżej - Action. Do obróbki Adobe Premier, jestem fanką produktów Adobe.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...