Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz jaki wybrać serwer?

Malutki3286

Jaki serwer wybrać ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do iMetina s2 oczywiście dodam do ankiety, ale ten serwer to będzie druga Santeria  ;)

Człowieku, to po co robisz taki temat, wieje straszną hipokryzją, i tak jesteś fanboyem Arianeii więc marnie.  xD

#imetin s2

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, to po co robisz taki temat, wieje straszną hipokryzją, i tak jesteś fanboyem Arianeii więc marnie.  xD

#imetin s2

Temat jest po to aby gracze którzy nie wiedzą jaki wybrać serwer zobaczyli jakie są aktualnie dobre serwery - oczywiście jest nim Terios  <3

Arianea ? Nie gram, jeszcze może 2 tygodnie i serwera nie ma.

Opublikowano

Haha, zabawne. Na Arianeii szykuje się nowy updaty, odżyje drugą nowością. Dowów? Tutaj mamy przedsmak - http://forum.arianea.eu/index.php?/topic/6210-konkursnazwij-3-nowe-sety-broni/#entry42796

A co do Teriosa - Sztuczne gówno pod IS. Tyle  z mojej strony. Administracja to zwykłe szczyle, wystarczy zobaczyć ich wypowiedź w temacie o zamknięciu Pandory. Nie polecam, administracja nie ma więcej niż 16 lat. Dzieciaki zwykłe. Nie polecam tego serwera, niedługo hype na niego minie.

Powody:
- Misje są okropne.
- Mocno pod IS. Ten co grał do 110+, wie dlaczego
- Sztuczny tłum. Gracze są jak jakieś maszyny, 0 klimatu.

- Administracja to zwykłe dzieciaki
- Serwer ma chwilowy bum. To minie, szybciej niż się spodziewają
- Gracze to dziec. Takie ja przykładowo użytkownik powyżej mnie
- Spieprzyli wartość broni na 75. Śrendnie 80 totalnie zniszczyły klimat
- Nuda na serwerze. Z poziomem 130 expi się strasznie nudno, a dungi są wbrew pozorem nudniejsze od katakumb

- Administracja z dnia na dzień olewa serwer

- Źle oprogramowana duża ilość plików. Bardzo łatwo samemu sprawić sobie buga

- Masa botów. Na internecie także znajdziecie mnóstwo banalnych cheatów na serwer (także używałem, bana wciąz nie mam.)
- Strasznie prostą rzeczą jest stworzenie własnego cheata na serwer, słabe zabezpieczenia

Serwer nie ma dłuższej przyszłości.

Opublikowano

Haha, zabawne. Na Arianeii szykuje się nowy updaty, odżyje drugą nowością. Dowów? Tutaj mamy przedsmak - http://forum.arianea.eu/index.php?/topic/6210-konkursnazwij-3-nowe-sety-broni/#entry42796

A co do Teriosa - Sztuczne gówno pod IS. Tyle  z mojej strony. Administracja to zwykłe szczyle, wystarczy zobaczyć ich wypowiedź w temacie o zamknięciu Pandory. Nie polecam, administracja nie ma więcej niż 16 lat. Dzieciaki zwykłe. Nie polecam tego serwera, niedługo hype na niego minie.

Powody:

- Misje są okropne.

- Nuda na serwerze. Z poziomem 130 expi się strasznie nudno, a dungi są wbrew pozorem nudniejsze od katakumb

- Masa botów. Na internecie także znajdziecie mnóstwo banalnych cheatów na serwer (także używałem, bana wciąz nie mam.)

- Strasznie prostą rzeczą jest stworzenie własnego cheata na serwer, słabe zabezpieczenia

Co do arianei czas się jej już skończył: 500 online i graczy jest mniej z dnia na dzień miasta stają się puste - to już koniec serwera (robi się tu 2 santeria), co do update już go 2 miesiące robią dlatego gracze odchodzą (pewnie go nie będzie tylko zrobią s2)

Co do teriosa gra się przyjemnie, administracja interesuje się serwerem codziennie stara się odeprzeć ataki na serwer, graczy jest ponad 3k dziennie i przybywa.

Proszę Cię abyś nie pisał bzdur w moim temacie.

Pozdrawiam i życzę miłego zamknięcia arianei.  ;)

Opublikowano

Jesteś zabawny, ile działki z IS dał ci ten gówniarz z Teriosa? Wbiłeś tam chociaż 100? ^^

O co ci chodzi z tym IS? Przedmioty z IS w Teriose są tanie i każdy po paru dniach może kupić full eq z IS za yang.

Opublikowano

O co ci chodzi z tym IS? Przedmioty z IS w Teriose są tanie i każdy po paru dniach może kupić full eq z IS za yang.

Przekonasz się na wyższym poziomie. Wbij lv około 120-130, a się przekonasz. Wszystko na tym serwerze wychodzi "w praniu".

Opublikowano

Przekonasz się na wyższym poziomie. Wbij lv około 120-130, a się przekonasz. Wszystko na tym serwerze wychodzi "w praniu".

Mam sposób na kasę, dziennie mam 10kkk+ więc się nie przekonam  ;)

Opublikowano

na to wygląda że nie umiesz grać :P Mam na terios 200 lvl i na 130 już miałem na full is bez problemu wystarczy podropić ;) Osobiście  polecam teriosa.

SERWER TOP1 :D

Opublikowano

na to wygląda że nie umiesz grać :P Mam na terios 200 lvl i na 130 już miałem na full is bez problemu wystarczy podropić ;) Osobiście  polecam teriosa.

SERWER TOP1 :D

Dokładnie, czy to jest dobry serwer to wystarczy popatrzeć na wynik ankiety <3

Opublikowano

Terios najlepszy ;) problem z is? Chyba u jakiegoś ułomnego gracza... Gram lekko ponad tydzień i za yangi kupiłem najlepszego peta i kostium ;p Wystarczy myśleć i znaleźć sposób na yangi. Z atakami administracja napewno spobie poradzi. Widać inne serwery zazdroszczą grywalności na teriosie.

Opublikowano

Dlaczego z Teriosa nie ma ss z Shinsoo ? tam równie jest sporo osób jak nie prawie tyle samo co w Jinno :)

Dokładnie w shinsoo tez sporo osób gra

Opublikowano

Terios terios terios,tak go kochacie,a prawda jest taka,że nie gra juz tam 3k ludzi i nie będzie grać bo ludzie sa wkur** łącznie ze mną. ilość ludzi na teriosie to jedynie efekt tego,że nie ma żadnego sensownego serwera na teraz. Są granice tolerancji takiego gówna które się kończą a teksty typu "Administracja pracuje,zabezpieczą serwer" możecie sobie darować wy wszyscy sympatycy współpracownicy,albo ludzie którzy sami siebie pocieszają takimi postami.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Dlaczego z Teriosa nie ma ss z Shinsoo ? tam równie jest sporo osób jak nie prawie tyle samo co w Jinno :)

Dokładnie w shinsoo tez sporo osób gra

Nie miałem kiedy dodać, wbije na serwer i dodam.

Skad tu tyle ludzi sie zebralo?? Jesli dajesz ssy z miast, wrzucaj tez z innych serwerow

Jak już pisałem wcześniej nie będę dawał ss z innych serwerów, bo każdy inny serwer wygląda jak arianea lub ma mnej graczy.

Proszę o dodanie do ankity serwera Tevia.pl

Dodane.

http://imgur.com/iG8USSy

Tak wygląda Terios, niech Was nie zwiodą te obrazki z miast. ;)

Możecie polecić jakiegoś metka, bo patrzenie się cały czas w ekran logowania mnie już nudzi. 

Ile razy można pisać, że tygodniowe serwery atakują Terios? Trzeba poczekać aż administracja upora się z problemem.

Terios terios terios,tak go kochacie,a prawda jest taka,że nie gra juz tam 3k ludzi i nie będzie grać bo ludzie sa wkur** łącznie ze mną. ilość ludzi na teriosie to jedynie efekt tego,że nie ma żadnego sensownego serwera na teraz. Są granice tolerancji takiego gówna które się kończą a teksty typu "Administracja pracuje,zabezpieczą serwer" możecie sobie darować wy wszyscy sympatycy współpracownicy,albo ludzie którzy sami siebie pocieszają takimi postami.

Tak dalej gra tam 3k ludzi a liczba rośnie. To tyle w temacie  ;)

Opublikowano

Tak dalej gra tam 3k ludzi a liczba rośnie. To tyle w temacie  ;)

Widzę,że jesteś jednym z tych którzy powiedzą nawet że gówno pachnie,jeśli będzie to w ich interesie. Nic nie rośnie a wręcz spada,ludzie są wkur,bo od prawie tygodnia większość z nas podziwia ekran logowania a jak się zalogujesz to pograsz max 10-30 min i czekasz kolejne 2h..

00899915336540443043.png

Opublikowano

Powody:

- Misje są okropne.

Nie wiesz chyba co piszesz, a pamiętaj, że nie tylko dzieci grają w gry - dorośli także, a po tym sądzę, iż również zaliczasz się do dzieci. :) 

Opublikowano

Widzę,że jesteś jednym z tych którzy powiedzą nawet że gówno pachnie,jeśli będzie to w ich interesie. Nic nie rośnie a wręcz spada,ludzie są wkur,bo od prawie tygodnia większość z nas podziwia ekran logowania a jak się zalogujesz to pograsz max 10-30 min i czekasz kolejne 2h..

Administracja w 99% uporała się z problemem. Jeśli nie możesz wejść na serwer do wejdź na forum Teriosa i tam masz podane jak się zalogować. Jedyne jeśli podczas logowania masz "Błąd podczas ..." to musisz czekać bo jesteś w tym 1% :P

Opublikowano

Administracja w 99% uporała się z problemem. Jeśli nie możesz wejść na serwer do wejdź na forum Teriosa i tam masz podane jak się zalogować. Jedyne jeśli podczas logowania masz "Błąd podczas ..." to musisz czekać bo jesteś w tym 1% :P

Ale o czym ty mi tu pier****. Ja wchodzę gram z 30 min przy dobrym wietrze i potem przez godzinę "zostaniesz połączony,albo jakieś błędy" nic nie jest naprawione. I sprawdzam też czy to tylko u mnie czy u wszystkich,wchodząc na mpc w tematy lub przeglądając komentarze przy poście na stronie głownej lub na forum o ile działa,jest to rzadkością ostatnio

00899915336540443043.png

Opublikowano

Ale o czym ty mi tu pier****. Ja wchodzę gram z 30 min przy dobrym wietrze i potem przez godzinę "zostaniesz połączony,albo jakieś błędy" nic nie jest naprawione. I sprawdzam też czy to tylko u mnie czy u wszystkich,wchodząc na mpc w tematy lub przeglądając komentarze przy poście na stronie głownej lub na forum o ile działa,jest to rzadkością ostatnio

To przeczytaj jeszcze raz forum teriosa, nie pisz mi, że nic nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...