Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz jaki wybrać serwer?

Malutki3286

Jaki serwer wybrać ?  

351 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz serwer:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Terios. Zdecydowanie najlepszy serwer jaki jest teraz dostępny. Ostatnio były problemy z ddosami jednak jest już dużo lepiej. 

Opublikowano

nowo zakladane konta polecaja terios - przypadek?

cyferki to sobie mozesz miedzy bajki wlozyc.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

nowo zakladane konta polecaja terios - przypadek?

cyferki to sobie mozesz miedzy bajki wlozyc.

Gracze z forum teriosa (ci którzy nie mieli) założyli konto na mpc i oddali głos ;)

Terios jest po prostu najlepszy  <3

Opublikowano

Polecam iMetin s2 , startuje w niedziele B)

iMetin s2 startuje w niedziele a kiedy go zamykają, po tygodniu? bo długo nie pociągnie  xD

Terios, Terios i jeszcze raz Terios <3

Opublikowano

Dreikon oczywiście :)

Szkoda tylko że upada ;x

iMetin s2 startuje w niedziele a kiedy go zamykają, po tygodniu? bo długo nie pociągnie  xD

Terios, Terios i jeszcze raz Terios <3

No i widzisz.. iMetin s2 upadnie razem z Teriosem :)

Opublikowano

Dreikon oczywiście :)

Szkoda tylko że upada ;x

No i widzisz.. iMetin s2 upadnie razem z Teriosem :)

Każdy serwer upadnie iMetin s2 po tygodniu, a Terios po paru latach <3

Opublikowano

taki dobry ten terios a nie mogli poradzic sobie z atakami ;)

malutki cos tam musi dostawac spore ilosci sm za takie spamowanie

"padnie po paru latach"

gorszej glupoty nie czytalem

padnie szybciej niz myslisz :)

Komputer: z NASA.

Opublikowano

taki dobry ten terios a nie mogli poradzic sobie z atakami ;)

Kolego,każdy serwer kiedyś padnie.

Musi sie to opłacać administratorowi,żeby utrzymywał taki serwer.

Chce Tobie i innym kolegom,którzy wyżej pisali na temat serweru "iMetin"

Ten serwer całkowicie nie mógł poradzic sobie z atakami.

Administracja na niczym się nie zna i ludzie z mpc forum muszą wprowadzać "nowosci" na ich serwer.

Oni chcieli być hop do przodu,ale sznurówki są jeszcze przed nimi.

Polecam serwer Terios,tutaj koleżka zrobil opinie na temat serwerów i każdy może mieć inną  :P

Opublikowano

Na Teriosie za miesiąc będzie grać 500 osób serwery Easy wszystkie są takie same. Najpierw gra dużo bo jest reklama i ludzie grają. Po czasie reklama się kończy a ludzie dobijają max'a lub nudzi im się i odchodzą-taka kolej rzeczy z każdym easy.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Na Teriosie za miesiąc będzie grać 500 osób serwery Easy wszystkie są takie same. Najpierw gra dużo bo jest reklama i ludzie grają. Po czasie reklama się kończy a ludzie dobijają max'a lub nudzi im się i odchodzą-taka kolej rzeczy z każdym easy.

Za miesiąc bd musieli dołożyć chanele do bd 5k graczy <3

Opublikowano

Kolego,każdy serwer kiedyś padnie.

Musi sie to opłacać administratorowi,żeby utrzymywał taki serwer.

Chce Tobie i innym kolegom,którzy wyżej pisali na temat serweru "iMetin"

Ten serwer całkowicie nie mógł poradzic sobie z atakami.

Administracja na niczym się nie zna i ludzie z mpc forum muszą wprowadzać "nowosci" na ich serwer.

Oni chcieli być hop do przodu,ale sznurówki są jeszcze przed nimi.

Polecam serwer Terios,tutaj koleżka zrobil opinie na temat serwerów i każdy może mieć inną  :P

Spójrz na iMetin, ile ten serwer ma lat? Nadal utrzymuje się tam spora liczba graczy.

S1 trzyma się całkiem nieźle, ale jeśli chodzi o s2, która wystartuje niedługo mam spore wątpliwości..

Opublikowano

Za miesiąc bd musieli dołożyć chanele do bd 5k graczy <3

Jakim ty deklem jesteś. Z tego co widzę takie same posty dawałeś wcześniej co do Serwera Arianea-oczywiście bo tam grałeś. MPC forum to miejsce do wyrażania obiektywnych opinii a nie opini wedle własnego interesu

00899915336540443043.png

Opublikowano

Jakim ty deklem jesteś. Z tego co widzę takie same posty dawałeś wcześniej co do Serwera Arianea-oczywiście bo tam grałeś. MPC forum to miejsce do wyrażania obiektywnych opinii a nie opini wedle własnego interesu

Arianee administracja olała i "mega update" robią już miesiąc, nie wiedziałem, że jest taki serwer jak Terios i jak zacząłem grać zobaczyłem, że administracja interesuje się serwerem i tam zostałem ;)

Opublikowano

Z ankiety wkrótce zostanie usunięty serwer: Arianea.eu (czekam na oficjalne info o zamknięciu serwera).

Do ankiety dodano nowy serwer: S2 iMetin ! ;)

Opublikowano

Jak masz dobrego neta to wbijaj na Teriosa, jak nie to Arianea.

Co do prowadzenia to prowadziła 15 głosami.Raczej nie padnie bo za pare dni jest mega update i ściągnie to graczy.

Na santerii jest średnio 600 graczy, ten licznik co tam mają to jest tak podkręcony, że szkoda gadać pisze, że 1k a w m1 jinno jest +/- 100 graczy a w m1 shinsoo nikogo albo 2/3 graczy.

Co do Teriosa to jest to b. dobrze dopracowany serwer graczy jest mnóstwo ale jeśli ktoś ma słabego neta to nie polecam. ;)  

"Raczej nie padnie", ops, chyba padła.

Santeria - fakt, serwer syf, ale nie wprowadzaj w błąd. Pisałeś, że średnio 200, a tutaj przyznajesz, że 600.

Terios skończy jak Crados, hajs się skończy (pewnie miesiąc, może dwa jak ytberzy skończą serie) i Lourt oleje serwer tak jak 2x Cradosa. Jeszcze to wypieranie się przedtem, że to nie on <3

­

tenor.gif

Opublikowano

"Raczej nie padnie", ops, chyba padła.

Santeria - fakt, serwer syf, ale nie wprowadzaj w błąd. Pisałeś, że średnio 200, a tutaj przyznajesz, że 600.

Terios skończy jak Crados, hajs się skończy (pewnie miesiąc, może dwa jak ytberzy skończą serię) i Lourt oleje serwer tak jak 2x Cradosa. Jeszcze to wypieranie się przedtem, że to nie on <3

­

Być może się myliłem :P

Arianea domyślałem się powoli, że padnie.

Santeria byłem pewien.

No nic każdy może się pomylić :D

Terios nie wiem, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Arianea.eu usunięta z ankiety, powód: OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...