Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś jakieś dobre fajne gify?

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz mieć gablotę (10 lvl steam). Później dodajesz tego gifa do prac graficznych i w gablocie ustawiasz, że ma być pokazane prace graficzne i wklepujesz tam tego gifa i masz

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam lekturę pt. Co to jest reflink, zarówno Ty jak i moderator cichy. Jeden mentor, drugi moderator ale nie wiedzą co to jest.

Reflink to adres referencyjny, dzięki któremu po jego użyciu przez osobę trzecią możemy zyskać jakieś profity. Bit.ly jest właśnie takim serwisem, z którego możemy czerpać korzyści.

Jeśli to nie był reflink, oświeć mnie czym on jest, ale proszę - zrób to już na PW, by nie wywoływać niepotrzebnego spamu.

Opublikowano

Reflink to adres referencyjny, dzięki któremu po jego użyciu przez osobę trzecią możemy zyskać jakieś profity. Bit.ly jest właśnie takim serwisem, z którego możemy czerpać korzyści.

Jeśli to nie był reflink, oświeć mnie czym on jest, ale proszę - zrób to już na PW, by nie wywoływać niepotrzebnego spamu.

Dobrze, skoro sprawiało ci taki problem znaleźć informację o serwisie bit.ly przez jaki skróciłem tego linka to wyjaśnię . Serwis bit.ly nie służy do zarabiania i skracając tam linki w przeciwieństwie do adf.ly nie uzyskuję się za to żadnych profitów(jeśli wchodziłeś kiedykolwiek w jakiś link z bitly to nie wyświetla się żadna reklama), jeśli chcesz możesz to sprawdzić. Jak znasz jakiś sposób na zarobek przez bit.ly  to oświeć mnie, z chęcią skorzystam. Jedyny spam to wywołujesz Ty.

Gif - http://media.giphy.com/media/l0Tw4OKe4VNFm/giphy.gif

//dzięki za ostrzeżenie @cichy. twoja bezstronność nie zna granic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...