Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 100 | Drop: 30 | START: 02.07.2015 |

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server Rusza jutro o godzinie 20.00 (27.06.2015) 

Napisałem do moderatora w sprawie zmienienia nazwy tematu..

AC( Premium) działa prawidłowo, także mamy pewność, że 99% odpałów nie działa. 

Jest nowy Client w dziale DOWNLOAD, proszę o pobierania, ponieważ na starym cliencie nie wejdziecie na server.

Rejestracja będzie otwarta dziś o godz: 20.00

VIPa będzie moża kupić po miesiącu od startu.

WB jest aktywny od samego startu ponieważ co RR dostajemy 10 kredytów do WB

Zapraszam 

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety mnie w tych godzina nie będzie w domu dlatego start o 20.00

Opublikowano

Credyty dostępne tylko za resy ?
Mam nadzieję, że donate nie ma, bo dzieciaki będa na starcie w FO latać...

@down

to dobrze i niedobrze.

Opublikowano

jesli dzieki DOnate bedzie mozna uzyskac FO seta +15+all opcje to podziekuje. Jakas alternatywa ,zeby normalni gracze tez mogli miec szanse cos osiagnac

Opublikowano

Rejestracja OTWARTA

WebShop jest okrojony, można zobaczyć szczegóły na stronie

Opublikowano

Jak widze  słowo  VIP  to  odrazu narzuca mi sie jedno 

KASA KASA KASA

ITem MAX FO +28  FEEEE

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Zero informacji ze strony administracji oznacza, ze chyba można zacząć szukać czegoś nowego.

Szkoda, bo na pewno włożyli sporo pracy w ten projekt, a tu taki psikus :s

Opublikowano

weźcie pod uwagę sytuacje losowe, nie ma co być w gorącej wodzie kapanym, jeśli ma ruszyć to ruszy z nową datą startu a jeżeli nie to zostawcie sobie hejty na właśnie ten czas kiedy spokojnie będzie można powiedzieć, że możemy się pożegnać z tym projektem.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Admin był wczoraj dostępny o 19:28 czyli przed startem. Powinien poinformować, że serwer nie będzie działać...

Opublikowano

Witam panowie, z powodów prywatnych musiałem zostać w Warszawie ... Server wystartuje na 100% tylko pytanie do was kiedy ? 1? 2? Czy 3? Najwcześniej będę w domu 1 wiec proszę was o pomoc... Niestety tu nie mam dostępu do Internetu... I proszę nie pisać głupot ze rip itp... Przepraszam was jeszcze raz i zapraszam na start... Nie po to inwestowalem w vps, laya www i ac żeby teraz server nie wystartował...

Opublikowano

Witam panowie, z powodów prywatnych musiałem zostać w Warszawie ... Server wystartuje na 100% tylko pytanie do was kiedy ? 1? 2? Czy 3? Najwcześniej będę w domu 1 wiec proszę was o pomoc... Niestety tu nie mam dostępu do Internetu... I proszę nie pisać głupot ze rip itp... Przepraszam was jeszcze raz i zapraszam na start... Nie po to inwestowalem w vps, laya www i ac żeby teraz server nie wystartował...

Nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego nie możesz wystartować zdalnie serwera jeśli masz vps i dostęp do niego ?

@down

Nie masz dostepu do żadnego kompa w Warszawie żeby odpalić serwer i z głowy ?

W tygodniu nikt nie będzie zaczynać gry, a do piątku jeszcze może się wiele pozmieniać...

Opublikowano

Pozwolę sobie wyrazić swoją opinię, nie zważając na hejty, po to jest forum.
Piszesz z telefonu dzisiaj, że serwer wystartuje później, mogłeś napisać wczoraj, zapewne wielu czekało.

Mamy XXI wiek, dostęp do komputera mają nawet bezdomni (trochę bardziej kreatywni od reszty).

Moim zdaniem okłamujesz ludzi, ściemniasz, żeby nie napisać, że robisz w ch...a :)

Ja tego nie kupuję i skoro przed startem są takie problemy i skoro zainwestowałeś i Ci niby zależy, to mógłbyś się postarać bardziej.
Niestety lub stety jest odwrotnie. Pozdro i radzę się zastanowić każdemu, kto chce się pobawić dłużej niż tydzień, czy warto "inwestować" swój czas grając u kolesia, który nie ma dostępu do komputera :D

Amen

Opublikowano

Nie kłamie, nie sciemniam... Po prostu wyszła taka sytuacja i wszystko.. nic na to nie poradze.. A gdybym wiedział że srrver nie ruszy to bym nie robił startu 27... Ja nikogo nie zmuszam do grania itp.. przygotowałem server jak tylko umiałem... A server po stoi więcej nuż tyg więc daruj sobie takie gadki ... A i tak zapraszam na start

Opublikowano

Pozwolę sobie wyrazić swoją opinię, nie zważając na hejty, po to jest forum.

Piszesz z telefonu dzisiaj, że serwer wystartuje później, mogłeś napisać wczoraj, zapewne wielu czekało.

Mamy XXI wiek, dostęp do komputera mają nawet bezdomni (trochę bardziej kreatywni od reszty).

Moim zdaniem okłamujesz ludzi, ściemniasz, żeby nie napisać, że robisz w ch...a :)

Ja tego nie kupuję i skoro przed startem są takie problemy i skoro zainwestowałeś i Ci niby zależy, to mógłbyś się postarać bardziej.

Niestety lub stety jest odwrotnie. Pozdro i radzę się zastanowić każdemu, kto chce się pobawić dłużej niż tydzień, czy warto "inwestować" swój czas grając u kolesia, który nie ma dostępu do komputera :D

Amen

Chciałem to samo napisać ale wyraziłem to w bardziej delikatny sposób post wyżej :)

Powtórzę jeszcze raz.

Kafejek internetowych w Wawie masz w chorerę i troche... Jeśli Ci zalezy to jeszcze dziś odpalisz serwer. Jeśli nie to ja podziekuję i reszta też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...