Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić oddzielny ekwipunek dla różnych światów?

lordgumisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co tutaj chodzi bo dla mnie  tu nic nie ma sensu co napisałeś.Proszę napisz to jeszcze raz poprawnie o co ci chodzi to na pewno ci pomożemy.

junior.jpg

Opublikowano

Czy było by można zrobić tak że na 1 świecie masz np. itemy do PVP ,a na wbijam na 2 świat i dostaje jakieś inne itemy do pvp. Serwer Poty czyli 2 świat dostajesz poty itd. Tepam sie na /spawn czyli na 1 świat. Potem wchodzę do portalu hard. Tpa mnie na 3 świat i dostaje itemy inne niż na 2 świecie.

Inaczej nie wyjasnie.

Opublikowano

Czy było by można zrobić tak że na 1 świecie masz np. itemy do PVP ,a na wbijam na 2 świat i dostaje jakieś inne itemy do pvp. Serwer Poty czyli 2 świat dostajesz poty itd. Tepam sie na /spawn czyli na 1 świat. Potem wchodzę do portalu hard. Tpa mnie na 3 świat i dostaje itemy inne niż na 2 świecie.

Inaczej nie wyjasnie.

Zobacz czy działa ten plugin bo on właśnie odpowiada za takie coś.Tylko nie jestem pewien czy działa jeszcze.

To jest ukryta treść, proszę

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...