Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki, niezamulający polski rap z dobrym bitem

Try_X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Poszukuje nutek z gatunku poslkiego rapu, ale takich, które byłby szybkie, niezamulające i miały fajny bit (a może i nawet tzw. pier*olnięcie! :P).
Chodzi mi o coś pokroju tego: https://www.youtube.com/watch?v=xXamvu4rrRA
W gre oczywiście wchodzą remixy itp. Piosenka, którą podalem jako przykład w oryginale jest właśnie mega zamulająca, za to ten blend jest kosmiczny i właśnie o coś takiego mi chodzi :D

Z góry dzięki za odpowiedzi, trzymajcie się! :)

Opublikowano

Zobacz sobie MC Silka (polski raper i najszybszy raper na świecie). Ostatnio (rok teamu) wyzwał Eminema na pojedynek rapując w 7 językach. :p 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zobacz sobie MC Silka (polski raper i najszybszy raper na świecie). Ostatnio (rok teamu) wyzwał Eminema na pojedynek rapując w 7 językach. :P 

Znam,znam i polecam :P

Nie chodziło mi o to,żeby było to jakieś mega szybkie nawijanie, bardziej o bit :D

Oprócz tego, co zamieściłem w pierwszym poście, bardzo podoba mi się też styl (olaboga) Gangu Albanii. Właśnie o coś w ten deseń mi chodzi. Jedynie teksty mógłyby nie być takie głupkowate xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...