Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Witam,

przeglądając to forum natknąłem się na wiele pytań dot. sprawdzonych betów. Postanowiłem nie odpisywać na każdy pojedyńczo, tylko napisać ogólny temat.

Z góry do moderatoracji  i administracji mówię, że piszę o mojej stronie, która jest jednak całkowicie darmowa, więc nie widzę przeciwskazań, by ją tu umieścić. Jeśli nie zgadza się z regulaminem (który przeczytałem dość dokładnie) proszę o usunięcie posta.

A więc chciałbym was bardzo serdecznie zaprezentować stronę:

To jest ukryta treść, proszę

Strona jest zrobiona z myślą o was. Wszystko całkowicie za darmo. 

Wczoraj był trzeci dzień istnienia stron i weszło na nią (tylko wczoraj) 1500 użytkowników!!!

Z czego z tych co wcześniej kiedyś odwiedziło stronę 85% wraca!

A więc chyba się opłaca.

FAQ

All4free?

-Tak, dokładnie. Moja strona czerpie korzyść z donejtów, które dostaję od graczy, którzy razem za mną wygrywają duże sumy. Narazie w sumie dostałem 25 $ :)

Jaka jest skuteczność twoich betów?

Niech odpowie wam na to screen ze strony głównej: 

ed27d2fac559e.png

Ile analiz dodajesz? 

-Z grubsza staram się analizować większość meczy, ale z tym bywa różnie (sytuacje losowe np. wczoraj nie zanalizowałem żadnego nocnego beta, bo musiałem do 2 w nocy pisać interpretacje "Stepów Akermańskich" :D)

@http://www.mpcforum.pl/user/13707-edit/' title='' id='anonymous_element_43686'>Edit

Jeśli macie wątpliwości do jakiś betów możecie pisać w ntym temacie. Odpowiem, pomogę.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Dlaczego robisz analizy w "języku angielskim"? 

Pewnie dlatego, że więcej osób odwiedza stronę. Nie tylko polacy.

@topic

Pomysł fajny, powodzenia. 

Opublikowano

Dlaczego robisz analizy w "języku angielskim"?

Tak masz rację. Jest to bardziej "Język angielski" niż język angielskim. Staram się szlifować ;)

Pomysł fajny, powodzenia.

Dziękuję. Miło mi.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Będę śledził. ;) Co powiesz o EnVy vs TSM (BO1, Dust2, ESL ESEA)?

Miło mi. Z grubsza wydaje mi się, że TSM, jednak wszystko roztrzyga się teraz (TSM vs HR) i zaraz (EnVy vs PENTA). TE dwa mecze to raczej ista winy, ale są dobre aby sprawdzić jak zawodnikom idzię. Ogólnie jak widzę w TSM nie ma tych błędów które popełniali grając z HR, a więc narazie daje na nich 65-35, oraz sądze, że to po meczu EnVy się nie zmieni. Polecam: Low/ mid bet na TSM. Oczywiście zaraz będzie analiza na stronie, ale trochę muszę odsapnąć, bo od 6 h siedzę przy kompie i analizuje. 

Do innych użytkowników dodam, że dziś 100% skuteczności i narazie nie sądzę, aby się to zmieniło.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...