Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mogę polecić, ponieważ grafika zrobiła na mnie duże wrażenie. Powodzenia, na 100% się ktoś znajdzie, który skorzysta z twojej oferty.

Phoenix. lubi to
Opublikowano

Z obiektywnego punktu widzenia grafika jest bardzo słaba i trochę mnie dziwi fakt, jak ktoś o takich umiejętnościach może być liderem grupy graficznej na tak wielkim forum, no ale to nie jest już mój problem. 

Oceniam to z punktu widzenia obserwatora, a nie grafika także... To nie jest tak, że ja nie lubię Phoenix., tylko stwierdzam fakty. 

harnaś i Phoenix. lubią to
Opublikowano

Z obiektywnego punktu widzenia grafika jest bardzo słaba i trochę mnie dziwi fakt, jak ktoś o takich umiejętnościach może być liderem grupy graficznej na tak wielkim forum, no ale to nie jest już mój problem. 

Oceniam to z punktu widzenia obserwatora, a nie grafika także... To nie jest tak, że ja nie lubię Phoenix., tylko stwierdzam fakty. 

Jasne, to Twoja opinia, ale nie musisz jej powtarzać w każdym temacie, raz wystarczy.

TreeN lubi to
727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

polecam bo były szef :D ogólnie to spoko grafiki które są w większości tematach od administracji na mpc :P

Phoenix. lubi to

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

No masz pojecie widze :)

Ale znajac zycie ze jak ja bym odswiezal tyle razy co ty to pewnie bym dostal warna za double posta, no chyba ze autor tematu moze.

Od ostatnich postów w temacie minęła co najmniej doba, a więc wszystko na legalu. :P

Opublikowano

Elementy prezentacji jeszcze jakoś Ci wychodzą. Strony i loga są na bardzo słabym poziomie.

Mimo to polecam no bo wszystko zależy od klienta.­

Racja, aczkolwiek sam dobrze wiem, że do pełnej perfekcji to mi dużo brakuje.

Niemniej jednak chcę i dążę do tego, aby wyszkolić swoje umiejętności na jak najlepszy poziom.

Opublikowano

Nie będzie mnie przez ten tydzień, także żadnej pracy nie wykonam, bo nie będę miał przy sobie sprzętu, natomiast jeśli ktoś chce coś zamówić/zapytać to prawdopodobnie wieczorami będę starał się odpisywać na PW/GG/Maila. :)

tripipi lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...