Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ;) Chciałbym Was poinformować iż aktualnie pracuję nad stworzeniem klona gry przeglądarkowej Hero Zero, który zostanie udostępniony.

Aktualnie mam skończone:

- Stronę główną

- Tworzenie postaci (w nowym stylu)

- Logowanie

- Misje (80%)

- Ekwipunek

Tak jak napisałem, klon tuż po skończeniu zostanie opublikowany na mpc. Na tą chwilę nie mogę podać bliższego terminu zakończenia pracy.

Nizej znajduje się galeria.

191491434469214428234.png732481434469214428234.png

Podoba się? Zostaw like, to nic nie kosztuje, a motywuje :)

Jeżeli masz jakieś uwagi, propozycje itp - pisz śmiało :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej jak zrobisz server? już gilu z eptonem robią pliczki i potem udostępnią. :)

Nie wiadomo czy udostępnią. Serwer tak czy tak zrobie, ale narazie projekt jest pełen dziur i błędów które ciągle naprawiam.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Tak przy temacie, jak będzie server to ile będzie tak na start oponek i złota? I jaki typ servera: Easy,Medium,Hard. Global to hard, proponuje medium.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Tak przy temacie, jak będzie server to ile będzie tak na start oponek i złota? I jaki typ servera: Easy,Medium,Hard. Global to hard, proponuje medium.

Serwer będzie na pewno medium. Na tą chwilę silnik nie jest aż tak zaawansowany by myśleć o statystykach, oponkach czy złocie na start.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Są jakieś postępy w silniku? :) Na pewno zagram i czekam na serwer :D

Postępy jak najbardziej są, aktualnie robię system nagród za wykonywanie zadań dziennych (taki autorski system) ^^

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Postępy jak najbardziej są, aktualnie robię system nagród za wykonywanie zadań dziennych (taki autorski system) ^^

Ta nagrody za zadania dzienne przekonamy sie czy uda ci się wgrać coś do zakodowanego swf brawo (y)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ta nagrody za zadania dzienne przekonamy sie czy uda ci się wgrać coś do zakodowanego swf brawo (y)

Tabelka z nagrodami będzie wyskakiwać po wejściu na stronę gry, a dane (nagrody odebrane) do mysql. Zadanie dziennie przykładowe: Bądz zalogowany 5 minut.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Tabelka z nagrodami będzie wyskakiwać po wejściu na stronę gry, a dane (nagrody odebrane) do mysql. Zadanie dziennie przykładowe: Bądz zalogowany 5 minut.

a to już nie problem :p

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mogę się doczekać :D Nie będę ukrywał dla mnie to będzie coś zaje*istego.A najlepsze jest to a bynajmiej mam taką nadzieje że będzie można rozwijać sobie postać i dawać innym graczom oponki itp. by każdy posiadał równe szanse.

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Można wiedzieć ile na start, oponek, złoto itp. ??? 

Nie mogę się doczekać :D Nie będę ukrywał dla mnie to będzie coś zaje*istego.A najlepsze jest to a bynajmiej mam taką nadzieje że będzie można rozwijać sobie postać i dawać innym graczom oponki itp. by każdy posiadał równe szanse.

Czekamy na start :)

Zagram

Wy nie rozumiecie, że to nawet nie jest wersja alhpa? Jedyne co działa to rejestracja, nie wiadomo czy projekt zostanie ukończony, a wy juz spamujecie o typie serwera, oponkami na start i własnymi pomysłami, które i tak 99% są gówniane, albo nie mają przyszłości.

Nie lepiej najpierw zabrać się za to co powinno być w silniku na 100%, np. misje, praca, gildia itp?

Opublikowano

­Radzę ci nie próbować kraść plików z gry i wstawiać ich na swój host, w dość perfidny sposób ukradłeś własność firmy i próbujesz przerobić w dodatku.

Licz się z tym że dana firma może ciebie pozwać, a z tego co wiem twój priv przyciągnie na 100% dużo osób i również na 100% oni to zauważą.

A za prawa Autorskie są dość duże kary, wystarczająco przynajmniej duże byś odczuł to.

Jak jesteś taki pomysłowy to stwórz swoją grę od podstaw zamiast kraść kogoś prace, a następnie ją przerabiać.

Jak dla mnie twoje postępowanie jest złe, a dodatkowo twórcy gry utracą część zysków przez ciebie.

Opublikowano

­

@Ozzzj

Twórcy "Hero Zero" pozwalają na to, można korzystać z ich plików. 

Mój ziomek Kamil z załogi Hz, powiedział co innego:

"Ten temat monitorujemy już od miesiąca, gdy tylko zostanie wypuszczony do użytku komercyjnego poczynimy odpowiednie kroki."

Opublikowano

­

Mój ziomek Kamil z załogi Hz, powiedział co innego:

"Ten temat monitorujemy już od miesiąca, gdy tylko zostanie wypuszczony do użytku komercyjnego poczynimy odpowiednie kroki."

Prima aprilis był 1 kwietnia.

Błagam, nie pogrążaj się. Już wystarczająco dużo głupot tutaj napisałeś.

Opublikowano

Ja mogę pomóc w tym Prywatnym Serwerze HeroZero co umię ?

-Grafikę (Nie mam obrazków bo dawno nie robiłem w Gimpie )

-Forum (Umie robić forum jestem w tym dobry umie zrobić Sygnaturę do forum i wgl )

Na razie tylko tyle jeżeli jesteście zainteresowani proszę pisać na PW albo na GG .

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

­

Prima aprilis był 1 kwietnia.

Błagam, nie pogrążaj się. Już wystarczająco dużo głupot tutaj napisałeś.

Pogrążasz to ty siebie kopiując czyjąś prace, zamiast stworzyć coś swojego.

A z resztą wstawiajcie sobie to gdzie chcecie, koleżankę z suppa mam w drużynie więc na bieżąco będę donosił o nowościach ;)

Taki ss na koniec

9laa8p.jpg

Opublikowano

­

Pogrążasz to ty siebie kopiując czyjąś prace, zamiast stworzyć coś swojego.

A z resztą wstawiajcie sobie to gdzie chcecie, koleżankę z suppa mam w drużynie więc na bieżąco będę donosił o nowościach ;)

Taki ss na koniec

9laa8p.jpg

Nie mam już siły na taką ciemnotę. Piszesz do jakiegoś randomowego moda z forum hz i myślisz, że to coś da? Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności. 

Co do silnika, jak postęp prac?

Opublikowano

­

Nie mam już siły na taką ciemnotę. Piszesz do jakiegoś randomowego moda z forum hz i myślisz, że to coś da? Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności. 

Co do silnika, jak postęp prac?

Randomowy to jesteś ty mały człowieczku, kończę dyskusje z podczłowiekiem takim jak ty.

"Pliki serwera nie są kradzione, są przeznaczone do zabawy i szkolenia swoich umiejętności."

Skoro serwer chcesz na tym postawić to są kradzione baranie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...