Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy analizator na CSGOL ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam sprawdzonego i znakomitego analizatora nie ważne czy polski czy zagraniczny ma po prostu dobrze betować.Dlaczego ?

Miałem może Eq warte z 30 euro betowałem u różnych analizatorów,zostało mi 7 euro poznałem analizatora "Niemczi" oraz złożyłem się z kolegą na suba,i http://scr.hu/6vz2/iniozefekty.

Proszę,nie mogę uwierzyć,że to się dzieje ! Może być to nawet płatny byle żebym chociaż zarobił byle co !!! 

Z góry dzięki.

Opublikowano

Na moim FP są bety. Dopiero zacząłem i mam 5/5 wygrane ;) Jak coś link masz w mojej sygnaturce (to nie reklama jbc) :)

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam "Csgo Lounge obstawianie z Pandą" na swoim FP ma ponad 10k lajków. Prowadzi teraz serię "50 trafnych meczy" w której typuje najpewniejsze mecze. Oto jego wynik (potwierdzony) po 20 meczach:

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli byłbyś zainteresowany, ja jakiegoś symbolicznego skina za 0.5€ mogę oddać Ci moje członkostwo tam, gdyż wszystkie skiny jakie miałem poszły na summer sale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...