Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Oldschool'owego serwera MU online

TeamAgares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludziska !

Mam pytanko... czy jesteście w stanie polecić mi jakiś oldschool'owy, stabilny serwer ?

W "MU" grałem ostatnio jakieś 4/5 lata temu i zapewne od tamtego czasu dużo się zmieniło w tej grze (jeżeli nie - dajcie mi znać :unsure: )... jeszcze lepiej byłoby gdyby ktoś z Was pomógłby mi z namiarami na dobre, proste poradniki do MU online  :rolleyes:

Pozdawiam i liczę na szybką pomoc  xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie ma owego serwera o jakim mowisz wszystko to jakies buble ... oldschool czyli classic a dla mnie to s3 ep1  bez sumki 5 klas  z Barracks i Refuge expem, exp 300-500 drop 15-20 %, sam tylko z takimi serwerami startowalem, dla tych ktorzy cenia sobie styl gry jak i klimat, | :) Moze w przyszlosci cos jeszcze wlasnego splodze ale do tego potrzebny jest czas :)

o to to to

takie serwery były najlepsze az Smile Mu się przypomina

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

o to to to

takie serwery były najlepsze az Smile Mu się przypomina

Smile Mu to były najlepsze czasy!

Jeszcze mi się przypominają początki Infinity oraz X-World.

Takich serwerów już nie ma :(

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

jeżeli mowa o klasykach to nie zapominajmy o Psychic-Doom :) czemu nikt teraz nie postawi serwera z ustawieniami przybliżonymi do Smile Mu? ....

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pd dziala do tej pory , tylko ze tam malo wiary juz gra ;] troche nas polakow zostalo a reszta to kebusy ;p ciezko w tych czasach o stabilny server

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...