Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygoda w Margonem

DobraZrobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam przygodę w Margonem ale to nie 1 w swoim życiu jak pamiętam już dawno grałem w margonem i miałem w swoim życiu parę kont i miałem pierwszą postać woja 45 lvl ale potem ktoś mi zabrał konto i już nie grałem w margonem ale teraz dalej zaczynam i próbuje grać Tropkiem oto moje kolejne Konto jak ktoś jest chętny do zagrania z kimś to ja się zgłaszam i zapraszam tez do rozmowy na ts pozdrawiam :D

87440676910736427419.jpg

Opublikowano

Powodzenia i pracuj nad ortografią :p

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Witam nowego w świecie margonem. Dobrze by było jakbyś opisał na jakimś świecie grasz, do jakiego levela expisz. Ogólnie mógłbym pomóc jeżeli to Hutena/Perkun. Pozdrawiam!

rJtsc5O.png

Opublikowano

Witam nowego w świecie margonem. Dobrze by było jakbyś opisał na jakimś świecie grasz, do jakiego levela expisz. Ogólnie mógłbym pomóc jeżeli to Hutena/Perkun. Pozdrawiam!

Świat :Gefion

Do jakiego lvl,a Expisz ? - do 100 chyba :P

Opublikowano

Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco aktualizował temat. Było już kilka takich i po kilku postach temat ucichł. Życzę powodzenia :) Będę obserwował Twoje postępy.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...