Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty i hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heroes of the storm to gra teamowa wiec pewnie sie nawet nie oplaca takich tworzyc bo gowno ci dadza

Nie, raczej nie ma

serio? a lol to co? jakby ktoś robił skomplikowane combo w 1s to chyba byłoby przydatne

co do tematu to raczej nie ma, ale jak chcesz znaleźć to obserwuj strone lola i epvp

Opublikowano

Był maphack na becie. Zresztą większe portale ogłaszają się z subskrypcją na niego, ale znając życie półprawdy w tym. Na pewno masz bugi, które są szybko łatane. - Gold po przetestowaniu bohatera, czy nieprawidłowe działanie umiejętności. Poza tym? Z niczym innym się nie spotkałem.

Opublikowano

Na obecną chwilę jest jedynie maphack, który jest rzeczywiście, potwierdzone info. 

Są też jakieś pomniejsze bugi dzięki którym można np. wiedzieć kto kiedy robi bossa czy campy i takie rzeczy, ale już w następnym patchu zostaną załatane. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście ze jest bot do hotsa. Gra za nas. Testowałem, działa. Ale nie macie się czym martwić. Bot ten jest do dupy. Jeden SI z gry sam zabił by z 5 takich botów bez problemu. Bot ten powstał do expienia konta i do niczego innego się nie nadaje. Hots jest całkiem dobrze zabezpieczony przed botami.

Opublikowano

Trochę za dużo pmów dostaje za tego mojego posta

Bot jest płatny.

To jest ukryta treść, proszę

Nazywa się stormbuddy. Zanim go kupisz za gruba kasę. Polecam kupić za 3 euro 3 dni testowe. Bot jest naprawdę do d...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...