Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery, a gracze

Souveraiin

Serwer  

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bylibyście zainteresowani serwerem w starym stylu?

• Tak, hard.
      24
    • Tak, medium/hard.
      19
    • Tak, medium.
      13
    • Tak, easy/medium.
      35
    • Tak, easy.
      35
    • Nie.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie serwer typu "Thori*.eu" byłby hitem dokładnie identyczny nic dodać nic ująć. Jedyna wada tego serwera to była zje***a administracja oraz ich brak zainteresowania..Polecam sprawdzić prezentacje nie było tam zbędnych gówien,nie było wyrzucania ch padania serwera i innych cudów na kiju..

00899915336540443043.png

Opublikowano

Oczywiście, że TAK! Jeżeli spotkałbym serwer w starym stylu taki jakim był DiamondMT2, gdzie lvl powyżej 200 był wyróżnieniem, bo się jeden lvl po kilka godzin w Grocie expiło, to bym chyba zaczął do kościoła chodzić. :D

Opublikowano

Tworząc temat nie miałem na myśli "starego stylu" serwerów prywatnych. Bardziej chodziło mi o PL z 2007/2008r. Jednakże dziękuje za wypowiedź, każda jest dla mnie cenna. ;)

@jajo109 o ile dobrze pamiętam Thoria nie ma/nie miała (nie wiem czy stoi jeszcze) nic wspólnego z dawnymi czasami.

Opublikowano

Tworząc temat nie miałem na myśli "starego stylu" serwerów prywatnych. Bardziej chodziło mi o PL z 2007/2008r. Jednakże dziękuje za wypowiedź, każda jest dla mnie cenna. ;)

@jajo109 o ile dobrze pamiętam Thoria nie ma/nie miała (nie wiem czy stoi jeszcze) nic wspólnego z dawnymi czasami.

Czy ty grałeś wgl na Thorii,fakt serwer już nie stoi,bo administratorowi się poyebao bao coś,poza tym ma perma na mpc bo podobno chciał serwer sprzedać,mam nadzieje,że to robi i ktoś normalny to poprowadzi bo był to bardzo dobry serwer. Nie miał nic wspólnego ze starymi czasami?Ty raczej tam nie grałeś,bo był to chyba najmniej zmodyfikowany serwer bez badziewia kolorowych pierdół 100 petów i innych cudów na kiju,a np wykuta stal na 9 w dt czy dropnięta truta,albo wbity skill na P znaczył coś nie tylko w pierwsze 2 tygodnie serwera jak to jest na większości pseudo medium/hard robionych pod isa..

00899915336540443043.png

Opublikowano

Czy ty grałeś wgl na Thorii,fakt serwer już nie stoi,bo administratorowi się poyebao bao coś,poza tym ma perma na mpc bo podobno chciał serwer sprzedać,mam nadzieje,że to robi i ktoś normalny to poprowadzi bo był to bardzo dobry serwer. Nie miał nic wspólnego ze starymi czasami?Ty raczej tam nie grałeś,bo był to chyba najmniej zmodyfikowany serwer bez badziewia kolorowych pierdół 100 petów i innych cudów na kiju,a np wykuta stal na 9 w dt czy dropnięta truta,albo wbity skill na P znaczył coś nie tylko w pierwsze 2 tygodnie serwera jak to jest na większości pseudo medium/hard robionych pod isa..

Nie musiałem grać, widzę prezentację. Gdzie w starych czasach miałeś mounty, kostiumy, jakieś talenty etc? No nie było takich badziewi. ;)

Opublikowano

Nie musiałem grać, widzę prezentację. Gdzie w starych czasach miałeś mounty, kostiumy, jakieś talenty etc? No nie było takich badziewi. ;)

Mounty są wszędzie nie ma to nic do rzeczy. Talenty?. To były jakieś skile peta na które nie wiem kto zwracał uwagę,chociaż było to fajne bo jak padałeś to na max lv uzdrawiał ci 2k hp. Nie podaję przykładu Thorii jako dokładnie tego serwera,lecz mam na myśli serwer na którym wbity skil czy lv coś znaczy a nie jak większość,wypuszczają medium/harda po 3 dniach mam już Aure P,po tygodniu dobijam ten 80 i generalnie to nie ma co robić. Dokładnie tak jest na tym Vesteris...

00899915336540443043.png

Opublikowano

CSYT2 lub YT2GAME bez bugów albo ZZYT2 i jesteś moim bogiem.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Moim zdaniem PL zmienil się na lepsze więcej nowości itd, jedyne co bylo w 2007-2008 roku to jedynie klimat. :D

Opublikowano

Powiem tak : Jaki serwer tworza taki sam upada po paru miesiacach ... Administracja po prostu robi sobie jaja .. trzepia kase z dzieci a potem jada na urlop do Lloret de mar ... taka przykra prawda co serwer jest to samo jakas nowosc zleci sie 4k dzieci na serwerze i wywalaja w bloto po 500zl ... a na koniec okazuje sie , ze serwer zostaje zamkniety z powodow ddos'ow czy innego badzewia z czym nie umieja sobie poradzic i wciskaja kit ze rework lub jakies s2 ... i kolejna kasa wpada i znow to samo :P to  jest po prostu zalosne ... :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Temat nie miał na celu zdobyć opinii graczy o teraźniejszych serwerach, tylko czy chcielibyście zagrać na serwerze w starym stylu, sprzed lat i jaki miałby być to typ serwera.

Aha , no to przepraszam . Podzielilem sie swoim zdaniem tak jak 50% uzytkownikow w tym temacie :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Ja bym chciał serwer bez ISu , albo w którym będą rzeczy które nie będą mały żadnego wpływu na rozgrywkę. Stawianie serwów z czasowym ( np 30 dni ) Isem, kostiumami, 100000 petów itp tylko z ISu to dno... Trzepią hajs, serwery zamykają i papa , zegnam... Takie coś jest bezsensu... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nowi gracze chcą jak najwięcej nowości.

Stary gracz chcę czuć klimat metina sprzed paru lat, no ale niestety nie ma takich serverów które to oferują.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy to odkopywanie tematu czy nie, ale natrafilem na temat z sygnaturki autora i pragne dodac cos od siebie.

Przez ludzi ktorzy tak bardzo dbali o klimat starego "dobrego" metina upadla Tiveria, topowy serwer ktory nie mial sobie rownych. Rozni gracze i nawet team wychodzil z propozycjami dodania nowych przedmiotow, niestety kazdy kto rozpoczynal ten temat zostawal publicznie kamienowany, skutek byl taki ze na serwie zapanowala nuda, administracji zarzucano nierobstwo, a co mieli robic skoro serwer byl pozbawiony bugow a nic nowego dodac nie szlo bo wszystko by sie gryzlo z klimatem metina? Wkrotce wiekszosc graczy odpuscila, reszta zostala i zobaczyla jak pieknie serwer zostaje zamkniety :)

To czeka kazdy serwer ktory bedzie pozbawiony eq na lvl 90+, dobry start i powolna bolesna agonia. W sumie dobry pomysl na zarobek z ISu dlatego na takim serwie nigdy nie zagram ;p

Opublikowano

To wszystko zalezy tak naprawde od administracji i jak by to sie wszystko trzymalo ;) . jezeli serwer postoi wiecej niz 3 miesiace ma zainteresowanie i administracja sie nim zajmuje to gracze beda grali. W tych czasach reklama to ppdstawa szkoda ze wiekszosc serwerow easy/medium pod zarobek tylko :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...