Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz stoją serwery? Jaki wybrać?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatni raz grałem na privach w metina ponad pół roku temu. Jak teraz stoi Ravia? Balmora? Warto zacząć tam grać? A może są jakieś inne serwery trochę łatwiejsze od tych dwóch gdzie można się pobawić? Może być nawet serwer easy. Te pół roku temu to grałem na Invorii. Nawet fajnie. 1 zmianka, automatyczne zmiany bonów...można było się pobawić. Jak to teraz wygląda? Jaki serwer ma najwięcej graczy? Po prostu...Gdzie warto dołączyć do zabawy?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Też szukam serwera żeby pograć po dłuższej przerwie.
Jeżeli faktycznie na Terios ponad 2k ludzi to wbijam. Wszędzie po 200-400 osób online :sad:

Opublikowano

Zagraj na VirtualMT2. Tam jest też automatyczna zmiana bonusów oraz system expienia petów w tym nowy system gildii... i inne rzeczy... sporo tego :) zagraj :) zobacz prezentacje VirtualmT2 przeczytaj. Na forum więcej informacji.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Ok, grałem na Teriosie, bardzo fajny serwer, ale aktualnie DDosują serwer i nie idzie pograć. 
Znacie jeszcze jakieś serwery, gdzie jest podobna ilość graczy online (czyt. minimum 1-2k?)
Oprócz DivineWorld bo tam exp idzie za szybko i serwer sie nudzi.

Opublikowano

Terios jak mówilem, albo padnie zaraz albo nie przestaną ddosowac. 
Na arianea mało ludzi. 700 typa mnie nie zadowala bo to wciąż za mało. 
Dziś podobno start ProMT2, ale nie wiem czy warto czekać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mnie to rozwala, wszyscy "Terios to, Terios tamto, Terios z*******y". A nie dostrzegają tego, że serwer jest 10 razy dziennie wyłączany, że administracja nie daje rady z DDoS'ami albo tego, że na ten serwer jest po prostu chwilowa ajma i niedługo przeminie. Elo.

Opublikowano

Jak mnie to rozwala, wszyscy "Terios to, Terios tamto, Terios z*******y". A nie dostrzegają tego, że serwer jest 10 razy dziennie wyłączany, że administracja nie daje rady z DDoS'ami albo tego, że na ten serwer jest po prostu chwilowa ajma i niedługo przeminie. Elo.

Co Ty pierdolisz, lagow i ddosow nie ma od kilku dni i server nie jest wylaczany.

Zauwaz jak administracja sie stara, wprowadzaja aktualizacje, naprawiaja bugi itp.

Wiec nie gadaj glupot, bo juz jest wszystko okej.

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...