Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz stoją serwery? Jaki wybrać?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym po dłużej przerwie wrócić do Metka.
Jaki serwerek polecacie ?
Ten Terios ogólnie fajny i sporo graczy ( co lubię :rolleyes: ) z tym że jest bardzo nastawiony na IS.
Da radę tam coś osiągnąć nie ładując pieniędzy w IS lub jakieś małe pieniądze ? bo widzę kostiumy na czas 60 dni, co bardzo mi się nie podoba.
Jakie są wasze opinie o tym serwerku ? a może coś innego polecicie ? :)

Opublikowano

Polecam Teriosa, a jeśli chciałbyś server który już stoi troszkę czasu to polecam dreikona, mimo że już tam wielkich tłumów nie ma.

Siemanko, chciałbym po dłużej przerwie wrócić do Metka.
Jaki serwerek polecacie ?
Ten Terios ogólnie fajny i sporo graczy ( co lubię :rolleyes: ) z tym że jest bardzo nastawiony na IS.
Da radę tam coś osiągnąć nie ładując pieniędzy w IS lub jakieś małe pieniądze ? bo widzę kostiumy na czas 60 dni, co bardzo mi się nie podoba.
Jakie są wasze opinie o tym serwerku ? a może coś innego polecicie ? :)

Teraz zarobek tylko jest na beranie (dung 180) na reszcie teraz ciężko zarobić.

Jeśli chodzi o IS, w aktualizacji mają zmniejszyć ceny i napewno będzie łatwiej o nie.

Opublikowano

CurioS, w 18 Lip 2015 - 10:29, powiedział:snapback.png

Jak mnie to rozwala, wszyscy "Terios to, Terios tamto, Terios z*******y". A nie dostrzegają tego, że serwer jest 10 razy dziennie wyłączany, że administracja nie daje rady z DDoS'ami albo tego, że na ten serwer jest po prostu chwilowa ajma i niedługo przeminie. Elo.

Co do tego nie zgadzam się :). Serwer nie jest wyłączany tak jak ty tam piszesz "10" razy.  Jest wyłączany "RAZ" około godzinach 5~6, żeby przeczyścić logi i żeby serwer nie lagował :)

Jak najbardziej polecam Terios.pl Dochodzi tam do 4k ludzi. iMetin.pl, ponieważ to jest bardzo stabilny serwer i też ze względu na administrację. Co do Virtuala to nie polecam serwera :x. (Grałem tam i z moim doświadczeniem odradzam tam grać D:)

Opublikowano

Zdecydowanie iMetin.pl ! Profesjonalna marka !­

iMetin się już popisał  B)

Wbij do mnie na Divka :D

­

Opublikowano

Chyba warto poczekać na invorie, startuje co prawda dopiero za tydzień, ale to konkret.

Przy tych serwerach co teraz stoją warto pcozekac :)

Opublikowano

No jeśli nie startowałaby teraz invoria to tez iMetina bym polecił, mimo perturbacji przy poprzednim starcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...